Jsem zvědav, co mi odpoví.Vážení,
jsem Vaším klientem již od roku 1993. Pravdou je, že nejsem nijak velkým klientem, ale zato, mohu-li to tak říct, spolehlivým.
V současné době využívám Vaši službu Moje banka. Jsem s ní celkem spokojen, až na dvě, dejme tomu, maličkosti.
1. k přístupu na internet rád používám a preferuji prohlížeč Mozilla. Váš produkt, Moje banka, jej ovšem nepodporuje, neřku-li ignoruje. Víte o tom, že jste v tomto směru již minoritním bankovním ústavem? To zrovna nesvědčí o dobrém přístupu k nám, Vašim zákazníkům.
2. Obdržel jsem od Vás e-mail nazvaný: Notification ID... Užití jiného jazyka, než je rodný jazyk uživatele, Vašeho zákazníka, navíc v jeho rodné zemi, opět nesvědčí o dobrém přístupu k němu. Navíc můj software pro příjem elektronické pošty, na základě tohoto názvu, "odsoudil" tuto zprávu jako spam. Jen díky tomu, že jsem si náhodou prohlédl spamový koš a že jsem si všiml toho, kdo mi tuto zprávu zaslal, jsem si ji přečetl. Udělal jsem dobře, protože byla docela důležitá. Dále bych Vás rád upozornil, že patvar "Notifikace" má v češtině ekvivalent Oznámení, což se mi zdá, z pohledu přístupu k zákazníkovi daleko vhodnější výraz.
Prosím, neberte toto jako útok na Vaši společnost.
S pozdravem
Vladimír Bugdol
Komerční banka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Komerční banka
Tak mě právě naštval (hodně mírný výraz) tento bankovní ústav. Tohle jsem jim napsal:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
S tím že je minoritní to tak úplně pravda nebude. Myslím že je to právě naopak, plnou škálu prohlížečů podporuje bez problémů snad jen eBanka. Používám i-bankovnictví od ČS, při každým přístupu mi vyhodí že mám nepodporovanej prohlížeč a vypnutej java script. Opera 8, java zapnutá. Stránky sou nicméně plně funkční. Ale vím že u spousy bank jsou při použití čehokoliv jinýho než IE některý služby nepoužitelný. Někde sem nedávno viděl přehled, jestli to najdu hodím to sem. Ale tvrdili že prej se to banky chystají změnit...
Řek bych že se tvým dopisem nebudou vůbec zabývat, jestli ti odpoví půjde o nějakej reklamní žvást, kde se dozvíš jak dbají na bezpečnost svých klientů, blablabla...
Na KB slyším poslední dobou jen kritiku, že by s ní byl někdo spokojenej sem snad ještě nezaslech. Ono na tom asi něco bude...
Řek bych že se tvým dopisem nebudou vůbec zabývat, jestli ti odpoví půjde o nějakej reklamní žvást, kde se dozvíš jak dbají na bezpečnost svých klientů, blablabla...
Na KB slyším poslední dobou jen kritiku, že by s ní byl někdo spokojenej sem snad ještě nezaslech. Ono na tom asi něco bude...
Nepodařilo se mi najít přesně to co sem chtěl, ale články na webu jednotlivejch prohlížečů taky napoví. Mozilla předpokládám že FireFox na tom bude stejně, Opera
Při hledání sem narazil ještě na jeden zajímavej článek, týkající se bezpečnosti.
Při hledání sem narazil ještě na jeden zajímavej článek, týkající se bezpečnosti.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem u ČSOB, používám Firefox a jejich internetbanking s ním celkem dobře spolupracuje. Aspoň něco.Miras píše:S tím že je minoritní to tak úplně pravda nebude. Myslím že je to právě naopak, plnou škálu prohlížečů podporuje bez problémů snad jen eBanka.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat:
To Miras: Přesně z tohohle dokumentu jsem vycházel, když jsem tvrdil, že jsou minoritní. Myslím si, že poměr 14/3 je jasný. Jinak mám s KB spíš Ty lepší zkušenosti. A rychlost, s jakou mi odpověděli, a jak mi odpověděli, k tomu patří.
