jj, fish fillets jsem taky hrál, ale nedohrál...pak už to žačalo být mírně složitější....kdo nevyzkouší, neuvěří.....dalo by se to zakončit slovy "hraje celá rodina"
jako první mně samotného chytla hra Putzoo, kdy mi bylo 10 let - ačkoliv mně bylo teprve 10, prošel jsem nakonec celou tudle anglickou adventuru. Později, když už jsem na počítači něco umněl (a jeden skoro odrovnal) se mi na vánoce dostala do rukou na CD Computeru demo verze Age of Empires 2: The Age of Kings - i když to bylo demo, hrál jsem ji stále dokola, bylo tam tuším 7 misí, z čehoš 5 bylo jen tréning a až v 7. se dalo trochu víc hrát...no ale seděl jsem u toho snad pořád a nakonec mi táta za vysvědčení sehnal plnou verzi....to mně tehdy potěšilo jako ještě snad nikdy nic do té doby....postupně mně to omrzelo a další éra byl Red Alert 2 - kvůli téhle hře jsem dokonce obětoval cca 600 korun a koupil si datadisk Yuri's revenge - IMHO nejlepší datadisk k jakékoliv hře (nebo alespoň strategii) - ke dvěma stávajícím stranám (sověti a spojenci, kteří se dělili dále třeba na USA, Francii, Rusko, Lybie....) přibyla úplně nová strana - Yuri + nové jednotky k oboum původním stranám. Ten datadisk hru minimálně o 1/3 zlepšil - jediná vada na kráse - v originálu 12 misí za každého a v datadisku jen 7....i tak, kdo máte rádi strategie, a hlavně tudle, nemněli by jste váhat moc dlouho.....
až na pár vyjímek už dneska hry nehraju, i když mně to láká, ale prostě raději zapnu Operu, Delphi nebo Cinemu 4D a něco dělám...zahraju si jenom s kámošema po síti, když náhodou někdy přijdou...to hrajem CS 1.6, Red Alert 2:YR(už ne tak často), Stronghold C.(teď asi nejčastěji), hrávali jsme Soldier of Fortune, Need for Speed 3, Star Wars Epizode 1 racer a pár jiných......všechny hry mám rád ale už mně to hraní přešlo....o to víc nenávidím lidi, co příjdou - aha, ty si ten co furt sedí u počítače, že? Já sem v téhle hře, v téhle misi a co mám dělat? A hrál si už tuhle hru? A nemáš tohle? Cože? Ty nehraješ hry? A co jiného na počítači teda jako děláš? GRRRRR!!!!

to jsou ti lidi, kterým bych se ani za 10 000 Kč nepokoušel vysvětlit, že na internet se jde dostat i jinak než přes "modré éčko"....brrr....