Ahojky,
vim, ze se to tu uz trochu resilo, ale stejne.. myslela sem, ze uz je to vyreseno...
To ze mel puvodni team problemy a rozpadl se .. to se stava.... to ze byli lidi bezduvodne vyhazovani urcitou dobu jako msta... no dobra... ale prosim, vysvetle te mi, proc se mi to deje i ted... cas od casu zjistim, ze jsem byla z teamu vyhozena v ruznych projektech..
teda pokud nechcete cleny.. staci to rict slusne... ale nebavi me porad se prihlasovat k teamu a pak za par tydnu me vykopnou.. tak prosim o rozumnou odpoved... nebo budu nucena odejit se vsemi projekty, protoze tohle vecne prihlasovani nekam, kde me nechteji, me nebavi...
diky
Teamy
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
to se tu již několikrát řešilo, bohužel u CPDN a Predictoru došlo ke zcizení teamu hackerem, který se baví tím, že lidi vyhazuje z týmu. Bohužel admini příslušných projektů s tím nic nedělají
Jedním z možných řešení je "přestup" do týmu BOINC-CZ, který je také náš.
Pokud by se to stávalo i na jiném než výše jmenované projekty, pak to chce nahlásit o jaký projekt jde, ať se na to Dejvídek či někdo jiný může podívat.
to se tu již několikrát řešilo, bohužel u CPDN a Predictoru došlo ke zcizení teamu hackerem, který se baví tím, že lidi vyhazuje z týmu. Bohužel admini příslušných projektů s tím nic nedělají
Jedním z možných řešení je "přestup" do týmu BOINC-CZ, který je také náš.
Pokud by se to stávalo i na jiném než výše jmenované projekty, pak to chce nahlásit o jaký projekt jde, ať se na to Dejvídek či někdo jiný může podívat.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png