!!Návrh!! - nekomerční reklamy CNT (BOINC.CZ)

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Členové CNT, máte zájem o vytvoření prezentační sekce djs/hudebniků/vědců/designerů..prostě všech co něco tvoří/produkujou? Kteří mají zájem reprezentovat (formou nekomerčni reklamy) web a projekt - CNT (BOINC.cz)?

Ano, dobrý nápad!
11
50%
Ne, web se má věnovat jen BOINCu a projektům s ním spojených.
1
5%
Je mi to jedno.
4
18%
Nekomerční reklama CNT a Boincu je hezká věc, ale prezentační sekci na BOINC.CZ nechci
6
27%

Celkem hlasů: 22

jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

!!Návrh!! - nekomerční reklamy CNT (BOINC.CZ)

Příspěvek od jeytee »

Mam navrh. Nejsem zastoupen zadnou promo agenturou,a ani o to zatim nemam zajem.Timpadem mne napadlo ze bych vlastne rad delal reklamu CNTcku :wink:
př: dj Jeytee (boinc.cz)
A vlastne kdyz jsem u toho,proc neudelat celou sekci na tomhle webu,ktera by byla venovana projektum,kapelam,djum,umelcum,vedcum(rozdeleno treba na sekce)...proste vsem co delaj neco, u ceho by mohli delat reklamu CNTcku.Slo by jen o kratkou prezentaci toho cloveka/projektu/kapely/umelce/vedce, k tomu treba ukazka jeho prace/djsetu/skladeb/grafiky/projektu...proste jeho cinnosti.Jde o to,aby ale delali aktivni reklamu(coz ja muzu urcite zarucit tim ze u dju byva za dj nickem vzdy v zavorce agentura,homesite,projekt..v tomhle pripade BOINC.cz)..coz muzu dolozit pripadnyma ukazkama flyeru/plakatu.
Nejde mi o to...aby se na boinc.cz objevovali desítky baneru na akce/koncerty/produkty...proste komercionalizaci CNT.
Ikdyz se to klidne casem muze zmenit a BOINC a CNT bude proste produkt a značka®...treba i obchodni. Moje zajmy ovsem zatim nejsou komercni,jsou ciste nezjistne,nevyzadujici zadnou provizi ci pravni smlouvu.Ovsem pokud by vedeni CNT melo zajem mi poskytnout treba samolepky k reklamnim ucelum,vubec by mi to nevadilo.Mno nechci to prekombinovat,je to jen navrh.
Vse je otazka dialogu a ochoty clenu a adminu CNT.

Konzultoval jsem to s Forestem a byl celkem pro (tim ze bych treba konkretne ja delal reklamu CNT).
Nejde mi se zviditelnit na treba budouci rostouci popularite CNT,ale vlastne proc ne? Ja za to nic nechci,mam s toho dobrej pocit,vy z toho mate reklamu a je celkem velka pravdepodobnost toho, ze kdyz lidi co pujdou nekde na akci uvidi za mym nickem (BOINC.cz) ,ze se proste na ten nas web kouknou.A myslim ze se urcite najde spousta lidi, pro ktere projekt BOINC bude zajimavy a pripoji se k CNT. Rad podporim projekt,ktery mne bavi,zajima,a chtel bych ho prezentovat a reprezentovat dal...coz vlastne muzu...pokud bude zajem:o)
Vse zalezi na vedeni webu a na tom jestli clenove CNT podpori muj navrh. Ja CNT beru jako prestizni vec..stejne jako sve hrani po klubech.Na konci prispevku pridam jeste hlasovani. A kdyby pripadne admini a moderi meli pocit ze se tenhle muj navrh ma zviditelnit,tak at ho klidne presunou na viditelnejsi misto ve foru.Navrhoval bych viditelnou pozici a samostatnou diskuzi..ktera by byla viditelna vsem clenum vstupujicim do fora (klidne i webu).Hlasovací otazka na konci tohot prispevku klidne muze vyskakovat formou pop-upu pri vstupu na http://www.boinc.cz

Urcite se na CNT najde par lidi,kteri neco tvorej,a radi by delali reklamu,stejne jako ja. 8)
Co vy na to? :wink: 8)
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

...jsem si to precetl a jsem z toho volaky zmeteny. Jestli si nekdo na da dj pult samolepku boinc.cz, tak o tom jsme jiz mluvili a neni v tom problem. Je to podobne jako nosit tricko nebo si dat samolepku na zadek...treba zadek auta.
Dalsi formy propagace boinc.cz (nebo CNT, coz muze byt v nasich koncinach synonynem lze take provadet: letaky (kde ze je konec tomu, kde jsem autara prosil o aktualizaci), nebo i trebas prednasky ci jine formy prezentace v mediich (typicky clanky, mozna rozhovory). To je take mozne a asi je lepe, aby se k tomu mohli vyjadrit i ostatni jeste pred tim, nez se to zverejni - kvuli fakticke spravnosti ci vhodne forme.

Prezentace non-BOINC veci na nasem webu nebo foru - k tomu jsem zdrzenlivy. Myslim, ze kazdy ma moznost uvest ve svem profilu odkaz na sve stranky atp.
Zdrzenlivy jsem i k vyskakovacim oknum ci jinym invazivnim metodam.
Pokud nekdo porada nejakou akci (byt na bazi komercni extenze jako djovani po klubech), muze hodit na forum hlasku a stane se to prilezitosti k osobnimu setkani, tak s tim take nemam problem a vlastne moznosti osobniho setkavani uvitam.

Tolik co mne momentalne napada.
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

:o)

Příspěvek od jeytee »

to Honza:
jedoduche..zadnej zmatek.
Mam zajem prezentovat za svym dj nickem ..(BOINC.cz)...jakozto reklama na BOINC.
Za to nechci vubec nic.....jen nabizim k diskuzi...ze by nebylo spatne...aby takovych jako ja bylo vic...a za to ze delaji reklamu CNT..tedy BOINC.cz...dostanou malej placek na tomhle webu kde si udelaj profil.
Vis jak,me je to jedno...pokud zajem nebude ..tak je jen otazka casu, kdy si sam zaregistruju domenu a udelam si svuj web se svym profilem.
Ale rikal jsem si ...ze to muzu zkusit pres BOINC...formou neco za neco..."ja" raklamu "vy" misto(polozku,kolonku) na profil na webu(graficky uplne stejneho jak je celej BOINC.cz...jen misto pro text ci fotku...treba i demo. A jelikoz nevim proc bych tu mel vycnivat se svym dj profilem....tak jsem navrhl aby to bylo mozne pro vsechny co neco "duchaplneho" ci zajimaveho delaji....aby tu meli moznost se taky prezentovat....a prezentovat tento web po republice a po svete.
Prislo mi to jako dobry napad.
Mluvime li o financich....ja dostavam penize ..za sve hrani, ne ze to co mam za nickem..at je to agentura nebo treba v budouctnu BOINC.cz...takze o zneuziti BOINCU nemuze byt ani rec.
Nemam zajem na tom udelat z BOINC.cz nejakej popupovy,komercni,preplacany web...slo mi jen o profily.
Rozhodne tu nechci prezentovat...non-BOINC veci..ani delat reklamu treba labelum,klubum atd.
Vseobecna..a bezna forma treba ..djprofilu je: neco o osobe(bio) ,hudebni styl, top 5 - desek,kde dj hraje a fotka ...a pokud je misto tak demo/promo nahravka. ( viz odkaz na muj dj profil na http://www.djshop.cz ...najdete v mem CNT profilu )
Pak uz jen staci prekonvertovat pozadavkum CNT a pripadnym projektum konkretnich zajemcu o prezentaci sve cinnosti.
Nejde o to, "nam" vytvorit nove homesite..ale jen jednostrankovou prezentaci ...a forum ke sve cinnosti si kazdy zalozi v CNT foru sam.
Samozrejme pozadavky na profil a reklamu budou posuzovat Admini a treba Moderi...a pokud se zvedne vlna nevole ostatnich CNT clenu...tak se proste profil odstrani.Jde o to aby to akceptovala vetsina...nebo aspon aby to moc lidem nevadilo.

