BOINC-Spinhenge-Budeme prvni ? :)

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Tak jsem kouknul že jsme na 17.místě mezi týmy,co to dotáhnout do první desítky? :wink:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Res píše:Tak jsem kouknul že jsme na 17.místě mezi týmy,co to dotáhnout do první desítky? :wink:
Bohuzel jsi koukal na poradi dle RAC. Dle celkoveho kreditu jsme 29.
Kazdopadne mame sanci to casem na 17 misto dotahnout, ale k tomu abychom se dostali pod 10 misto bychom potrebovali o vic nez 1000 vetsi RAC, coz je skoro dvojnasobek stavajiciho RAC.
Kazdopadne by se mohl snazit i nekdo dalsi nez jenom Ucebny. ;-) Kdyz koukam lidi podle RAC, tak Ucebny maji 1679 a druhy v poradi 33.....
Libor
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

vejpuste píše:
Res píše:Tak jsem kouknul že jsme na 17.místě mezi týmy,co to dotáhnout do první desítky? :wink:
Bohuzel jsi koukal na poradi dle RAC. Dle celkoveho kreditu jsme 29.
Kazdopadne mame sanci to casem na 17 misto dotahnout, ale k tomu abychom se dostali pod 10 misto bychom potrebovali o vic nez 1000 vetsi RAC, coz je skoro dvojnasobek stavajiciho RAC.
Kazdopadne by se mohl snazit i nekdo dalsi nez jenom Ucebny. ;-) Kdyz koukam lidi podle RAC, tak Ucebny maji 1679 a druhy v poradi 33.....
Libor
No já tím 1000 RAC disponuji tak to sem všechno přesypu a uvidíme
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Jinak Spinhenge je jednim z mala projektu, kde muzeme byt 1. v CR. V Proteinu a Nano-Hive prvni v CR jsme, ale v jinych projektech sanci proti CNT (zatim) nemame.
Nerad bych Te zklamal, ale pokud mas RAC 1000 treba na Seti s optimalizovanou aplikaci, tak na Spinhenge budes mit nejspis min nez 500, tak aby se's nedivil a nebyl pak nastvanej.
Libor
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

No uvidíme jak to půjde.Já počítám hlavně QMC,uFluids,LHC,trochu SETI a SZTAKI. Třeba se ještě někdo přidá.Nevím jestli je to dobrá taktika ale co se společně dohodnout na nějakém projektu a tam se pokusit být světová jednička?Otázka jestli teď na to vůbec máme ...
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Res píše:Nevím jestli je to dobrá taktika ale co se společně dohodnout na nějakém projektu a tam se pokusit být světová jednička?
Takže takovej POM ala BoincSynergy co :?:

Ale kterej? A kdo to vyhlásí? A kdo se připojí, když na to nebude notářská smlouva :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Jaká bude sankce, když to někdo poruší? :lol:
dejv
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

POM

Příspěvek od zdespi »

Já tady teda nechci nic propagovat, ale myslím, že pokud jo, tak asi nano-hive. Jsme 16, máme okolo 250000 při RAC 6000 a první maj 1250000 a RAC 30000. Takže pokud by se pár silných jedinců zapojilo tak tu šanci bych viděl. V top PC na hivu jsou E6600 dual na 1.86 s RACEM 2500 (i když nevím jak to dokázali).

Rampo těš se na nás, hlavně naraž a dej hřát bazén......
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Res píše:No uvidíme jak to půjde.Já počítám hlavně QMC,uFluids,LHC,trochu SETI a SZTAKI. Třeba se ještě někdo přidá.Nevím jestli je to dobrá taktika ale co se společně dohodnout na nějakém projektu a tam se pokusit být světová jednička?Otázka jestli teď na to vůbec máme ...
Tohle by slo udelat jedine u nejakeho rozjizdejiciho se projektu, ale stejne by to nezarucilo trvale prvenstvi. Problem je, ze zacinajici projekty maji casto potize rustu a vyzaduji vetsi nasazeni a kontrolu, coz nemusi kazdemu vyhovovat.
Navic kazdy pocita jiny projekt z urciteho duvodu a presvedcit lidi, ze by se meli angazovat v jednom by bylo dost tezke.
Stejne je nas celkovy RAC relativne maly vuci jinym megateamum.
Libor
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Re: POM

Příspěvek od Res »

zdespi píše:Já tady teda nechci nic propagovat, ale myslím, že pokud jo, tak asi nano-hive. Jsme 16, máme okolo 250000 při RAC 6000 a první maj 1250000 a RAC 30000. Takže pokud by se pár silných jedinců zapojilo tak tu šanci bych viděl. V top PC na hivu jsou E6600 dual na 1.86 s RACEM 2500 (i když nevím jak to dokázali).

Rampo těš se na nás, hlavně naraž a dej hřát bazén......
No zrovna Nano-hive je na tom o polovinu hůř,než Spinhenge.První team na Spinhenge má RAC jen 15000.
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Je to jen nápad,možná blbej... No já každopádně všechno přesouvám na Spinhenge protože můj výpočetní výkon by nás mohl dostat v RAC možná do prvních 10.Jestli to chce někdo podpořit může se přidat.Bohužel smlouva na to nebude :D
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Úplně špatný nápad to není. Ale rozhodně bych se nehnal do nějakého projektu jen kvůli tomu, abychom v něm byli 1. nebo alespoň lepší než "temná strana síly". Rozhodně bych doporučil projekty vybírat nejdříve podle osobních prefrencí a vlastností-kvalit daného projektu.

BTW docela zajímavá situace nastala když jeden topTeam (tuším BS) začal dělat akci "měsíc projektu XY". Problémem bylo že některé projekty měli co dělat aby databáze vydrželi zvýšenou zátěž.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

azor666 píše:
BTW docela zajímavá situace nastala když jeden topTeam (tuším BS) začal dělat akci "měsíc projektu XY". Problémem bylo že některé projekty měli co dělat aby databáze vydrželi zvýšenou zátěž.
No to je taky alternativa,udělat akci třeba na jeden měsíc a zkusit to.Potom to třeba zopakovat na nějakém jiném projektu.My nejsme tak velcí aby to ten projekt ve zdraví nepřežil :wink:
Karel Dusbaba
Nováček

Příspěvek od Karel Dusbaba »

Tak jo, já se taky přidám se svou troškou do mlýna, ale bez smlouvy to bude
jen část mého výkonu :D kvůli takové pochybné :lol: akci bez právního
zabezpečení přece neopustím všechny ostatní projekty. Poměrně vysoko jsme
v RAC i v RCN a Chess960, abych si taky přihřál svoji polívčičku.... :)
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

azor666 píše:BTW docela zajímavá situace nastala když jeden topTeam (tuším BS) začal dělat akci "měsíc projektu XY". Problémem bylo že některé projekty měli co dělat aby databáze vydrželi zvýšenou zátěž.
O tom jsem sice neslyšel, ale je to hloupy napad. Odporuje to myslence BOINC, vykon se ma mezi projekty delit a ne se jim pokouset shodit servery :lol:
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
Odpovědět