Hry, paření, atd. :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou ty casy, kdy bezeli 386 a harddisky meli maximalne 80 MB a hry ktere meli vice nez 8 MB, byli pro nas dokonale. Ja jenom muzu rici, ze me nejvic zaujala hra Princ of Perzia. A skutecne jak pise Forest , dokazali jsme prosedet u PC nekolik dni. V noci na PC a pres den v praci a slo to. Kdyz prisel vikend, tak od patku do pozdni nocni hodiny v nedeli jsme sedeli u PC. Skutecne se to neda srovnat s PC dnesní doby. To byly casy, kdyz vypocet jedne jednotky na seti trval 20 hodin a clovek si myslel jak mu tto perfekne bezi.

Naposledy upravil(a) PavolR dne sob črc 16, 2005 1:32 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Já tuhle hru hrál sám a až budu mít více času opět se k tomu vrátím, protože už mně scházelo jenom 12 místností z toho myslím 3 už závěrečný v těch směrech. Je to opravdu hra u které se musí ukrutně přemýšlet a je úžasné jak dlouho v ní člověku trvá než přijde na řešení, které nakonec trvá pár sekund4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jj, fish fillets jsem taky hrál, ale nedohrál...pak už to žačalo být mírně složitější....kdo nevyzkouší, neuvěří.....dalo by se to zakončit slovy "hraje celá rodina"![]()
S tím ovládáním u Gothica, musel jsem si jej upravit a dvojku jsem hrál s přepnutým ovládáním na Gothic 1, ještě že tam tu volbu dali
Naposledy upravil(a) forest dne sob črc 16, 2005 1:05 pm, celkem upraveno 1 x.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Téma rozděleno.
Legendární hry, které sem pařil. Transport Tycoon - pro mne nejlepší hra vůbec. Golden Axe - to byla řežba. Heroes might & magic 2 - další díly již divné, přeplácané. Setlers 2 - to samé jako HMM2, Tomb Raider 1 - jo to bylo něco
a mnoho dalších. Dnešní hry jsou humáč, tehdy se povedlo programátorům vytvořit kupu zábavy na mnoho dní na několika megabajtech, dneska to má několik giga a je to o ničem
Dneska když je čas a chci si něco zahrát, tak jsou to Heroesy 2 nebo hrajem po síti Age of Empire 2, ve čtyřech až šesti lidech to je pěknej mazec
No občas nabootuju do W98 a hodim si Tansport Tycoona.
dejv
Legendární hry, které sem pařil. Transport Tycoon - pro mne nejlepší hra vůbec. Golden Axe - to byla řežba. Heroes might & magic 2 - další díly již divné, přeplácané. Setlers 2 - to samé jako HMM2, Tomb Raider 1 - jo to bylo něco
Dneska když je čas a chci si něco zahrát, tak jsou to Heroesy 2 nebo hrajem po síti Age of Empire 2, ve čtyřech až šesti lidech to je pěknej mazec
dejv
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vzpominate nekdo na casopis Excalibur ? Me prvni cislo, ktere jsem si koupil bylo 13 od ty doby jsem si ho pravidelne kupoval a cetl s uzasem kazdy clanek
Kvuli X-wingu jsem si poridil i knypl , ta volnost letu byla uchvatna, obvzlast kdyz jste utocili na rebelske krizniky, taky byl skvely TFX simulator. Pri vsech tech hrach co mi proslo pod rukama
jsem nejvice zazil zabavy a starosti pred 4 roky u Ultimy on Line na serveru Darkparadise , ktery funguje dodneska, tam jsem ztvrdl 2 roky. Skoda jenom , ze napr. u hry WoW chteji mesicni poplatky na oficialnich serverech, jelikoz jsem mel moznost si tuto hru zahrat i na neoficialnim serveru, tak musim rici , ze je to skvela gameska 
( transport tycoon je skvely, recenze v excaliburu vysla ve 40 cisle )
A vo tom to je
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Excalibur jsem si kupoval jen z počátku, jelikož to začalo jako na tu dobu opravdu úchvatný časopis. Spousta stránek, téměř knižní vydání, k tomu CD v čemž byli jako první u nás a tak jsem si jej ihned předplatil a kvůli tomu i koupil svoji první CD-romku v té době to byla ta nejlepší 2xrychlostní Sony
. Bohužel jim to dlouho nevydrželo a než vyšlo prvních 12 čísel které jsem měl objednány uplynulo 2,5 roku
Prostě to celé moc hezky začalo ale velice rychle to šlo pod kytky. Pak už jsem si ho nikdy nekoupil.
Začínal jsem již s prvním časopisem na herní téma u nás a tím bylo Score, jehož kompletní vydání mám doma od prvních dílů až do doby co začal ten excalibur.
Poté hned jak začal vycházet Level, tak jsem si začal kupovat ten, ale to bylo asi jenom 3 roky a od té doby těch her byly takový kvanta a prakticky na jedno brdo, že to čtení časopisů přestalo mít smysl, alespoň u mě.
Dodnes si pročítám prvních pár dílů Score a články od Andreje Anastasova které mě vždy dostanou svým originálním pojetím
Byl to prakticky on kdo stál o pár let později i u rodícího se Excaliburu, ale to už nebyl ten starý dobrý Andrej, jako když začínal, ikdyž některé články v prvních pár číslech byly jako by se znovu zrodil jecho již léty utuchající humor
Začínal jsem již s prvním časopisem na herní téma u nás a tím bylo Score, jehož kompletní vydání mám doma od prvních dílů až do doby co začal ten excalibur.