Zaver je ten...chci prezentovat BOINC.cz za svym dj nickem (timpadem mu delat reklamu)......jenze.....pokud se nejakej party people podiva na Boinc....a bude hledat muj dj profil...a ten profil tam nebude...tak je to podle mne nesmysl...delat CNT reklamu...a pritom mact lidi co tam cekaj i muj dj profil.Kazdej totiz predpoklada ze dj ktery ma neco v zavorce za svym jmenem..tak to bude misto kde ma svuj profil,kde ho lze kontaktovat,nechat mu vzkaz...zabookovat ho.Mno a kdyz uz tu ten clovek bude...tak se koukne o cem vlastne ten web je ..a treba ho to zaujme.
Nejde o, z me stranky masivni reklamu...nejsem rozhodne zadna djska star.....jde jen o snahu pomoct CNT...stejne jako vy pomahate projektum pres BOINC.
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Hmm, ted tomu asi vice rozumim.
O takove veci nemohu a ani nechci rozhodovat sam. Pockej take na vyjadreni dejva.

osobne bych nejake prezentace typu boinc.cz/jmeno nedelal.
co si dokazi predstavit je: nejake subforum jako mame Tym/Czech National Team, tak mit Tym/Clenove nebo Ostatni/Clenove a k tomu popis jako "zajimavosti o nasich clenech".
Zde by byla moznost, aby mel dotycny/a svuj thread a by se mohl prezentovat svoji virtualni ci realnou osobnost.
Ne (pouze) reklamnim zpusobem, ale tbreas neco jako "User of the Week" na CPDN. Vezmeme trebas priklad prvniho takoveho usera CPDN - Martin Sykes (autor CPView). V profilu odkryje cast svych zajmu, biografii atp. Od toho se rozvine diskuse - "nevedel jsem, ze rad zahradnicis a mas akvaria. Co nejake fotky?" Atp.

Je treba to take udelat zajimave pro ostatni - takze ne typu "neco za neco", ale spise "o kazdem neco".
Proste je mi blizsi myslenka User of the Week -> profil uzivatele (zalozeni threadu daneho uzivatele a v prvnim prispevku jeho "profil" poslany adminovi pres PM) a od toho diskuze.
Tedy aby se lide vzajemne poznavali, nejlepe pak i osobne.
Je jasne, ze ne kazdy se chce prezentovat, takze takovy signal by mel nejprve prijit od samotneho clena...pokud takovou instituci "User of the Week" ci "zajimavosti o nasich clenech" ci jak to nazveme odsouhlasime.
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Sorry, ale myslim, ze by z toho byl za chvili holubnik. Tohle neni zadnej xchat nebo rande.cz(nebo libimseti nebo jak to bylo).
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Abych pravdu řekl, sem z toho zmaten a asi sem po přečtení v situaci jako Honza, tedy tak nějak to přesně nechápu.
dejv
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Četl sem to už odpoledne, na odpověď čas nebyl, ale na přemejšlení spousta 8). Nápad je to bezesporu zajímavej, ale čím dýl nad tím přemejšlím, tím víc zádrhelů mi přichází na mysl. Pokusím se ve zkratce vysvětlit, jak sem to pochopil:
jeytee je DJ, sem tam hraje na nějaký zábavě. Při tý příležitosti by chtěl prezentovat BOINC. Někdo tam přijde, bude celej večer pařit, uvidí na plakátu boinc.cz, říká si tej DJ byl dobrej, mrknu na web, vleze na boinc a kde nic, tu nic, o DJovi ani zmínka. Čili jeytee by si za tu prezentaci CNT veřejnosti představoval kousek webu s viditelným odkazem z titulní stránky. Am I right?
To nezní špatně, pár lidí by se na to chytnout mohlo. ALE... Zaprvý by to znamenalo spoustu práce navíc pro adminy. Nechci mluvit za ně, ale tuším že nadšením by z toho neskákali. Taková relativně schudná cesta by mohla bejt sekce tady ve fóru. Vznikla by nová, něco jako Lidi kolem BOINCu a každej člověk, kterej by takhle prezentoval CNT by tam měl svůj dred, s tím už si může dělat co chce. Kdybys tam měl bejt sám, je to trochu luxus mít sekci jen pro jednoho člověka. A zas kdyby se to fakt chytlo a podobnejch lidí začlo přibejvat, jeden by byl nahoře, druhej dole, někdo až na druhý stránce a opět by bylo zle.
Mno nevím, zkus to trochu víc specifikovat jak by sis to přestavoval. Kdyby se tu kolem toho měla strhnout nějaká velká diskuze a mezi lidma to budilo očividnej zájem, nejspíš se něco vymyslí, ale zatím to moc nevypadá. Čekal sem že až se večer dostanu k odpovědi bude tu delší diskuze :smile:
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

