Sraz v Brně
Moderátor: zdespi
Sraz v Brně
Tož borci, od Krpole po Lískovec, co takhle se sejít ve štatlu ?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Je to jen pro člena boinc.cz, nebo pro všechny příznivce BOINC?
Do Brna to mám kousek
Do Brna to mám kousek
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Já sázím na Brno. Termín bych nahodil tak přelom červen - červenec. I když vlastně teď se budu okolo štatlu motat od 11. do 14. června. Co kdo na to? Borci, pogómejte plac, a čas.dejvidek píše:No sem zvědavej jestli se dřív domluví pražáci, nebo brňáci. Praha nějak nezabrala, tak třeba Brno, sem tam poměrně často, tak estli to bude v termínu kdy se domluvíte, tak se klidně zůčastním.
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Su pro scuka ve štatlu na bahno i na pokec
V podstatě můžu kdykoliv kromě úterků. Když nahodíte nějaký termín, tak to hodím i na fórum CNT a myslím že se pár členů přidá.
Chtělo by to hodit do placu nějaký termín a pak uvidíme kolik by nás bylo.
V podstatě můžu kdykoliv kromě úterků. Když nahodíte nějaký termín, tak to hodím i na fórum CNT a myslím že se pár členů přidá.
Chtělo by to hodit do placu nějaký termín a pak uvidíme kolik by nás bylo.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Jsem pro každou špatnost
Nakonec, mohli bychom zapít Cyrdy a Metůda a Žanka Husovýho dohromady. A pokud se to nestihne, tak "300 let slovenské fujary" se dá oslavit kdykoliv, já už jsem to slavil nejmíň třicetkrát
2 Merlin: já ti dám "...po Lískovec", Bosonohy taky eště patřijó pod štatl, i když teprve od járu 1971!
Nakonec, mohli bychom zapít Cyrdy a Metůda a Žanka Husovýho dohromady. A pokud se to nestihne, tak "300 let slovenské fujary" se dá oslavit kdykoliv, já už jsem to slavil nejmíň třicetkrát
2 Merlin: já ti dám "...po Lískovec", Bosonohy taky eště patřijó pod štatl, i když teprve od járu 1971!
Nevyštaruj (pro zbytek světa=nerýpej), čo bolo to bolo. To, že někdo má na určitou věc jiný názor ještě neznamená, že se s ním nedá celkem dobře zapařitgigadisk píše:... Pořád mě dráždí ta forestova banánová odměna, si holt musím zvyknout, že tady je to odměna, né banned...
EDIT:
Mezi jinými jsem to tu publikoval i já a za tím si stojím.gigadisk píše:...Jinak jak tu někdo řekl, je fuk za koho se počítá, hlavně, že se počítá ...
Takže k věci: kdy, kde a o kolika, to je oč tu běží...
Přece se nám nebudó nějací cajzli (a to eště z Práglu) lochčit, že nésme štont dohókat nějaké blbé scuk, né
Příští týden jsem úpně mimo: v pondělí nemůžu, v úterý nemůže forest a od středy do pátku jsem v Káry Váry. Další týden můžu v pondělí i úterý, st-pá pak zase ne. Vzhledem k forestovi by tedy bylo ideální pondělí 18.6.
Ty wogo, U Hada, to je tam dole pod Dopravním podnikem vedle Grandu? Jsou tam ještě ty šílený hadice od vzduchotechniky pod stropem? Hm, tam jsme (skoro) vždycky končili, nebylo by to špatný tam jednou začít...
Ty wogo, U Hada, to je tam dole pod Dopravním podnikem vedle Grandu? Jsou tam ještě ty šílený hadice od vzduchotechniky pod stropem? Hm, tam jsme (skoro) vždycky končili, nebylo by to špatný tam jednou začít...
Jo, v poho, já jen aby tu nevypukly žádný zbytečný flamesy, když se chceme jen a pouze dohodnout, kdy zapaříme.gigadisk píše:já rýpám jen do sebe,...
Jinak samozřejmě všichni příchozí jsou vítáni...... porveme se až potom
EDIT:
2 Merlin: Troubsko i Veselka už je origoš lont, tam už neplatí ani normální šalinkarta a lupeň na bus je za 19
Naposledy upravil(a) Jelin dne pát čer 08, 2007 12:45 am, celkem upraveno 1 x.