Zruseni vypoctu hadcm3lb_5clq_05037594_0 ?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zruseni vypoctu hadcm3lb_5clq_05037594_0 ?

Příspěvek od Mr4k »

Zdravim, vim, ze prvni modely mely v sobe chybu, kdy pak byly vygenerovany novy s pridanym pismenem m a muj dotaz je, jestli mam tenhle zrusit, protoze se k vypoctu dostal az ted, ale k jeho shozeni ze strany serveru nedoslo, tak jako se mi to stalo u jinyho pocitace. http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... id=5044316
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Honza

Příspěvek od Honza »

Ano, ten lze zkusit, protoze by ten model stejne spadnul.
(killer trickle principielne nemuze fungovat na resulty, ktere se jeste nazacaly pocitat...pravdepodobne by to znamenalo je posilat na vsechny chybne generovane resulty, kt. se neukoncily, az do doby jejich deadline pristi rok, protoze nikdy neni jasne, co se s danym vysledkem stalo - jestli byl BOINC odinstalovan, padnul disk, pocitac schorel, nekdo jej ukradl a BOINC nepocita, sef to zakazal, deti to smazali atp.).

Alespon mas sanci dostat novejsi aplikaci :wink:
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

ok, diky, novou aplikaci asi nebudu mit, mam tu v zasobe dalsi model, mel jsem tu tri, protoze me jednou padnul sc model, tak se mi stahnul ten prave co se zacal pocitat az ted, a tak jsem to ze zalohy obnovil tak, aby tam byl jak ten nove stazenej, tak ten starej, no a podruhy se mi podelal boinc, takze stahnul dalsi model, takze jsem ze zalohy obnovoval dalsi dva :)
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Zamčeno