Nefunkcni pocitani bez pripojeni k netu

Fórum o projektu Rosetta@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Lucky
Nováček

Nefunkcni pocitani bez pripojeni k netu

Příspěvek od Lucky »

Caute, tak jsem se po delsi dobe pustil znovu do pocitani.Kdysi jsem pocital SETI.Ted me ale u ROSETTY zarazilo, ze vypocet se vynuluje kdyz zapnu pocitani a nejsem na netu.To jako neustale komunikuje s netem?Da se to nekde nastavit,abych stahl hodnoty a pocital a pak je zase jen odeslal.Diky
Honza

Příspěvek od Honza »

BOINC je postaven prave na tom, ze stahne praci, pocita a teprve po skonceni vypoctu odesle vysledky.
Pokud se zacne pocitani odznovu, nemel by to byt problem absence pripojeni k netu, ale neulozeni prubehu vypoctu nebo dlouheho intervalu ukladani vypoctu.

Nastaveni se srozumitelne popisuje treba v tomto clanku

Verim, ze to pomuze se zorientovat a odpovedet na dotazy...
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

A neni to ta blbost s tim, ze po kazdy pauze/znovu pocitani to zacne jako by od 0 procent i kdyz to navazuje na to posledni pocitani a jen to ukazuje zmenu od startu ? Nekde jsem tohle cetl, ze to matlo lidi, ale nevim kde, pamet je derava a mozna kecam :lol:
k6
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k6 »

gigadisk píše:A neni to ta blbost s tim, ze po kazdy pauze/znovu pocitani to zacne jako by od 0 procent i kdyz to navazuje na to posledni pocitani a jen to ukazuje zmenu od startu ? Nekde jsem tohle cetl, ze to matlo lidi, ale nevim kde, pamet je derava a mozna kecam :lol:
Touhle anomalii trpela verze rosetty 5.62 nebo tak nejak. Soucasna verze rosetty uz timhle problemem netrpi.
Odpovědět