př: dj Jeytee (boinc.cz)
A vlastne kdyz jsem u toho,proc neudelat celou sekci na tomhle webu,ktera by byla venovana projektum,kapelam,djum,umelcum,vedcum(rozdeleno treba na sekce)...proste vsem co delaj neco, u ceho by mohli delat reklamu CNTcku.Slo by jen o kratkou prezentaci toho cloveka/projektu/kapely/umelce/vedce, k tomu treba ukazka jeho prace/djsetu/skladeb/grafiky/projektu...proste jeho cinnosti.Jde o to,aby ale delali aktivni reklamu(coz ja muzu urcite zarucit tim ze u dju byva za dj nickem vzdy v zavorce agentura,homesite,projekt..v tomhle pripade BOINC.cz)..coz muzu dolozit pripadnyma ukazkama flyeru/plakatu.
Nejde mi o to...aby se na boinc.cz objevovali desítky baneru na akce/koncerty/produkty...proste komercionalizaci CNT.
Ikdyz se to klidne casem muze zmenit a BOINC a CNT bude proste produkt a značka®...treba i obchodni. Moje zajmy ovsem zatim nejsou komercni,jsou ciste nezjistne,nevyzadujici zadnou provizi ci pravni smlouvu.Ovsem pokud by vedeni CNT melo zajem mi poskytnout treba samolepky k reklamnim ucelum,vubec by mi to nevadilo.Mno nechci to prekombinovat,je to jen navrh.
Vse je otazka dialogu a ochoty clenu a adminu CNT.
Konzultoval jsem to s Forestem a byl celkem pro (tim ze bych treba konkretne ja delal reklamu CNT).
Nejde mi se zviditelnit na treba budouci rostouci popularite CNT,ale vlastne proc ne? Ja za to nic nechci,mam s toho dobrej pocit,vy z toho mate reklamu a je celkem velka pravdepodobnost toho, ze kdyz lidi co pujdou nekde na akci uvidi za mym nickem (BOINC.cz) ,ze se proste na ten nas web kouknou.A myslim ze se urcite najde spousta lidi, pro ktere projekt BOINC bude zajimavy a pripoji se k CNT. Rad podporim projekt,ktery mne bavi,zajima,a chtel bych ho prezentovat a reprezentovat dal...coz vlastne muzu...pokud bude zajem:o)
Vse zalezi na vedeni webu a na tom jestli clenove CNT podpori muj navrh. Ja CNT beru jako prestizni vec..stejne jako sve hrani po klubech.Na konci prispevku pridam jeste hlasovani. A kdyby pripadne admini a moderi meli pocit ze se tenhle muj navrh ma zviditelnit,tak at ho klidne presunou na viditelnejsi misto ve foru.Navrhoval bych viditelnou pozici a samostatnou diskuzi..ktera by byla viditelna vsem clenum vstupujicim do fora (klidne i webu).Hlasovací otazka na konci tohot prispevku klidne muze vyskakovat formou pop-upu pri vstupu na http://www.boinc.cz
Urcite se na CNT najde par lidi,kteri neco tvorej,a radi by delali reklamu,stejne jako ja.
Co vy na to?