Boinc core spadne, jak automaticky nahodit

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Boinc core spadne, jak automaticky nahodit

Příspěvek od vejpuste »

Zdravicko.
Obcas se na nekterem pocitaci stane, ze spadne Boinc core (z Boinc Studia). Chyba :
*** UNHANDLED EXCEPTION ****
Reason: Access Violation (0xc0000005) at address 0x0037F114 read attempt to address 0x00000008
Vetsinou to dela na XPckach, ale nemuzu rict, ze by to delalo jenom tam.
Obcas si toho vsimnu az po delsi dobe, coz je skoda.
Jak udelat, aby se treba kazdou pul hodinu kontrolovalo, ze boinc.exe bezi a pokud ne, tak se nahodi sluzba : "net start boinc"
Schedulerem bych to mohl spoustet, ale nejak nevim, jak v bataku zjistit, ze proces bezi.
Dik za napady, odmenim se vetsim vykonem ;-)
Libor
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Zdravim, taky jsem mel problem ze na XP to obcas padlo, nakonec jsem to vyresil tak, ze kdyz to bezi jako sluzba, tak jsem nastavil na zalozce zotaveni, aby pri prvnim selhani restartoval sluzbu. Nekontroloval jsem zda to funguje, nicmene od ty doby co mi to na jedny masine padalo prakticky kazdej den to bezi v pohode, takze bud to nepada (to bych musel omrknout stderrdae) nebo to automaticky nahodi tu sluzbu znova.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Honza

Příspěvek od Honza »

To zajimave, me to nepada. Pouzivam BS na 3 masinach...vlastne ted na 2 (k te treti nemam pristup a uz ani nevim, jestli je tam BS nebo posledni UCB). Vsechno XPcka, vsechno overclockovane masiny, vsechno 24/7, vsude vice projektu.

Cim by to padani mohlo byt?
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Ja jsem parkrat zazil, ze boinc jako sluzba nesel spustit. A to i s BS core. Stalo se to vzdy po padu modelu CPDN a pokud se hned pote stopnul boinc. No a pokud se po startu snazil spustit benchmark. Vetsinou staci spustit boinc v command line, pak probehne benchmark, odeslou se zipy toho padleho modelu s zacne se stahovat dalsi model. Pak uz jde zase boinc spustit jako service.
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Mě oficiální core taky občas spadlo. Pak jsem zjistil že to způsobuje Roseta. Vyřešil jsem to tak, že jsem přestal Rosetu počítat a přešel na WCG. Neni to uspokojivý řešení, ale projektů je zatim dost :oops:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Re: Boinc core spadne, jak automaticky nahodit

Příspěvek od Bubak »

vejpuste píše:Jak udelat, aby se treba kazdou pul hodinu kontrolovalo, ze boinc.exe bezi a pokud ne, tak se nahodi sluzba : "net start boinc"
Ja v cmd napisu ps -A|grep boinc
Ale myslim ze ps ani grep standartne ve widlich neni. Me se do PC tyhle programy dostaly nejspis instalaci SFU.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Co to muze zpusobovat nevim, ale tipnul bych si na moc neuspesnych pokusu pri odesilani nebo updatovani. Zda se mi, ze to vetsinou nastane pri blbnuti projektu, jako ted zrovna Einstein.
2 Mr4k : dik, to jsem presne myslel. Ani jsem si nevsiml, ze tam ta zalozka je. Uz jsem to nastavil.
Jinak vcera, kdyz jsem nad tim chvili hloubal, tak me napadl jeden osklivy zpusob, ktery jsem realizoval. Pravidelne sposutet "net start boinc". Kdyz bezi, tak zahlasi chybu, kdyz ne, tak se spusti, ale je to hodne drzny zpusob.
Uvidim, jak se osvedci nastaveni service.
Dik vsem za postrehy.
Libor
Odpovědět