sloucene pc
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
[CZFree.Net] Radlice
sloucene pc
zdar lidicky
zniceho nic se mi sloucily ty nejvykonnejsi kompy do jednoho
vedsina useru co pocita v tymu prisla o skoro vsechny body a vsechny byly prideleny schodou okolnosti me
tim se ze me stal 21 nejvykonnejsi pocitac z celeko klimatu
nevite nekdo co s tim?
neznate nejakeho admina aby to opravil?
diky
shark
zniceho nic se mi sloucily ty nejvykonnejsi kompy do jednoho
vedsina useru co pocita v tymu prisla o skoro vsechny body a vsechny byly prideleny schodou okolnosti me
tim se ze me stal 21 nejvykonnejsi pocitac z celeko klimatu
nevite nekdo co s tim?
neznate nejakeho admina aby to opravil?
diky
shark
stalo se to dneska neby kdy?
pokud to bylo drive tento tyden, je to asi spojene s predelavanim databaze, vychytavani much a ruznych jinych chyb (napr. mensi stabilitou SQL proti oracle na kterem to bezelo drive).
Dneska jsem CPDN jeste necetl - nebylo kdy.
Osobne tam seznam masin mam tak, jak jsem zvykly a jak bych ocekaval.
pokud to bylo drive tento tyden, je to asi spojene s predelavanim databaze, vychytavani much a ruznych jinych chyb (napr. mensi stabilitou SQL proti oracle na kterem to bezelo drive).
Dneska jsem CPDN jeste necetl - nebylo kdy.
Osobne tam seznam masin mam tak, jak jsem zvykly a jak bych ocekaval.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To že se sloučení stejných PC na žádném projektu nedaří na 100%, na to už jsem si zvyknul, ale že by se sloučily PC jen tak bez tvého zásahu Radlice, s tím jsem se ještě na žádném projektu nesetkal a to mám v každém několik PC
U většině případů spojení není problém, ale je zvláštní že u každého z projektů mám několik PC které jsou stejné a sloučení to nedovoluje. Naopak nabízí spojení se zcela jinými PC, které nejsou ani na jedné síti, dokonce i třeba spojení Intelu a AMD
Myslím že je to nějaký problém spíše v základu BOINC, než problém konkrétních projektů
U většině případů spojení není problém, ale je zvláštní že u každého z projektů mám několik PC které jsou stejné a sloučení to nedovoluje. Naopak nabízí spojení se zcela jinými PC, které nejsou ani na jedné síti, dokonce i třeba spojení Intelu a AMD
Myslím že je to nějaký problém spíše v základu BOINC, než problém konkrétních projektů
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
[CZFree.Net] Radlice
taky jsem na to koukal jako blazen
stalo se ti nevim kdy
vim ze dou vetsino spojit stejny cpu
ale tohle mi sjednotilo amd s intelem, wokna s linuxem a kdo vi co jeste
reknete sami
201837 Shark 382.06 212286.31 AuthenticAMD AMD Sempron(tm) 3000+ Microsoft Windows XP Professional Edition, Service Pack 2, (05.01.2600.00)
tohle opravdu neni mozne
jsem nejlepsi pc s xp/sempron cpu 
zna nekdo nejakyho admina, nebo nejakej kontakt nekam kde by to mohli dat doporadku? pripadne by jim napsal? neb moje korespondencni anglictina neni nic moc
dik
stalo se ti nevim kdy
vim ze dou vetsino spojit stejny cpu
ale tohle mi sjednotilo amd s intelem, wokna s linuxem a kdo vi co jeste
reknete sami
201837 Shark 382.06 212286.31 AuthenticAMD AMD Sempron(tm) 3000+ Microsoft Windows XP Professional Edition, Service Pack 2, (05.01.2600.00)
tohle opravdu neni mozne
zna nekdo nejakyho admina, nebo nejakej kontakt nekam kde by to mohli dat doporadku? pripadne by jim napsal? neb moje korespondencni anglictina neni nic moc
dik