ma smysl pocitat po Deadline?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
ma smysl pocitat po Deadline?
Za par dni mi bude koncit par Slab/SC modelu. Uz ted vim, ze ty masiny nestihnou spocitat CM a presvihly by Deadline. Nektere o par mesicu, jine o par let. Tak mi zajima co se stane s takovyma modelama. Ma smysl je vubec spoustet, nebo mam u techto PC radsi prejit na jiny projekt?
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
U Clima nehraje deadline takovou roli (projekt bere výsledky furt a přiděluje za ně kredit), jen ty výpočty, které se dokončí až "za pár let" tam bych to stornoval, protože v té době už bude pravděpodobně aktuálního něco jiného 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistej jestli mi to po Deadline nekillne server (credity sice dostanu za spoctenou praci ale model jim nebude na nic).
No aspon si zvednu RAC u Einsteina.
Stornovat nic nemusim, jen zakazu novou praci u CPDN.
No aspon si zvednu RAC u Einsteina.
Private (old) + CCU stats.
Je to mozny, me to taky nejak nejde. Teda nevidim kolik ma ten pocitac tedko aktualni TS, ale vzdycky odesilal trickle tak jednou denne, a ted najednou uz od 27.4. nic, ale dneska se teda jeden objevil.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Jo, je to problem na strane CPDN. Na SpinUp je to jeste horsi...uz nekolik dni (predevcirem jsem SpinUp dopocital).
Dokazi si predstavit, jak v Oxfordu ve sklepe bohuji s tim, kam dat kterou db, kam dat ktere upload soubory, kde delat analyzy a tak, nez prijde poradny server.
Jako na potvoru je vikend, Carl byl minuly tyden v Nemecku, Tolu snad taky nekde fuc...ale brzy se do toho asi pusti.
Dokazi si predstavit, jak v Oxfordu ve sklepe bohuji s tim, kam dat kterou db, kam dat ktere upload soubory, kde delat analyzy a tak, nez prijde poradny server.
Jako na potvoru je vikend, Carl byl minuly tyden v Nemecku, Tolu snad taky nekde fuc...ale brzy se do toho asi pusti.