TOP PC v Seti@Home

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

TOP PC v Seti@Home

Příspěvek od forest »

Můj domácí miláček (PC) se konečně po 13měsících propracoval do TOP 100 PC na tomto projektu dle celkového výkonu :Honza_dance
Na to že jsem měl rok skluz od startu S@H na BOINC a do té doby jel doma jenom CPDN tak si myslím že je to docela slušnej výkon a mám z toho fakt velkou radost kolik práce za ten rok zvládnul :)
http://setiathome.berkeley.edu/top_host ... &offset=80

Vím že 3 počítače má v TOP100 na S@H i Miiichal ale zajímalo by mě, jestli je nás ještě víc, protože můj celkový výkon na tomto projekutu je až ve 4 desítce v ČR.

Takže se pochlubte jak si vedou v celkovém výkovu vaše PC a zda třeba ještě někdo má svůj stroj v TOP100, či TOP 1000.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Muj nejlepsi je ted aktualne 587., takze do TOP 100 je to ale hodne daleko ;)
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Do TOP 100 ti schází jenom 150.000 Creditu, to se dá stáhnout, hodně lidí totiž asi od S@H odpadne protože už není tak Creditově štědrý a někomu opravdu záleží jen na tom :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
wert668
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wert668 »

Já jedu skoro rok a mám teprve 60K takže ani nevím kde jsem :D ale jak budu mít 0.1M tak to oslavím.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Já už brzo oslavím prvního půl melounku, se svojim miláčkem :wink:
Xxsejk
Nováček

Příspěvek od Xxsejk »

Ahoj,
vím tedy že je to ode mě prozatím zbytěčná otázka :)...ale kde že tu statistiku najdu ??? :)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Na každém projektu je podobný seznam, tomuto co je na Seti@Home:
http://setiathome.berkeley.edu/top_host ... tal_credit
Honza

Příspěvek od Honza »

Ten link by asi mel byt http://setiathome.berkeley.edu/top_host ... avg_credit
Podle total je statistika k nicemu - to neukazuje realna cisla.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Honza: njn. Sice k nicemu, ale pro byvaly credit hunters na SETI vypada lip. ;-)
Vsem kterych se to dotklo se omlouvam, ale nedalo mi to si nerejpnout. ;-)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Asi jak pro koho. Pro mě je více vypovídající dlouhodobý výkon, než RAC, které mají lidé co odesílají WU jednou týdně vždy ten jeden den hrozně velký. Myslím si že právě ten celkový výkon vypovídá o tom, kolik daný PC odvedl práce za dobu existence projektu a ne jaký má průměr za jeden týden, to je k ničemu.

Ale každému dle jeho chuti, proto je tam i to dvoje řazení :wink:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

forest píše:... Pro mě je více vypovídající dlouhodobý výkon, než RAC, které mají lidé co odesílají WU jednou týdně vždy ten jeden den hrozně velký....
A k tomu jsi dosel jak? Podle me se RAC prumeruje za 14 dni, takze pri tydennim odesilani WU sice RAC kolisa, ale zas ne tolik. Jina situace je treba u CPDN, kdyz tam nekdo vychrli trickles za pul roku....
Honza

Příspěvek od Honza »

foreste - problem je v tom, ze masine totals nemusi byt od zacatku od masiny, ktera je uvedena ve specifikacich. Takze kuprikladu masina cislo 12 na CPDN byla nejaka P4, pak jsem presel na D 820, tedka na Conroe.
Jeste horsi ale je, ze se vubec nemusi - a casto nejedna - o vykon jedne masiny, ale o slouceni nekolika masin.
Proto jsem tvrdil, ze je to k nicemu - protoze to nemusi odpovidat tomu, co si chybne myslis, ze to je.

Souhlasim s Bubakem, ze RAC je v tomto lepsi...alespon pro masiny s rozumnym turn-around time.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

To že se nejedná o stále jednu mašinu si jsem vědom, taky ji měním, ale je to furt můj domácí PC, takže v tom nevidím problém.
Nevím jak by mohly 2 PC počítat a být vedeny jako jeden, to je dohad nebo to tak skutečně jde udělat? Případně jak?

S tím že RAC vyletí při odeslání balíku WU po týdnu nad průměr a pak dlouho klesá je normální, si to můžeš vyzkoušet.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Ale to víš, že to jde. Vždyť se tu o tom mluví pořád. stačí mít farmu PC bez internetu a jeden s připojením. Všechny WU jdou ven z toho jediného a taky s jeho jménem.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

JardaM píše:Ale to víš, že to jde. Vždyť se tu o tom mluví pořád. stačí mít farmu PC bez internetu a jeden s připojením. Všechny WU jdou ven z toho jediného a taky s jeho jménem.
Opravdu? Ja mel za to ze to nejde. Tedy... neni mi jasny jak by se ta masina tvarila. Jako 400CPU? ;-)
Ne vazne. Pokud mam jedno PC a mam na nem nainstalovanen nekolikrat BOINC (ktere pak prenasim na non-inet masiny), tak kazda instalace ma sve vlastni host_cpid. Tim padem ma ten PC tolik uctu, kolikrat je na nem nainstalovany BOINC a nescitaji se.
To co tvrdis ty fakt nevim jak udelat. Prozradis mi to?
Odpovědět