dejv
Fotky
Moderátor: zdespi
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Prohlížím videa....

No už tuplem bez komentáře
(neděle asi hodina po půlnoci)
dejv
EDIT: První foto smazáno, sraz opravdu nebyl o tom jak se jelo domů....

No už tuplem bez komentáře
dejv
EDIT: První foto smazáno, sraz opravdu nebyl o tom jak se jelo domů....
Naposledy upravil(a) dejvidek dne ned dub 15, 2007 8:27 pm, celkem upraveno 2 x.
Hmm
Jezdit na dalnici 260km/h povazuju za zlocin. Tim hur pokud ridi homo sapiens sapiens a ne homo tunelar zbohatlik.
To jste me dost zklamali, panove. Omlouvam se Vam za sve dobre mineni o Vas.
Jezdit na dalnici 260km/h povazuju za zlocin. Tim hur pokud ridi homo sapiens sapiens a ne homo tunelar zbohatlik.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Chlapi, vy nejste normální. D1 - dálnice hrůzy, ad. 1. Dát to net - ad.2. To si teď užijem ve fóru srandyshafa píše:Hmm![]()
PS: Mám služební S4, s chipem 370 HP, ale do tohodle bych v neděli odpoledne na D1 nešel.....
To bylo na zacatku dalnice, kde bylo minimalne aut, viditelnost 2 km dopredu etc. Uprimne - kdo si nezkusil, co jeho auto umi?
Dal jsem jel slusnejc, panelovka z Brna do mesta na to neni delana a pouzival jsem i tempomat (na 140), nechal se predjizdet etc. Ale to mohou zhodnotit ti co jeli.
Na flashdisku bych mel mi fotky od ostatnich (sam jsem nefotil), ale jeste jsem se k tomu nedostal. Moc se tesim na ty zabery zasnezenych hor na horizontu...
@ PavolR - cernobila fotka ma stale co rict
Dal jsem jel slusnejc, panelovka z Brna do mesta na to neni delana a pouzival jsem i tempomat (na 140), nechal se predjizdet etc. Ale to mohou zhodnotit ti co jeli.
Na flashdisku bych mel mi fotky od ostatnich (sam jsem nefotil), ale jeste jsem se k tomu nedostal. Moc se tesim na ty zabery zasnezenych hor na horizontu...
@ PavolR - cernobila fotka ma stale co rict
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kukajte a kritizujte a zavidte!
Hlavne fotky od PavlaR, ja som skoro nic nefotil, nebolo kedy.
@Dejv ak chces mozem ti ich nikam uploadnut.
Hlavne fotky od PavlaR, ja som skoro nic nefotil, nebolo kedy.
@Dejv ak chces mozem ti ich nikam uploadnut.
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic v zlom ale aj my chceme mat svoju galeriudejvidek píše:2slavko.sk: klidně je flákni do alba, ať jsou tam všechny pohromadě.
dejv
Mozno by bolo dobre ich prelinkovat nejak ale myslim ze aj takto je to uplne v pohode. Aj tak je tych fotiek dost.[/url]
Ako som uz spominal, za super fotky dakujem PavloviR!