Odmena za ucast

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Odmena za ucast

Příspěvek od zod »

Na webu LHC se objevila vynikajici informace.

We would like to offer LHC@home T-shirts as rewards to the following 16 users for their major contributions to the project since our start last year up to the present time. The awards recognize crunching contributions, help to other users and help with debugging during development. Winners are listed in alphabetical order as many have contributed in more than one of these areas.
Would these 16 users please send email to b.segal@cern.ch with their details for postal shipping?

Congratulations, and thanks to all the other users too!

Cili 16 uzivatelum kteri se vyrazne podileli na pocitani LHC, pomahali ostatnim uzivatelum a taky se ucastnili odstranovani chyb, budou zaslany tricka za odmenu :lol: Ze by svitalo na lepsi casy?
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, to je fair. To se urcite kladne projevi v ocich vsech ucastniku projektu - nebo vlastne mozna i u BOINCer obecne.
branio
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od branio »

no, ale dobre by bolo, keby aspon spristupnili zapisovanie novych clenov... Ja na to cakam odkedy znovu zacali fungovat...
Obrázek
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

jo, taky by jsem byl rád, kdyby akceptovali nové členy. Já jsem původně plánoval, že budu počítat Einstein a LHC. Bohužel, jak na LHC webu psali, 6000 lidí jim stačí...
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, taky by jsem byl rád, kdyby akceptovali nové členy. Já jsem původně plánoval, že budu počítat Einstein a LHC. Bohužel, jak na LHC webu psali, 6000 lidí jim stačí...
Tak tady je řešením počítat s někým kdo už v projektu působí....
dejv
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

dejvidek píše:
4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, taky by jsem byl rád, kdyby akceptovali nové členy. Já jsem původně plánoval, že budu počítat Einstein a LHC. Bohužel, jak na LHC webu psali, 6000 lidí jim stačí...
dejv
to jako, že by sem se přihlašoval pod accountem společně s někým jiným? To není špatný nápad. Šel by do toho někdo?
EDIT: vyřešeno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:
dejvidek píše:
dejv
to jako, že by sem se přihlašoval pod accountem společně s někým jiným? To není špatný nápad. Šel by do toho někdo?
EDIT: vyřešeno
Se koukni třeba na mě, našel jsem pár kamošů, kteří říkali že na tu chvilku co by počítali to nemá cenu si zakládat účet a tak počítají se mnou.
Sice dělám 90% celého výkonu sám, ale ti lidi by se jinak nezůčastnili BOINC vůbec, tak proč se s někým nespojit?
Vdyť je to jedno, napíšeš více lidí do Nicku a jedeš dál ne?
Na BOINC můžeš i sledovat kolik udělal který PC, takže není problém ani v tom si kdykoliv prohlédnout kolik toho kdo udělal.

Jelikož mají také jiné priority než já, počítají jiné projekty než já a tak se vlastně účastním na všech :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Inak je zaujimave ze novych clenov neprimaju ale nove pocitace registrovat mozes. Neni to nefer?
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!
Do You Dare?
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

slavko.sk píše:Inak je zaujimave ze novych clenov neprimaju ale nove pocitace registrovat mozes. Neni to nefer?
Disable new accounts je asi o dost jednodussi, nez to udelat u masin.
Ostatne pokud vim, vzdy to tak bylo i alfa a beta projektu - jakmile dostanes account, muzes mit masin kolik chces.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

slavko.sk píše:Inak je zaujimave ze novych clenov neprimaju ale nove pocitace registrovat mozes. Neni to nefer?
Jedině dát kvótu na compy u userů, každej by jich mohl dát maximálně 20. Ale i tak by to bylo nespravedlivý, viz. ten blázen v CPDN co má asi 226 compů :D
dejv
PS. Pokud se někdo bude chtít přidat, tak může, stačí si říct o ID :wink:
D@nte
Nováček

Příspěvek od D@nte »

no ja s pridelovanim jednotek nesouhlasim - tedy timto zpusobem, jednou to da par jednotek na pocitani a pak dlouho nic
kde ostatni hrabou tolik jednotek ????

ted jsem odeslal hotove, je to uz 2 dny a na ucte se jevi jako ze jsem je neodevzdal :-(
Zamčeno