//odstřiženo od tématu MS ve fotbale 2006- azor666//
Auta - Ferrari a další přibližovadla
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Auta - Ferrari a další přibližovadla
Já fandím Itálii, jelikož dělají v Maranellu ty nejlepší auta na světě 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
OT: Saab tam prestehoval fabriku?forest píše:Já fandím Itálii, jelikož dělají v Maranellu ty nejlepší auta na světě
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Barbare
, každej přece ví kdo sídlí v Maranellu ne 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@ forest - Tam se vyrábí sekačky na trávu Ferrero Rocher?
teď jeden k lepšímu:
Je léto tak se trochu osvěžíme, ochladíme:
1. stupeň zimy - nejezdí italská auta
2. st. - už nejezdí ani německá auta
3. st. - už jezdí jenom ruská auta
4. st. - Rusi jsou nasraní, došla vodka
teď jeden k lepšímu:
Je léto tak se trochu osvěžíme, ochladíme:
1. stupeň zimy - nejezdí italská auta
2. st. - už nejezdí ani německá auta
3. st. - už jezdí jenom ruská auta
4. st. - Rusi jsou nasraní, došla vodka
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem prodal svojeho Fiata Bravo, považuji to za jeden z mých šťastnějších dnů. A to můžu říct, že byl našlapanej a vybavenej. (103 k, klima a pod.)dejvidek píše:No Ferrari je asi jediné italské použitelné auto. Vzhledem k tomu, že mám služebního Fiata, tak bych italský auto doporučil jen svýmu nejhoršímu nepříteli.![]()
dejv
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Dovlil jsem si useknout debatu o autech a hodit jí do samostatného treadu, protože sFotbalem to nemá moc společného
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak v krátkosti, ve 104.000 jsem neměnil jenom rozvoďák, ale hned i vačky, tím pádem výplach motoru a nový plně syntetický olej, kladky samozřejmě a vše co k tomu patří, cena 42k, ve 115k jsem měnil podruhé vejfuk, a ve 119 jsem musel nechat opravit elektroinstalaci ke klimošce, ve 120 brzdové hadičky a potrubí.No a dnes měl najeto 120.800 a šel na protiúčet. Prostě po 100k se začalo sypat na co jsem se podíval. Mezi námi 103 koní je pěkná věc, ale v Octávce, která jich má rovných 100 je spotřeba i po městě o 0,5 litru menší. Jojo, Taliáni umí Chianti, Mascarpone, macaroni, spaghetii a založili Cosu Nostru, ale auta neumí ani na setrvačník, co se týče designu, tak jejich auta ale nemají konkurenci, vždyť právě Ferrari, Maserati a Lambo s ďáblem - radost pohledět, ale i Italky si drží krásu jen do 40 a pak už jenom lítají na Valpuržině noci, a tak je to i s autama, kolik u nás vidím Golfů I., ale ze stejné doby Fiat Regata (to už je dneska jako film pro pamětníky) už ani hoši kolem 20 neznají. Přitom na vojně jsme měli ještě německý hakly (v přítomnosti "soudruhů" se jim říkalo OT-810).Conan. píše:Pepino65: Jen se nam rozpovidej, jak spolehlivy to je auto
Prostě jak říkal Krampol mladý Ital v zimě nepracuje a v létě tančí.
Buena Serra.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Pepino, s Toyotou si rozhodne vedla nesliapol, ja mam Corollu a som s nou mimoriadne spokojny. Toyota je spolu s Nissanom najrozsirenejsim autom v JP a statistika hovori, ze je to jedna z najspolahlivejsich znaciek. Co sa napr. uz neda povedat o Mitsubishi.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Duro tak doufám, že to Aygo, co jsem ženě koupil něco vydrží, docela mě školovalo, že to má i rozvodový řetěz!!! Tak jako to dělají v BMW a Mercedesu - prostě už to znamená, že ušetřím na výměně rozvoďáku. A to je i u nejlevnějších aut bratru 8.000 CZK na výměnu.Duro Kotulic Bunta píše:Pepino, s Toyotou si rozhodne vedla nesliapol, ja mam Corollu a som s nou mimoriadne spokojny. Toyota je spolu s Nissanom najrozsirenejsim autom v JP a statistika hovori, ze je to jedna z najspolahlivejsich znaciek. Co sa napr. uz neda povedat o Mitsubishi.
To je zvlastni, ve firme jsme meli sluzebni Misaky, nektera mela uz najeto pres 300tis. a az na bezne poruchy zpusobene mnoha km byla zcela bezproblemova. V te dobe jsem si rikal ze asi jine sluzebni auto bych nechtel. Nez ho kolega naboural - nahradni dily a servis v CR je zalost.Duro Kotulic Bunta píše:Pepino, s Toyotou si rozhodne vedla nesliapol, ja mam Corollu a som s nou mimoriadne spokojny. Toyota je spolu s Nissanom najrozsirenejsim autom v JP a statistika hovori, ze je to jedna z najspolahlivejsich znaciek. Co sa napr. uz neda povedat o Mitsubishi.
Nyncko mam soukrome toledo 1.8 rv97, vymena rozvodu me stala i s praci 2000,-Kc (HAHA). Jedina nevyhoda toho auta je ze vrze volant a vubec vsecko. Ale za ty prachy....
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Samotný řemen je vlastně několikastovková záležitost, ale když to chceš udělat pořádně, tak se musí vyměnit kladky a taky by se měly zkontrolovat vačky, atd. Pochopitelně záleží vůz od vozu.dejvidek píše:Taky mi přijde 8tis za rozvoďák nějak moc, už si nepamatuju za kolik sem ho měnil, ale bylo to do tří tisíc a to sem si u Renaultu na ceny dílů ještě nezvykl.![]()
dejv