Magnetism@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- gabberattack
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Magnetism@home
Mam otazku - vie niekto nieco o uzivatelovi dodo z boinc.cz ? Zda sa, ze zaklada tymy kade tade, nikdy nic nespocita a neodpoveda na emaily. To sa nam prihodilo s tymto projektom - vsimol som si, ze zalozil boinc.cz a takisto boinc.sk. Nechapem, preco zaklada tymy v ktorych neostane - proste zalozil boinc.sk a odisiel do boinc.cz, ktory takisto zalozil. Nie je to nahodou nejaky virtualny uzivatel zalozeny istym "nemenovanym clovekom zijucim iba a len pre BOINC"
, ktory si zdviha ego ? Problem s tymto projektom navyse je, ze nie je dopracovany transfer, takze nas tim ostal bez zakladatela, lebo dotycny odisiel. Asponze nastavil narodnost spravne. 
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Re: Magnetism@home
Po pár dnech práce na baráku a článcích jsem se dostal i sem a co tu nevidím, zase nějaká konspirační myšlenka
A mně někdo bude říkat že občas prudím
Nu popravdě řečeno vím kdo je ten dodo, tedy spíše čí je to účet a předpokládám že to ví více lidí v boinc.cz. Je to už hodně dlouho co mě tento člověk oslovil s dotazem jak mám vyřešenou hromadnou správu týmu CNT na projektech. Jeho myšlenka byla (doufejme že stále je) čistá a to že nechtěl aby docházelo k vyhazování členů týmu boinc.cz na projektech. Poradil jsem mu vytvoření správcovského účtu a další běžné věci a jak se o to starat. Od té doby fakt nevím kde se mu co podařilo založit, ale předpokládal jsem že zakládal pouze tým boinc.cz kterému tímto chtěl udržet jakousi stabilitu.
Osobně mě mrzí že není dotažené to automatické zakládání týmů na nových projektech, tím by tohle všechno bylo dávno vyřešeno. Na většině projektech to funguje, ale někde prostě dosud je potřeba zakládat tým ručně a to může být problém.
Nevím co s tím má společného boinc.sk a proč jej založil. Pošlu mu mail a optám se, případně požádám aby jej převedl, protože to podle mého názoru byla nějaká mejlka když i píšeš že v tom týmu vlastně ani není.
Nu popravdě řečeno vím kdo je ten dodo, tedy spíše čí je to účet a předpokládám že to ví více lidí v boinc.cz. Je to už hodně dlouho co mě tento člověk oslovil s dotazem jak mám vyřešenou hromadnou správu týmu CNT na projektech. Jeho myšlenka byla (doufejme že stále je) čistá a to že nechtěl aby docházelo k vyhazování členů týmu boinc.cz na projektech. Poradil jsem mu vytvoření správcovského účtu a další běžné věci a jak se o to starat. Od té doby fakt nevím kde se mu co podařilo založit, ale předpokládal jsem že zakládal pouze tým boinc.cz kterému tímto chtěl udržet jakousi stabilitu.
Osobně mě mrzí že není dotažené to automatické zakládání týmů na nových projektech, tím by tohle všechno bylo dávno vyřešeno. Na většině projektech to funguje, ale někde prostě dosud je potřeba zakládat tým ručně a to může být problém.
Nevím co s tím má společného boinc.sk a proč jej založil. Pošlu mu mail a optám se, případně požádám aby jej převedl, protože to podle mého názoru byla nějaká mejlka když i píšeš že v tom týmu vlastně ani není.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
Xenostellar
- Pokročilý

My s ním máme taky problém. Založil nám tým na Ralph@home, ale nenastavil stát.
Jestli na něj teda máte někdo mail, můžete mu prosím napsat aby nám tam nastavil CZ? Díky
Jestli na něj teda máte někdo mail, můžete mu prosím napsat aby nám tam nastavil CZ? Díky
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice taky možná jen konspirační teorie, ale to co se ve vašem týmu dělo někdy před rokem, tedy převzetí správy na několika projektech a vyhazování členů, se dělo i v mnoha mezinárodních týmech a není vyloučeno (či dle charakteru té činnosti je velice pravděpodobné), že za tím vším stojí jeden člověk a tím je Barbar, který nyní působí jako jeden z hlavních lidí u Space Family.
Nevím nakolik lidi co zde ještě zůstali aktivní čtou tamní fórum, ale toto téma by vás určitě mohlo zajímat:
http://www.spacefamily.czeweb.cz/forum/ ... ?f=6&t=184
Možná že s odkazem na tyto skutečnosti a také na to že admini nemálo projektů již týmy vrátily do správných rukou by měl i váš tým šanci to všechno dát dopořádku. Pokud by tedy zde o to měl vůbec ještě někdo zájem a hlavně co se zde mele léta pořád dokola, čas (tedy spíše chuť).
Nevím nakolik lidi co zde ještě zůstali aktivní čtou tamní fórum, ale toto téma by vás určitě mohlo zajímat:
http://www.spacefamily.czeweb.cz/forum/ ... ?f=6&t=184
Možná že s odkazem na tyto skutečnosti a také na to že admini nemálo projektů již týmy vrátily do správných rukou by měl i váš tým šanci to všechno dát dopořádku. Pokud by tedy zde o to měl vůbec ještě někdo zájem a hlavně co se zde mele léta pořád dokola, čas (tedy spíše chuť).
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Foreste, odejdi
Dekuju
Dekuju
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem jen pomoct.