BOINC nefunguje po restart PC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Wawi
BOINC nefunguje po restart PC
Achoj,
potrebujem pomoct.
Pred nedavnom som presiel na BOINC zo SETIClassic. Zaujal ma aj CPDN tak som to pocital 50/50.
Problem je v tom, ze jedneho krasneho dna vypadol prud a po restarte PC mi BOINC nefunguje. Pouzivam to ako aplikaciu, teda ziadny service, ani autostart.
Po nastartovani to pise: pripajam sa k localhost a skonci to Connection failed.
Ked som sa znovu pokusal pripojit pod svojim uctom na SETI cez URL a moj kluc, tak vysledok bol rovnaky.
Reinstall BOINC nepomohol.
V adresary mam oba projekty a nemozem ich zase rozbehnut...poradte prosim.
Wawi
potrebujem pomoct.
Pred nedavnom som presiel na BOINC zo SETIClassic. Zaujal ma aj CPDN tak som to pocital 50/50.
Problem je v tom, ze jedneho krasneho dna vypadol prud a po restarte PC mi BOINC nefunguje. Pouzivam to ako aplikaciu, teda ziadny service, ani autostart.
Po nastartovani to pise: pripajam sa k localhost a skonci to Connection failed.
Ked som sa znovu pokusal pripojit pod svojim uctom na SETI cez URL a moj kluc, tak vysledok bol rovnaky.
Reinstall BOINC nepomohol.
V adresary mam oba projekty a nemozem ich zase rozbehnut...poradte prosim.
Wawi
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Toto se týká samotného startu BOINC managera, občas se mi stávalo tohle taky, stačilo aplikaci zavřít a pustit znovu, případně "nalogovat" BM ručně přes Soubor -> Zvol počítač -> napsat "localhost". Možnou příčinou může být brzké startování hned po startu systému, existuje utilita, která dokáže oddálit start programu - až se načte antivir, firewall a další kopa věcí. Verze 4.70 mi to už ale nedělá. Projekty na to vliv nemají.
dejv
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle se mně stalo už 3x a vždy to musela vyřešit záloha.
Problém byl v tom že po tom tvrdém restartu se pustil scandisk a zkrátil některé soubory v adresáři Boinc jelikož byly poškozené.
Nepomohlo ani přeinstalování novou verzí, jelikož soubory s průběhem výpočtu tam zůstanou a ta nová instalace si je hned načte a problém je tu znovu.
Pokud zálohu nemáš, tak jediné co pomůže je odinstalování, kompletní ruční smazání celého zbytku adresáře a zcela čistá nová instalace.
Problém byl v tom že po tom tvrdém restartu se pustil scandisk a zkrátil některé soubory v adresáři Boinc jelikož byly poškozené.
Nepomohlo ani přeinstalování novou verzí, jelikož soubory s průběhem výpočtu tam zůstanou a ta nová instalace si je hned načte a problém je tu znovu.
Pokud zálohu nemáš, tak jediné co pomůže je odinstalování, kompletní ruční smazání celého zbytku adresáře a zcela čistá nová instalace.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
Návštěvník
ja boinc nespoustim po startu ale rucne boincmgr.exe, vypada to nejak takhle:
[BOINC Manager - Connection failed. ][X]
| |
| Připojení selhalo |
| |
| [OK] |
Seznam projektu mam prazdnej. Zkousel jsem i reinstall, ale nic. Mam verzi 4.45.
Predtim mi to normalne fungovalo, stalo se to z niceho nic jednoho krasneho rana (dneska).[/img]
| |
| Připojení selhalo |
| |
| [OK] |
Seznam projektu mam prazdnej. Zkousel jsem i reinstall, ale nic. Mam verzi 4.45.
Predtim mi to normalne fungovalo, stalo se to z niceho nic jednoho krasneho rana (dneska).[/img]
Přeinstalace nepomůže, někde tu tenhle problém popisoval Forest.Anonymous píše:ja boinc nespoustim po startu ale rucne boincmgr.exe, vypada to nejak takhle:
| |
| Připojení selhalo |
| |
| [OK] |
Je to asi tak, po vypadku elektřiny nebo tvrdem restartu se spusti scandisk a může se stát že přepíše jeden ze souboru BOINCu. Přeinstalece samotná nepomůže, je třeba BOINC odinstalovat a pak ještě smazat celý adresář se všemi soubory. Po opětovné instalaci by to už mělo běžet bez problémů. Aspoň mě to fungovalo
Per aspera ad astra!

-
Návštěvník