Uz delsi dobu se potykam s problemem, ktery se poprve objevil u BOINCu 4.45. Pokud mam zaskrtnuto "Zakazat pristup BOINC k siti", spustim BOINC (ktery dosud nebezi) a jsem v ten okamzik priojen k internetu, tak boincmgr vytuhne a jde jen vypnout, boinc bezi a aktualni vypocet take. Pokud vypnu zatuhleho boincmgr a opet zapnu Boinc Manager, tak boincmgr je opet zatuhly a boinc i vypocet stale bezi.
Pokud jsem ale odpojen od internetu, tak vse beha v pohode.
A pokud pri pripojeni k netu spustim Boinc Manager s povolenym pristupem k siti, tak taky vse bezi v pohode.
Jedina moznost v tech problemovych pripadech byla ta, odpojit se od netu, vypnout boincmgr zapnout BoincManagera (jsem offline-vse nabehne v pohode) a pripojit se.
Setkal jste se s tim taky nekdo? Nevite, co s tim ? Diky
Tuhnutí BOINCu při připojení k netu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jeste jsem se s tim nesetkal. Urcite jsem pustil BOINC Managera bez pripojeni k siti (a tedy i internetu), za chodu ruzne LAN kabel pripojoval a zase odpojoval - testovaci pocitac momentalne bez monitoru a klavesnice a tak ho obcas pripojim, odeslu trickle a podivam se na nej BOINCView. Vse bez problemu.
Spise bych to videl na problem antiviru nebo firewallu. Mozna proxy? Jak to pripojujes?
Spise bych to videl na problem antiviru nebo firewallu. Mozna proxy? Jak to pripojujes?
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Nezjistil, jen pro info pouzivam WinXP SP2, Zone Alarm, NOD32, Connection Meter a pripojeni ADSL 256/64 od Tiscali (asi dva tydny
) . Mozna uz mam reseni, jak na to, proste necham porad povolen pristup k netu... ted, kdyz uz nemam vytacene spojeni je to vicemene jedno
.