Hry, paření, atd. :-)

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

To jsi tedy pěkně měkej :lol:
Ve tvým věku jsem seděl u PC třeba i 3 dny a večery non-stop a hrál tenkrát třeba Dungeon Mastera, Supaplex, dunu nebo podobné super hry od kterých se prostě odejít nedalo dokud člověk nepadl únavou.
A to tenkrát byly monitory, že od nich bolely oči už po 12 hodinách hraní :wink:

Ta mládež dneska nic nevydrží :cry:
Naposledy upravil(a) forest dne pát črc 15, 2005 10:31 pm, celkem upraveno 2 x.
Lord_Scoorpion
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord_Scoorpion »

JJ přesně tak, taky mám takový zkušenosti :lol: :lol: :lol: , no ale ještě i dnes prosedím u komplu třeba celý dny když vyjde nějaká dobrá hra, jako třeba teď čekám kdy se konečně oběví Dungeon Siege 2, to pak bude probdělejch nocí.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

forest píše:To jsi tedy pěkně měkej :lol:
Ve tvým věku jsem seděl u PC třeba i 3 dny a večery non-stop a hrál tenkrát třeba Dungeon Mastera, Supaplex, dunu nebo podobné super hry od kterých se prostě odejít nedalo dokud člověk nepadl únavou.
A to tenkrát byly monitory, že od nich bolely oči už po 12 hodinách hraní :wink:

no já zrovna nějaký herní typ nejsem, takže to by mně nepřinutilo jít spát. Jednou jsem šel spát až kolem pěti hodin ráno, když jsem byl na IRC....ne proto, že bych byl unavený, ale už jsem tam zůstal jenom já a bot :D
pak mně dva dny na to chytla máma, když šla v noci na záchod (kolem 1 hodiny) a nelíbilo se jí ani trochu, že jsem tak dlouho vzhůru.....teď už na to kašlu protože se stejně v noci nudím. Kdybych nemusel ponocovat v úplné tmě, kde svítí jen monitor a ještě slabě, nedělala by mi únava ani sebemenší problém :wink:
JAKU
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JAKU »

forest píše:To jsi tedy pěkně měkej :lol:

Ano to jsi pamatuji velmi dobře. Civilizaci I jsem si donesl v 16:30 v pátek a v 4:00 v pondělí když jsem ji zavíral, tak jsem měl odespáno dohromady asi 5 hodin a snězeny 3 krajíce chleba se sýrem. :D Jo to byly časy, dneska už snad takové hry ani nejsou, nebo už je jich příliš. ;)
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Musím říct že po hodně dlouhé době jsem narazil nedávno na hru, která mě chytla stejně jako ty staré opravdu oiriginální hry na které člověk čekal i nekolik let a které jsem hrál prakticky v kuse dokud jsem je nedohrál.
Byl to druhý díl hry Gothic, na který jsem čekal 2 roky a ikdyž mě první díl až tolik neuchvátil, ta dvojka byla přesně po vzoru starých dobrých poctivě propracovaných a nápaditých her :wink:

Ještě je jedna hra která mě hodně chytla, ale kterou jsem ve 2/3 musel odložit na neurčito z časových důvodů a to byla česká hra Fish fillets, která je tak trochu z logického soudku, ale já prostě takové hry miluji.

I dnes si člověk najde hru, která je originální a která ho chytne, ale je toho dneska 50x víc než tehdá a než se to probere a vybere ta pravá, tak člověku většinou zajde chuť.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
WerK
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WerK »

Hi ... jak koukam ze mate maily pres centrum, seznam a podobne, tak jsem si uvedomil ze mam jeste 50 gmail pozvanek ... takze kdyby nekdo jeste nemel :)
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

jj, fish fillets jsem taky hrál, ale nedohrál...pak už to žačalo být mírně složitější....kdo nevyzkouší, neuvěří.....dalo by se to zakončit slovy "hraje celá rodina" :lol:

jako první mně samotného chytla hra Putzoo, kdy mi bylo 10 let - ačkoliv mně bylo teprve 10, prošel jsem nakonec celou tudle anglickou adventuru. Později, když už jsem na počítači něco umněl (a jeden skoro odrovnal) se mi na vánoce dostala do rukou na CD Computeru demo verze Age of Empires 2: The Age of Kings - i když to bylo demo, hrál jsem ji stále dokola, bylo tam tuším 7 misí, z čehoš 5 bylo jen tréning a až v 7. se dalo trochu víc hrát...no ale seděl jsem u toho snad pořád a nakonec mi táta za vysvědčení sehnal plnou verzi....to mně tehdy potěšilo jako ještě snad nikdy nic do té doby....postupně mně to omrzelo a další éra byl Red Alert 2 - kvůli téhle hře jsem dokonce obětoval cca 600 korun a koupil si datadisk Yuri's revenge - IMHO nejlepší datadisk k jakékoliv hře (nebo alespoň strategii) - ke dvěma stávajícím stranám (sověti a spojenci, kteří se dělili dále třeba na USA, Francii, Rusko, Lybie....) přibyla úplně nová strana - Yuri + nové jednotky k oboum původním stranám. Ten datadisk hru minimálně o 1/3 zlepšil - jediná vada na kráse - v originálu 12 misí za každého a v datadisku jen 7....i tak, kdo máte rádi strategie, a hlavně tudle, nemněli by jste váhat moc dlouho.....

