BOINC - SZTAKI Desktop Grid
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - SZTAKI Desktop Grid
A dasli BOINC projekt, tentokrate Hungarian. Pro nektere mozna lepsi ne ty Japonske.
Kratke predstaveni - normalne anglicky! - trebas zde
Kratke predstaveni - normalne anglicky! - trebas zde
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu říkám sranda se do tohoto projektu registrovat. Kdyby člověk neznal ten systém poslepu, tak by ani pomalu nevěděl, kam má kliknout
Náš tým jsem vytvořil, takže připojit se můžete zde:
http://szdg.lpds.sztaki.hu/szdg/team_di ... ?teamid=14
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Prozatím jsou na stránkách tohoto Maďarského projektu pouze všeobecné informace.
Chlubí se tam že budou pomáhat spoustě projektům v jejich zemi, že budou dělat osvětu aby se do něj zapojilo mnoho institucí, uvádí různé příklady co všechno by se dalo díky distribuovaným výpočtům zpracovávat, kde budou dělat školení atd... Ale konkrétně jsem nic nenašel
Chlubí se tam že budou pomáhat spoustě projektům v jejich zemi, že budou dělat osvětu aby se do něj zapojilo mnoho institucí, uvádí různé příklady co všechno by se dalo díky distribuovaným výpočtům zpracovávat, kde budou dělat školení atd... Ale konkrétně jsem nic nenašel
Naposledy upravil(a) forest dne pon črc 04, 2005 8:01 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak to prubni ještě jednou, já ho dostal hned 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale neni pocitani tohoto projektu uz trochu ujety? A ne ze bych mel neco proti Madarum (mimo toho, ze kdyz jsem tam byl minuly rok, tak skoro nikdo neumel ani slovo nemecky/anglicky)
Pro ty, kteří už jsou z projektu zdeformováni, překládám to, co jsem chtěl říci:
Semmi ellenére, ámde nincs számítás annak tervezõ már kicsit elszalad? És nem hogy birtokol valami ellenére magyar (kívül annak, hogy ha én oda elvolt múlt év, ilyenformán jóformán senki felsül jön se szó német/angol)
Pro ty, kteří už jsou z projektu zdeformováni, překládám to, co jsem chtěl říci:
Semmi ellenére, ámde nincs számítás annak tervezõ már kicsit elszalad? És nem hogy birtokol valami ellenére magyar (kívül annak, hogy ha én oda elvolt múlt év, ilyenformán jóformán senki felsül jön se szó német/angol)
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert