Časový posun?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Časový posun?

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

No tak teď nevím - buď mají v Berkeley jiný čas, nebo je Einstein tak velkorysý, že od zkutečného fata odeslání odečte 4. Jednotku Einsteina jsem odeslal 7.3. a v pending credit je uvedeno, že byla odevzdána 4.3. Je taky možné, že jsem kredit dostal právě za tu jednotku z 7.3. a ta, co tam je jen čeká na ostatní...jak je to vlastně s těma kreditama - promíel deadline pirates nebo einstein? Už si nevzpomínám...
ps. sorry za nový thread, ale nevěděl jsem, kde to jinde dát.
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No s tym casovym posunom pokial viem tak Einstein uvadza cas na svojich strankach v UTC, co je pokial viem univerzalny cas v Greenwichi (nulty poludnik). Cize si to musis preratat, Cechy myslim maju plus jedna (a cez letny cas tusim plus dve hodiny). Pravdupovediac ja to tu tiez musim vzdy odratavat, lebo ja mam casovy posun plus devat hodin oproti UTC, takze sa moze lahko stat, ze ked odoslem jednotku napr. rano o osmej, einstein mi napise este predchadzajuci den jedenast vecer...
V kazdom pripade to nema ziadny vplyv na deadliny, lebo samozrejme aj datum poslania je vzdy posunuty. Cize limit je vzdy presne 7 dni. A beru to myslim dost striktne, lebo raz som odoslal spracovanu jednotku len cca 40 minut po deadline a uz mi zaratalo nula kreditov. No ale ved vysledok tej jednotky predpokladam aj tak pouzili, takze no prob, ale treba si na to davat pozor hlavne ked E@H nema este dobre vyrieseny odhad poctu stiahnutych jednotiek...

Btw, ked uz som zareagoval na tne casovy posun - je to celkom zabava, lebo napr. mam kamarata v kanade, a on ma oproti mne casovy posun minus 14 hodin, takze ked ja mam pondelnajsie poludnie tak on ma este len nedelu desat hodin vecer, dost zabava.. :D
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

no, trochu jsem nepochopil, kde bydlíš - jaktože máš +9 hodin? Kde je ta Tokaimura?
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

No tokaimura je asi 120 km od tokya, dostal som tu pracu (simulacie DNA a proteinov) tak som sa sem prestahoval (zatial na dva roky). Takze preto +9 hodin oproti UTC. :wink:
Nevyhoda je ta ze ked chcem nieco vybavovat na slovensku tak to musim niekedy robit v noci (ak treba zavolat na urad poobede SK casu...) No ale co uz...
A vyhoda je okrem ineho ze narozdiel od slovenska tu CITIM prirodu pracovat, kedze uz tu boli styri (slabe) zemetrasenia odkedy som tu.. Viete ze to nie su ani tak otrasy ako skor VLNENIE pody pod vami? Zaujimavy zazitok...
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Duro Kotulic Bunta píše:No tokaimura je asi 120 km od tokya...

Mal si cas sa pozriet do Roppongi, "fabulous night life" a zamozrejme ces den do Akihabira district, "shop until you drop" v Tokyu?
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

'bosh píše:
Duro Kotulic Bunta píše:No tokaimura je asi 120 km od tokya...

Mal si cas sa pozriet do Roppongi, "fabulous night life" a zamozrejme ces den do Akihabira district, "shop until you drop" v Tokyu?
Vidim ze mas prehlad. :wink:
V Roppongi som este nebol, ale Akihabaru som si ako spravny fanda elektroniky samozrejme nenechal ujst, kupoval som digitalny fotak (ako inak v Japonsku, nasiel som uz aj 12 efektivnych megapixelov..). Vyber naozaj zo vsetkeho super, plazmove telky s uhloprieckami ake som veru este nevidel, dost zaujimave veci, a dokonca aj verzie na vyvoz (PAL/SECAM, 240 V a ine upravy..). Okrem ineho som si "vychutnal" aj japonskych teenagerov, ktori si zo zapadu snazia brat priklad (neviem co v tom vidia), musim povedat ze taky japonsky pankac alebo iny piercingovy tvor vyzera naozaj VELMI vtipne, az som si niekedy myslel ze to nemyslia vazne...ale myslia.. :wink:
Zamčeno