Tak to jsem teda zvědav.Vazeny pane Bugdole,
>
> obdrzeli jsme Vasi zpravu.
>
> ad1) Analyzou tohoto pozadavku se jiz zabyvame ve vazbe k obchodnim a technickym aspektum takoveho reseni. Jejim cilem je nalezt nejvhodnejsi variantu umoznujici provozovat internetove bankovnictvi mojebanka i mimo prostredi Windows a Internet Explorer, avsak pri zachovani soucasneho uzivatelskeho komfortu. Behem letosniho roku chceme ucinit v teto otazce zasadni strategicke rozhodnuti o dalsim postupu pro budouci obdobi.
>
> ad2) Predali jsme k dalsimu reseni, jakmile budeme mit blizsi informace, budete neprodlene zpetne kontaktovan.
>
> Dekujeme za pochopeni.
>
> V pripade dalsich dotazu nas prosim kontaktujte na bezplatne informacni lince primeho bankovnictvi 800 152 152, nebo prostrednictvim teto e-mailove adresy
>
> Komercni banka Vam preje prijemny den.
> Jiri Simon a Petra Ulrichova - utvar pece o zakazniky.
To Miras: Přesně z tohohle dokumentu jsem vycházel, když jsem tvrdil, že jsou minoritní. Myslím si, že poměr 14/3 je jasný. Jinak mám s KB spíš Ty lepší zkušenosti. A rychlost, s jakou mi odpověděli, a jak mi odpověděli, k tomu patří.
14 funguje, z toho 4 s nějakejma, většíma či menšíma, zádrhelama. 1 částečně, 3 vůbec. Takže v součtu mi to dává 10 zcela funkčních, 8 kde je nějakej problém. Myslím ve srovnání s IE. Alternativní prohlížeče u těch osmi nemají plnou podporu, i když to třeba funguje. Z tohohle pohledu se zas o takovou minoritu nejedná...Bugi píše:To Miras: Přesně z tohohle dokumentu jsem vycházel, když jsem tvrdil, že jsou minoritní. Myslím si, že poměr 14/3 je jasný. Jinak mám s KB spíš Ty lepší zkušenosti. A rychlost, s jakou mi odpověděli, a jak mi odpověděli, k tomu patří.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Mě jde o to, že se přes Mozillu nepodívám ani na stav svýho konta, protože mi to nedovolí se přihlásit. Ukáže to černou obrazovku a napíše něco ve smyslu: Sorry, jseš pěknej hňup, že sem lezeš přes Netscape, bo my ho nesnášíme. Jestli se nevrátíš k MSIE, tak s Tebou nebudeme ani mluvit.
Jestli se mi ozvou ještě kvůli tomu druhýmu bodu, tak to sem samozřejmě taky hodím.
Jestli se mi ozvou ještě kvůli tomu druhýmu bodu, tak to sem samozřejmě taky hodím.
- tachyon_eagle
- Nováček
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem slíbil, tak činím. Zde je odpověď číslo 2:
IMHO je tohle uspokojivá odpověď.Vazeny pane Bugdole,
>
> k Vasemu dotazu c.2 uvadime: v zari tohoto roku bude provedena uprava formatu zprav, dorucovanych elektronickou postou a faxem. V predmetu zpravy bude uvedeno Oznameni KB nebo Notifikation podle prijemcem zvolene jazykove verze zpravy. V soucasne dobe jsou odesilane zpravy jsou korektne zpracovavany freemailovymi servery i naprostou vetsinou antispamovych programu, Vami uvedene potize jsme zaznamenali naprosto vyjimecne. Omlouvame se za soucasny stav, verte, ze cinime vse proto, abychom si nadale udrzeli Vasi prizen. Dekujeme za pochopeni.
>
> V pripade dalsich dotazu nas prosim kontaktujte na bezplatne informacni lince pro aplikaci mojebanka a profibanka 800 152 152, nebo prostrednictvim teto emailove adresy.
>
> Komercni banka Vam preje prijemny den.
> Marek Pavlu a Jitka Tresnakova - Utvar pece o zakazniky