trux píše:Za prve jsem vubec netusil, ze to je otevrena stranka do ktere muze prispivat kdokoli, a za druhe jsem take netusil, ze je to vyhrazeno pro podobne gratulace a milniky.
Do té stránky může přispívat kdokoliv kdo chce, není problém mu udělit práva, zatím nikdo nechtěl. Práva k tomu má 6 lidí, z toho 4 aktivní i zde na fóru. K čemu to bude vyhrazené je jen věcí lidí, kteří se toho chytí, nikde není psáno, že to je od A do C. Odkaz na diskusi tam pochopitelně být může.
trux píše:Nikde tam zadne takove osobni rekordy nebo gratulace zatim nevidim. Myslim, ze udelat thread tady je mnohem pohodlnejsi pro vsechny - tady na to muze odpoved bez problemu kazdy a taky to kazdy vidi hned.
Nic takového tam není, protože se toho nikdo neujmul. Kdysi se to psalo do novinek a dneska by seznam nových členů byl přes celou stránku, proto sme se s forestem dohodli, že na to bude samostatný článek, abychom se třeba za nějakou dobu mohli poohlédnou co se v roce 2005 stalo. Bohužel opět se toho nikdo neujmul a tak moje nadšení opadlo v tomto směru zcela a forestovi se nedivím také. Nahrazovat neaktivitu lidí tím, že se ve fóru klikne na tlačítko a založí se thread, to rovnou můžu články z boinc.cz nakopčit do fóra do sekcí k projektům a na boinc.cz přesunout celé fórum.
trux píše:Ruku na srdce - kdo z vas chodi na boinc.cz tak casto jako sem na forum a nejakou takovou zmenu tam vubec zaregistroval? Ja osobne tedy ne.
Tohle není řešení, to je jen obraz situace v jaké sme. Kdyby z 20 velmi aktivních lidí zde na fóru každý napsal 1 článek ročně, máme to 1 článek za tři týdny. Kdysi to bylo naopak - kdo chodí na fórum - nikdo a kdo na boinc.cz - většina.
dejv