rozdělení úkolů v BOINC

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
cizek
Nováček

rozdělení úkolů v BOINC

Příspěvek od cizek »

Zdravím všechny příznivce BOINC. I když nejsem zas až takový nováček (SETI požítám 10 let), nyní bych potřeboval poradit. Mám aktualizovanou verzi BOINC manager 6.4.5 a počítám SETI a climateprediction, rozdělení 50:50. Když však v této verzi připojím a spustím oba projekty, tak climate se spustí s hláškou, že je running s high priority a SETI už nemá nárok. Běží jen počasí (24 dnů). Byl jsem zvyklý, že se oba projekty střídaly (tak chápu i rozdělení 50:50) a chtěl bych to zachovat. Můžete mi prosím někdo poradit? Nejlépe na email jiri.cech@atlas.cz nebo icq 170404266 nebo samozřejmě zde. Dík moc...
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: rozdělení úkolů v BOINC

Příspěvek od LiborA »

Problém je v tom, že boinc vyhodnotil, že máš problém s dokončením práce pro Climu před deadline a tak ji preferuje. V tuto chvíli jedinou reálnou šanci vidím v ručním pozastavování projektu aspoň do doby, než si boinc opět ujasní, že to zvládneš v čas. Ve verzi 6.6.x by snad měl být lépa pracující sheduler, takže i přechod na vyšší verzi boincu by to mohl (ale je to spekulace) vyřešit.
cizek
Nováček

Příspěvek od cizek »

dík za odpověď, já jsem už měl nejnovější verzi 6.6.20 staženou, ale dělala problémy. Prakticky po spuštění přestal manager odpovídat a vůbec se s ním nedalo komunikovat ani nastavit úkoly. Taxem přešel zpátky na tuto verzi...
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

S verzí 6.6.20 jsem osobně žádné problémy neměl, momentálně jedu 6.6.28 (Win) a 6.6.29 (Lin) a také v pohodě.
Odpovědět