ma smysl pocitat po Deadline?

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

ma smysl pocitat po Deadline?

Příspěvek od Bubak »

Za par dni mi bude koncit par Slab/SC modelu. Uz ted vim, ze ty masiny nestihnou spocitat CM a presvihly by Deadline. Nektere o par mesicu, jine o par let. Tak mi zajima co se stane s takovyma modelama. Ma smysl je vubec spoustet, nebo mam u techto PC radsi prejit na jiny projekt?
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

U Clima nehraje deadline takovou roli (projekt bere výsledky furt a přiděluje za ně kredit), jen ty výpočty, které se dokončí až "za pár let" tam bych to stornoval, protože v té době už bude pravděpodobně aktuálního něco jiného :)
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistej jestli mi to po Deadline nekillne server (credity sice dostanu za spoctenou praci ale model jim nebude na nic).
No aspon si zvednu RAC u Einsteina. :-) Stornovat nic nemusim, jen zakazu novou praci u CPDN.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

2Honza: Po přechodu z Phase 4 na 5 jede sice SC model dál, ale kredit už nenarůstá. Mám už Timestep cca 37800, a žádný credit. Vypadá to, že přišel Kill, ale nějak nedokonalý.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Díky tomu, co tu JardaM napsal jsem se taky podíval jak se daří modelu a vidím že ve 4 fázi mám poslední odeslaný report na 10802, ale model je už na 66000. Není spíš něco se servery?
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Je to mozny, me to taky nejak nejde. Teda nevidim kolik ma ten pocitac tedko aktualni TS, ale vzdycky odesilal trickle tak jednou denne, a ted najednou uz od 27.4. nic, ale dneska se teda jeden objevil.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, je to problem na strane CPDN. Na SpinUp je to jeste horsi...uz nekolik dni (predevcirem jsem SpinUp dopocital).
Dokazi si predstavit, jak v Oxfordu ve sklepe bohuji s tim, kam dat kterou db, kam dat ktere upload soubory, kde delat analyzy a tak, nez prijde poradny server.
Jako na potvoru je vikend, Carl byl minuly tyden v Nemecku, Tolu snad taky nekde fuc...ale brzy se do toho asi pusti.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Je to tak. Ve výsledcích se mi objevil první trickle. Zajímavé je, že u druhého SC ani u BBC modelu k tomu (aspoň co můžu pozorovat) nedošlo.
Edit: Omyl, došlo. Je to prostě jakýsi Pending.
Odpovědět