jasne...v klidu...byl to jen navrh. Chtel jsem jen diskuzi o tom jestli je to proveditelne,nebo osobni nazory clenu.
Rozhodne nemam zajem delat na BOINCU seznamky/libimseti/a podobne kraviny.
Dalsi vec, jasne je, ze by se misto k prezentaci nedalo kazdemu...to je ale na adminech...koho by odhlasovali a dovolili mu prezentovat se na BOINCu.Treba bych to misto nemusel dostat ani ja....rozhodne se nepovazuju za zadneho umelce,nebo dj star. Nevadilo by mi kdyby se diky memu navrhu zviditelnil nejaky opravdu dobry projekt..at hudebni/umelecky/vedecky...ktery by ale samozrejme delal reklamu CNT (BOINCU)

Ja to myslel dobre. A pokud prevazuje nazor ze je to vice prace jak uzitku..tak neni co resit :wink: Nechme to tak. Byl to jen navrh.
Miras to vystihl presne..ja to mozna spatne formuloval.
Prijdu na akci...libi se mi jak dj hraje..podivam se na flyer...vidim jeho nick a za nim BOINC.cz...kouknu tam....uvidim tam jeho profil...kdyz uz jsem tam.....kouknu se treba co to vlastne ten BOINC je....hele dobry...pridam se...SETI je projekt pro mne... MNO a mate noveho clena!
....myslim ze u tanecnich akci(house/techno/break/dnb...etc) ...se hodne kouka na to kdo vlastne hraje.To neni jak na diskotece ...kde je kazdymu jedno kdo a co se hraje.
Aspon tak to vidim ja

Ja myslim ze to je jasne. Pokud ovsem prace prevazuje nad uzitkem...ok respektuju.
Dik za nazory:o)
Naposledy upravil(a) jeytee dne pát pro 16, 2005 10:56 am, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

jeytee píše:jasne...v klidu...byl to jen navrh. Chtel jsem jen diskuzi o tom jestli je to proveditelne,nebo osobni nazory clenu.
Ono to techcnicke provedeni hodne souvisi a mozna od nej je treba zacit.
Jestli to ma byt podsekce fora kde ma kazdy svuj thread, tak neni problem. Jestli se maji vytvaret nejake extra profily uzivatelu, tak je to zasah do databaze, dalsi modifikace fora atp. a do toho bych za soucasne situace nesel. Zde je mozna problem v tom, ze lide se tezko predstavuji, jakou ty mas predstavu. Jinak ten paradox asymetricke informovanosti (ze ty budes mit boinc.cz, ale na boinc.cz o tobe nebude ihned viditelna zminka) je, myslim, jasny.
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

to Honza
Souhlasim...navrhl jsem jen projekt. Ostatni je na vas. Ja bohuzel nevidim do tvorby webu a do administrace ci programovani podobnych platforem jako je tahle. Takze od toho je tahle diskuze:o) Pokud je to opravdu moc slozite,nebo se treba do toho fakt nikomu nechce.Neresme to 8)
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Snad takovou zakladni vec jako jestli ma byt podobna prezentace v ramci fora (tudiz interaktivni) nebo pouze z homepage - takovou predstavu by jsi mel byt schopen formulovat a take si predstavit jeji funkcni moznosti. Pokud by to melo znamenat nejake vetsi zasahy do jiz beziciho systemu, tomu naklonen nejsem.
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

mozna jen dat klikaci radek na hlavni stranku boinc s odkazem na jeyteeho www stranku.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

JVc píše:mozna jen dat klikaci radek na hlavni stranku boinc s odkazem na jeyteeho www stranku.
To je individualni reseni, ne systemove. Pak bude chtit nekdo dalsi a dalsi a stale predelavat homepage :?
Neodpovida to otazku, jestli to ma byt interaktivni v ramci fora nebo jen obyc link nejak. Zase delat z BOINCu rozcetnik se mi nechce.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Souhlasim s Honzou. Pokud se objevi nejaka nova aktivita, pak je treba pocitat s nasledovniky. V soucasne dobe bych doporucoval jen link na boinc.cz 8)
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

nemam co dodat...vyjadrili jste se....respektuju :wink:
Obrázek
Zamčeno