Discovery a jiná letadýlka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak to s tím bleskem byla jenom novinářská kachna
Prostě to letadlo i v tom špatném počasí potřebovalo nouzově přistát a tak v tom dešti přejelo dráho asi o 200m a rozlomilo se na 2 kusy. Slyšel jsem to dneska v rádiu
Prostě to letadlo i v tom špatném počasí potřebovalo nouzově přistát a tak v tom dešti přejelo dráho asi o 200m a rozlomilo se na 2 kusy. Slyšel jsem to dneska v rádiu
Naposledy upravil(a) forest dne pon srp 08, 2005 2:02 pm, celkem upraveno 1 x.
No, tak tahle informace mi pripada jako jeste vetsi kachna. Nesmis verit vsemu, co slysis. Pokud vim, tak letadlo se rozhodne nerozolomilo jako nasledek prejeti drahy, ale jako dusledek pozaru a nasledneho zasahu hasicu. Pokud by se rozlomilo pri nehode, myslim si, ze by tam bylo vic zranenych a mozna i mrtvych. A co se tyce duvodu nehody, tak bych se neunahloval a vyckal na vysetrovani komise - koneckoncu neposkozene cerne skrinky maji, tak podkladu bude dost. To vsak par tydnu nebo i mesicu potrva, nez se to vsechno vyhodnoti a jak tomu casto byva, tam bude nejspis hrat roli nekolik faktoru soucasne. Informace v mediich jsou vseobecne nepresne, a nesmerodatne. Nevim, jestli letadlo prejelo drahu o 200m - v jinych zdrojich jsem cetl, ze sjelo na stranu do prikopu. V kazdem pripade to nerika nic o duvodu nehody - jestli to bylo spatnym stavem pristavaci drahy (letiste nema povolit pristani pri prekroceni urcite vrstvy vody na draze), selhanim brzd, chybou pilota, navigace, silnym poryvem vetru, ci selhanim pristroju at uz v dusledku blesku nebo neceho jineho.forest píše:Tak to s tím bleskem byla jenom novinářská kachna![]()
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Už je máme doma
Díky odkazu od Honzy jsem na to mohl koukat v přímém přenosu i zde v práci
Ještě jednou díky
Díky odkazu od Honzy jsem na to mohl koukat v přímém přenosu i zde v práci
Ještě jednou díky
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
přenos...
Ještě k online přenosu...Těsně kolem přistání se mi to vůbec nehýbalo,ale teďka už to jede
.Hlavně,že jsou zpět a v pohodě. Už jen kvůli nim,ale hlavně kvůli dalšímu výzkumu vesmíru. Žádný let asi zatím nebyl tak sledovaný,jako tento.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

no vůborně, snad už se emeričani zbaví toho jejich velkého ztrachu z raketoplánů
na NASA internetovou televizi jsem se díval když bylo DeepImpact....bohužel se chvíli předtím rapidně zvedl zájem o NASA server, který ono vysílaní poskytoval a naše připojení to neutáhlo... (částečně díky panu Vašíčkovi, který je účastníkem naší WiFi sítě a v polovině měsíce už mněl staženo přes 3 GB, což je limit dat pro všechny na síti (pro to satelitní připojení)....no on prostě natahal plno hovadin a bylo mu jednu, že ostatní chtějí taky na net...se mu to vymstilo....natahal trojany a viry....sem se divil, že dlouho nic netahal - mu to rozežralo PC a pak jel na dovolenou....teď už je zase první se svými 400 MB za 10 dní...
no ještě štěstí, že Deep Impact byl i na německém satelitu a viděl jsem něco....
Disckoveryho jsem ale neviděl, o tom že přistává jsem se dozvěděl až v autě z rádia.....se vrátili celkem rychle, sem myslel že tam budou dýl
na NASA internetovou televizi jsem se díval když bylo DeepImpact....bohužel se chvíli předtím rapidně zvedl zájem o NASA server, který ono vysílaní poskytoval a naše připojení to neutáhlo... (částečně díky panu Vašíčkovi, který je účastníkem naší WiFi sítě a v polovině měsíce už mněl staženo přes 3 GB, což je limit dat pro všechny na síti (pro to satelitní připojení)....no on prostě natahal plno hovadin a bylo mu jednu, že ostatní chtějí taky na net...se mu to vymstilo....natahal trojany a viry....sem se divil, že dlouho nic netahal - mu to rozežralo PC a pak jel na dovolenou....teď už je zase první se svými 400 MB za 10 dní...
no ještě štěstí, že Deep Impact byl i na německém satelitu a viděl jsem něco....
Disckoveryho jsem ale neviděl, o tom že přistává jsem se dozvěděl až v autě z rádia.....se vrátili celkem rychle, sem myslel že tam budou dýl
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No jasně jsou to Antonovy (ted nevím přesně ten typ) ,co je dneska ukazovaly ve zprávách...no jo to jsou ale drobečci. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz