Milniky & gratulace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Milniky & gratulace

Příspěvek od trux »

Zalozil jsme tento thread, protoze urcite bude v budoucnu jeste casto treba :) A cim casteji, tim lepe!

Blahopreji timto Uftounu-Kulakovi, err.. Zemedelci alias Vejpustovi k dosazeni krasneho Melounu v celkovem hodnceni BOINC! :Honza_clap
Hura! Hura! Hura! Trikrat hura!
Zaciname mit docela peknou skupinku milionaru - mozna by si meli zalozit nejaky klub, nebo sponzorovat socialne slabsi :)

A kdyz uz jsme u toho, sobe blahopreji k dosazeni pul melounu. Ted uz to staci jenom zdvojnasobit a mam taky ten meloun :)

Forestovi opozdene gratuluji k pul melounu taky - po zapocteni S@H jednotek, jsme se nad tu hranici ale asi dostali soucasne i kdyz preci jen s rozdilem.
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, 9 milionaru uz je hezky klub...snad se tam casem take pripojim.
Co takhle nejaky sraz milionaru? :lol: Ne, samosebou muze prijit kazdy...
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Dik.
Chtel jsem se pochlubit, ale cekal jsem, az to bude na boincstats, aby to bylo i v podpisu.
Takhle to kazdopadne vypada lip ;-)
Libor
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Také se připojuji ke gratulantům a přiznávám se, že tak ,,trochu,, závidím :oops:
Truxi neboj, také se toho krásně kulatého čísílka jednou dopracujeme. Tu hranici půl melounu jsme fakt doslova přeskočili. Kdyby takový nárůsty byly každej den, to by byl melounek brzo :lol:
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 16, 2005 9:16 am, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Jako oznamování mylníků měl sloužit tento článek. Bohužel opět se nenajde někdo, kdo by tam občas napsal s vyjímkou foresta, který má čas jednou za měsíc sepsat seznam nových členů. A řešit neochotu lidí zapojit se do nečeho tím, že se založí téma... no nevím, nevím.
dejv
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Vzdy jsem si myslel ze clanek, do ktereho vyhradne pise jenom Forest je vyhradne o tom, aby sam mohl privitat nove cleny. Alespon to tak vzdy vyznelo. Tak proc mu do toho psat a kazit mu z toho radost. :lol: :lol: :lol:
Myslim ze toto tema snad bude zase ozivenim.... :) :) :)

Take gratuluji dalsimu milionari v nasem teamu.
Obrázek
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest do toho píše proto, že nejdřív sem dělal stav nových členů s ním tak nějak na půl, já některé projekty, on taky, pak ale převzal vše forest, já na to prostě nemám čas, pořád doufáme, že se někdo najde, kdo je ochoten tam několikrát do měsíce dopsat "vytvořen tým v projektu XY" , "dosaženo xy milionu kreditu", ale jak je vidět je to pro lidi problém.
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

Ja myslim, ze PavolR sleduje ony milniky velmi pectlive a tak by s tim trebas nemel problem. Ale nechci mu nic podsouvat...at se vyjadri sam, jestli ma do neceho takoveho chut. [Neni problem to pak poslat pres PM a hodit do clanku.]
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

dejvidek píše:....ale jak je vidět je to pro lidi problém.dejv
AHA, tak to mas pravdu. Kdyby s tim potreboval Forest pomoci tak samozrejme ze pomuzu, kdyz jiz delam statistiky tak seznam novych clenu jiz tolik casu nezabere. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

dejvidek píše:Jako oznamování mylníků měl sloužit tento článek. Bohužel opět se nenajde někdo, kdo by tam občas napsal s vyjímkou foresta, který má čas jednou za měsíc sepsat seznam nových členů. A řešit neochotu lidí zapojit se do nečeho tím, že se založí téma... no nevím, nevím.
Za prve jsem vubec netusil, ze to je otevrena stranka do ktere muze prispivat kdokoli, a za druhe jsem take netusil, ze je to vyhrazeno pro podobne gratulace a milniky. Nikde tam zadne takove osobni rekordy nebo gratulace zatim nevidim. Myslim, ze udelat thread tady je mnohem pohodlnejsi pro vsechny - tady na to muze odpoved bez problemu kazdy a taky to kazdy vidi hned. Ruku na srdce - kdo z vas chodi na boinc.cz tak casto jako sem na forum a nejakou takovou zmenu tam vubec zaregistroval? Ja osobne tedy ne.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