Poté hned jak začal vycházet Level, tak jsem si začal kupovat ten, ale to bylo asi jenom 3 roky a od té doby těch her byly takový kvanta a prakticky na jedno brdo, že to čtení časopisů přestalo mít smysl, alespoň u mě.
Dodnes si pročítám prvních pár dílů Score a články od Andreje Anastasova které mě vždy dostanou svým originálním pojetím
Byl to prakticky on kdo stál o pár let později i u rodícího se Excaliburu, ale to už nebyl ten starý dobrý Andrej, jako když začínal, ikdyž některé články v prvních pár číslech byly jako by se znovu zrodil jecho již léty utuchající humor
Naposledy upravil(a) forest dne sob črc 16, 2005 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Musím Tě upřesnit. Score byl první časopis o hrách na PC. Já jsem v letech 90-92 odebíral FIFO. Tenhle, na svou dobu skvělý časopis, byl zaměřený na hry na ZX Spectru. Pak vycházel ještě nějaký občasník o hrách na PC. To bylo někdy v 88-90. Bohužel si už nepamatuju, jak se to jmenovalo.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Good Old Times
1 - Civilization I, II, III
2 - Diablo I, II
3 - Age of Empire I, II
2 - Diablo I, II
3 - Age of Empire I, II
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co uvádíš, jsem hrál Civilization 2 a Diablo 2. Civ mě přestalo bavit poté, co jsem zjistil, jak lehce se dá vyhrát (2 protivníci). Hned na začátku musíš vytvořit 4 jedno jaké jednotky a přesunout je do okolí nepřátelského města. Díky tomu se nemůže dostat ven a vlastně skončil. Občas je dobré tyto jednotky vyměnit za modernější. Proti jednomu protivníkovi už to není tak složitý.
D2 jsem hrál do druhé lokace (nebo město? nevím, jak se tomu říká). Pak mi sebrali počítač, na kterým jsem to měl rozehraný a vykašlal jsem se na to.
Možná to ještě někdy zkusím.
D2 jsem hrál do druhé lokace (nebo město? nevím, jak se tomu říká). Pak mi sebrali počítač, na kterým jsem to měl rozehraný a vykašlal jsem se na to.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Good Old Times
Prednost bych dal spise strategiim. To znamena, ze civilizace a age of empire, i když i diablo jsem hraval (anebo spise muj syn)'bosh píše:1 - Civilization I, II, III
2 - Diablo I, II
3 - Age of Empire I, II
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Musim oponovat, prvni casopis ktery vychazel a stal 29 Kč byl exalibur. Mimo jine se zabyval i hrami pro PC, myslim ze vyslo asi 70 cisel. A Score vyslo jako prvni casopis jenom pro PC hry, a jeste Level.Bugi píše:Musím Tě upřesnit. Score byl první časopis o hrách na PC. Já jsem v letech 90-92 odebíral FIFO. Tenhle, na svou dobu skvělý časopis, byl zaměřený na hry na ZX Spectru. Pak vycházel ještě nějaký občasník o hrách na PC. To bylo někdy v 88-90. Bohužel si už nepamatuju, jak se to jmenovalo.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ano skutečně již v roce 1990 začal vycházet Excalibur, byl to první kromě posledních čísel dokonce černobílý pokus o psaní recenzí na PC hry.Bohužel k tomu jsem se v té době ani nedostal, jelikož mně bylo 12 let a o hraní na počítači se mě mohlo akorát zdát
Časem se v jejich redakci potkali právě budoucí nejlepší redaktoři Score kteří tento časopis založili prakticky v době úplného krachu Excaliburu v roce 1994. Nemohu nepřipomenout ta nejslavnější jména z té doby Andrew, ICE, Martin Ludvík, Lee, Cpt. Vláda, Červ, TAD, František Fuka atd..
Excalibur sice tak nějak nepravidelně vycházel dál ale jeho opětovné zrození nastalo až po několika letech a byl to právě ten časopis jak jsem psal do kterého se Andrew vrátil. Přišel na trh jako úplná bomba a jako první s CD, ale také tak rychle vychladl
Omlouvám se asi jsem to blbě napsal, bral jsem to ze svého pohledu jak to bylo u mě a co mám doma. Pár čísel těch prvních Excaliburů má o chlup starší bratránek
Excalibur sice tak nějak nepravidelně vycházel dál ale jeho opětovné zrození nastalo až po několika letech a byl to právě ten časopis jak jsem psal do kterého se Andrew vrátil. Přišel na trh jako úplná bomba a jako první s CD, ale také tak rychle vychladl
Omlouvám se asi jsem to blbě napsal, bral jsem to ze svého pohledu jak to bylo u mě a co mám doma. Pár čísel těch prvních Excaliburů má o chlup starší bratránek
Naposledy upravil(a) forest dne úte črc 26, 2005 3:05 pm, celkem upraveno 1 x.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem docela udiven, když jsem našel odkaz na [url=http://zxm.speccy.cz/index.php?x=26]FIFO[/ur]. Jsem z těch stránek úplně mimo.