BOINC - Proteins@Home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - Proteins@Home
Proteins@Home je dalsi z life-science projektu.
Jestlize jsme nedavno diskutovali o tom, nakolik lamy patri do alpha nebo beta stage, tak zde to resi potrebou zvaciho kodu (invitation code) pro registraci tak, jak se to testovalo na Piratech.
V aplikaci maji spoustu chyb, pocinaje grafikou (ale alespon nejakou maji, narozdil od mnoha ostatnich), chybnych reportovanim CPU casu (monitoruji aplikaci, ktera zajistuje grafiku a ne to, ktera dela vypocty), takze po 2 hodinach vypoctu mate stejne nula-nula-nic a dalsi a dalsi. Zatim nezprovoznili ani forum...
Postavili se k tomu zodpovedne tak, ze proste dalsi praci nedavaji a budou pracovat na chybach, ktere testeri reportovali.
Jestlize jsme nedavno diskutovali o tom, nakolik lamy patri do alpha nebo beta stage, tak zde to resi potrebou zvaciho kodu (invitation code) pro registraci tak, jak se to testovalo na Piratech.
V aplikaci maji spoustu chyb, pocinaje grafikou (ale alespon nejakou maji, narozdil od mnoha ostatnich), chybnych reportovanim CPU casu (monitoruji aplikaci, ktera zajistuje grafiku a ne to, ktera dela vypocty), takze po 2 hodinach vypoctu mate stejne nula-nula-nic a dalsi a dalsi. Zatim nezprovoznili ani forum...
Postavili se k tomu zodpovedne tak, ze proste dalsi praci nedavaji a budou pracovat na chybach, ktere testeri reportovali.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje tam zhola nic, jednotky sice chodí, kredit se žádnej za to většinou nedostává, měl sem u toho projektu problémy s přenosem dat, neustále to hlásilo http error a podobně. Má to docela pěknou grafiku.
Na webu píšou, že to je zatím pouze pro Windows XP, nicméně asi by mělo být napsáno, že to je jen pro Windows, na Vistách to běží.
dejv
Na webu píšou, že to je zatím pouze pro Windows XP, nicméně asi by mělo být napsáno, že to je jen pro Windows, na Vistách to běží.
dejv
Novejsi aplikace 7.16 ma mit novou vypocetni cast; zmeneno je take quorum, resp. zavedeno na hodnotu 2.
Akorat grafika mi prijde jeste trapnejsi nez u SETI - ale dejvovi se libi...
EDIT: Tak jsem dve unity spocital. Quorum se zatim nekona (byly z 9. listopadu). Zadal jsem si ferovych 6 bodiku za 1200 sec, ale dostal jsem asi 19.
V durhem pripade 5 za 1000 sec, ale dostal zase 19.
Snad to zmeni...
Akorat grafika mi prijde jeste trapnejsi nez u SETI - ale dejvovi se libi...
EDIT: Tak jsem dve unity spocital. Quorum se zatim nekona (byly z 9. listopadu). Zadal jsem si ferovych 6 bodiku za 1200 sec, ale dostal jsem asi 19.
V durhem pripade 5 za 1000 sec, ale dostal zase 19.
Snad to zmeni...
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, strýček google a naši polští sousedé 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak pořád chodí verze 7.16. Vezme si to cca 8MB paměti a předpoklad výpočtu na mém muzeu je 1hodina, tak uvidíme.
dejv
EDIT: Kdo se zhostí popisu projektu? V angličtině je to pěkně popsáno na webu projektu.
dejv
EDIT: Kdo se zhostí popisu projektu? V angličtině je to pěkně popsáno na webu projektu.