2 Trux: no já třeba na forum lezu skoro pořád přes boinc.cz.....a většinou při tom zkontroluju jestli jsou nějaké změny a podívám se na statistiku kdo si jak polepšil.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Abych pravdu řekl, kromě měsíčních seznamů členů jsem tam občas připsal i nějakou tu důležitou událost v týmu, ale nějak jsem nezaznamenal valný zájem a tak jsem v tom polevil. Pokusím se polepšit, ale budu určitě moc potěšen, pokud se najde nějaký pomocník.
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 16, 2005 3:09 pm, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

trux píše:Za prve jsem vubec netusil, ze to je otevrena stranka do ktere muze prispivat kdokoli, a za druhe jsem take netusil, ze je to vyhrazeno pro podobne gratulace a milniky.
Do té stránky může přispívat kdokoliv kdo chce, není problém mu udělit práva, zatím nikdo nechtěl. Práva k tomu má 6 lidí, z toho 4 aktivní i zde na fóru. K čemu to bude vyhrazené je jen věcí lidí, kteří se toho chytí, nikde není psáno, že to je od A do C. Odkaz na diskusi tam pochopitelně být může.
trux píše:Nikde tam zadne takove osobni rekordy nebo gratulace zatim nevidim. Myslim, ze udelat thread tady je mnohem pohodlnejsi pro vsechny - tady na to muze odpoved bez problemu kazdy a taky to kazdy vidi hned.
Nic takového tam není, protože se toho nikdo neujmul. Kdysi se to psalo do novinek a dneska by seznam nových členů byl přes celou stránku, proto sme se s forestem dohodli, že na to bude samostatný článek, abychom se třeba za nějakou dobu mohli poohlédnou co se v roce 2005 stalo. Bohužel opět se toho nikdo neujmul a tak moje nadšení opadlo v tomto směru zcela a forestovi se nedivím také. Nahrazovat neaktivitu lidí tím, že se ve fóru klikne na tlačítko a založí se thread, to rovnou můžu články z boinc.cz nakopčit do fóra do sekcí k projektům a na boinc.cz přesunout celé fórum.
trux píše:Ruku na srdce - kdo z vas chodi na boinc.cz tak casto jako sem na forum a nejakou takovou zmenu tam vubec zaregistroval? Ja osobne tedy ne.
Tohle není řešení, to je jen obraz situace v jaké sme. Kdyby z 20 velmi aktivních lidí zde na fóru každý napsal 1 článek ročně, máme to 1 článek za tři týdny. Kdysi to bylo naopak - kdo chodí na fórum - nikdo a kdo na boinc.cz - většina.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Měl jsem trochu času a tak jsem prolétnul novinky na webu za posledního půl roku a doplnil co jsem považoval za důležité na tu stránku.
Pokud vám tam něco konkrétního schází a víte datum kdy k tomu došlo, můžete mně to napsat jako soukromou zprávu, nebo klidně semka na fórum.
Klidně to tam můžu doplnit, nebo to udělá dejv, když bude mít čas.

Dále bych poprosil o váš názor, co by na takovéto stránce mělo všechno být.
Jestli tam psát i milníky jednotlivých lidí, (1 milión, 5 miliónů atd.) nebo vydávání článků (to si myslím že by se tam hodilo), no prostě co by jste tam chtěli zpětně najít po nějakém čase.
Posuny našeho týmu po žebříčku tak psané zhruba jsou.
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 16, 2005 3:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Ja myslim, ze je to dobre. Diky.
Je par grafickych a typografickych typu.
- interpunkcni znamenko se dela hned za slovem. Tedy i vykricnik ma byt hned za slovem atp.
- na jare jsi pouzival vodorovnou oddelovaci caru. Myslim, ze je to dobry prvek. Ne ze by se to s nim melo prehanet, ale cas od casu ho pouzit - napriklad pri vitani novych clenu.
Zamčeno