až na pár vyjímek už dneska hry nehraju, i když mně to láká, ale prostě raději zapnu Operu, Delphi nebo Cinemu 4D a něco dělám...zahraju si jenom s kámošema po síti, když náhodou někdy přijdou...to hrajem CS 1.6, Red Alert 2:YR(už ne tak často), Stronghold C.(teď asi nejčastěji), hrávali jsme Soldier of Fortune, Need for Speed 3, Star Wars Epizode 1 racer a pár jiných......všechny hry mám rád ale už mně to hraní přešlo....o to víc nenávidím lidi, co příjdou - aha, ty si ten co furt sedí u počítače, že? Já sem v téhle hře, v téhle misi a co mám dělat? A hrál si už tuhle hru? A nemáš tohle? Cože? Ty nehraješ hry? A co jiného na počítači teda jako děláš? GRRRRR!!!! :evil: to jsou ti lidi, kterým bych se ani za 10 000 Kč nepokoušel vysvětlit, že na internet se jde dostat i jinak než přes "modré éčko"....brrr....
Lord_Scoorpion
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

No nedávno vyšel datadisk k Gothic 2, snažím se ho stahnout, ale de to pomalu :( , tak aspoň doufám že to bude stát za to protože mě jak jednička tak i dvojka chytli tak jak to popisuješ Foreste, je to super hra :D .

A k tomu gmailu, jaký má výhody oproti centrumu nebo seznamu? a na co sou potřeba ty pozvánky?
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tobě v Gothikovi nevadí to příšerný ovládání? Mají tam fakt šíleně udělaný souboje. Že musíš utíkat dopředu, abys mohl někoho švihnout, to se mi nezdá jako dobrý nápad. DOst často jsem prohrál díky tomu, že místo na protivníka jsem koukal do země nebo na oblohu. V jedničce mám odehraných 600 hodin a ve dvojce jsem dohrál demo. Je to skvělá hra.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

jo a ještě jen tak mimochodem - BOINC bude mít krapet větší výkon, pač právě skládám počítač s AMD K6, možná K6 II, možná K6 III, nevím, to nikdo neví....no a ten case stál 760 korun, je celkem pěkný, hodně možností na provzdušnění a skvělý 300 vatový zdroj s obrovkým tichým větrákem - když nastartuju jenom zdroj, jde slyšet jen minimálně...

další věc - právě jsem si rozjel Operu8 i s "vyklikaným" registračním číslem a je lepší než 7.56 (7.54 ?) ....jenom co si ji doladím k obrazu svému, přejdu na ni úplně....jinak teda ještě jednou díky těm, co mi k ní pomohli... :wink:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Koukám že se to zvrhává spíš na herní dred :wink:. Se taky přidám :D. Když sem pořídil comp, tak první gamesa co sem nainstaloval byl Max Payne. Asi sem tím zůstal poznamenanej, páč v podstatě nic jinýho jak 3D akce nehraju. A že sem jich dohrál už hodně, oba díly Max Paynea stojí bezkonkurenčně na mým osobním žebříčku úplně nahoře. Perfektní atmosféra, dobrej příběh, bullet time. Moc her už se pokoušelo to napodobit, ale tak geniálně zpracovat zpomalení času se ještě nikomu nepovedlo. Tohle sou jediný hry, který sem dohrál až do konce víckrát. Jinak všechno zahraju jednou, podívám se na titulky a odložím. Nejblíž k výtvorům finskejch Remedy měla česká Mafia. No a teď hltám každou novinku o budoucím nástupci Maxe Paynea - Alanu Wakeovi.

A teď sem si vzpomněl, že sem úplně zapomněl na Splinter Cell. :shock: Taky good :lol:
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

V 98', když jsem si koupil svoje první pořádný PC (Celeron 433MHz), tak moje první hra na něm byla Blood 2. Nemohl jsem se od toho odtrhnout. Max Payne mě moc nebavil. Ani nevím proč.
Můj osobní rekord, co se délky hraní týče, je tři dny v kuse s přestávkami na wc a přísunu jídla. Tenkrát jsem pařil na 286 simulátor tanku Abrams. Po těch cca 70 hodinách čistýho hraní jsem se už neudržel na židli, tak jsem si lehl pod stůl a prospal tam nějakých 30 hodin. To bylo probuzení. :D
Lord_Scoorpion
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Tak to máš můj obdiv, vydržet 3 dny v kuse hrát jednu hru, to už chce fakt výdrž :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap . Potom padnout pod stůl a tam prospat víc než den, to je ještě lepší.

Jinak v tom Gothicu to ovládání je takový nezvyklí ale dalo se na ně zvyknout, sice mě to občas stálo trošku nervů a zuření ale nakonec se povedlo :D :D
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Od té doby už jsem víc jak 30-40 hodin nezkoušel. Není to fakt dobrej pocit. Člověk je hodně dlouho mimo. Člověk pak má dojem, že na svět kouká skrz periskop a při komunikaci s lidma přemýšlí, jaká klávesová zkratka se používá při kterým povelu. Fakt hnusný. Vůbec nezávidím těm, co se pokouší hrát hry na rekordy do Guinesovky. I když ti to mají o to jednodušší, že si po určitých časových intervalech můžou vydechnout.
WerK
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WerK »

To moje prvni hra u jaky jsem se doopravdy hodne zasek byl Fallout kdyz vysel v Levelu spolecne s cestinou. To jsem vubec ani nemel tucha o co tam jde a kde mam hledat, ale naprosto me uchvatila ta volnost cestovani a ohromny mnozstvi dialogu a moznosti vyvoje hry. Fallout 2 potom drzel latku stejne vysoko, taky super hra a mnohem delsi. Fallout : Tactics se mi libilo taky, hlavne nadherna grafika a atmosfera mi pripominala oba predesle dily ... ale chybela volnost
Odpovědět