Stahovani novych jednotek
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Stahovani novych jednotek
Mam tu 3 sc jednotky. Nejak jsem to prehazoval a zkousel pocitat tu posledni, pak ji suspendoval pocitam zase 1. Ale dnes se mi natahly dalsi 2 sc modely. Souvisi to nejak spolu nebo to je normalni? Nebo pri suspendu se automaticky natahne nova jednotka? V nastaveni jsem nic nevidel.
Re: Stahovani novych jednotek
Už jsem to tu psal. Nesmíš suspendovat, ale zakázat další WU. Když suspenduješ, tak nepočítáš.Conan. píše:Mam tu 3 sc jednotky. Nejak jsem to prehazoval a zkousel pocitat tu posledni, pak ji suspendoval pocitam zase 1. Ale dnes se mi natahly dalsi 2 sc modely. Souvisi to nejak spolu nebo to je normalni? Nebo pri suspendu se automaticky natahne nova jednotka? V nastaveni jsem nic nevidel.
A normální to není, neb nestihneš deadline.
- Honasss
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Natahané jednotky můžeš zrušit, a poslat zpět bez nároku na kredit. Doporučoval bych nechat jen jednu nebo dvě, vzhledem k náročnosti výpočtu ti to bude stačit na dost dlouho.
Každopádně je divné, že když pozastavíš práci na projektu začnou se tahat nové jednotky
. Když pozastavím práci tak se mi začné počítat jiný projekt např. einstein, když pozastavím všechny projekty tak se zkratka nic neděje a nic se mi netahá.
Zakázat přijímat další práci by mělo určitě pomoct.
Každopádně je divné, že když pozastavíš práci na projektu začnou se tahat nové jednotky
Zakázat přijímat další práci by mělo určitě pomoct.
Chyba! "Pozastavit" je na dvou záložkách: Projekty a Možnosti.Honasss píše: Každopádně je divné, že když pozastavíš práci na projektu začnou se tahat nové jednotky. Když pozastavím práci tak se mi začné počítat jiný projekt např. einstein, když pozastavím všechny projekty tak se zkratka nic neděje a nic se mi netahá.
Na Projektech se zastaví zvýrazněný projekt, na Možnostech jen konkrétní WU.
Jde to použít jako pracnější alternativa k natahování WU do zásoby: Na Projektech zastavím všechny projekty, o které mi nejde.
Pak pozastavím (všechny) WU (daného Projektu) na Možnostech. Začne se mi tahat další WU. Tu po spuštění 1-2 s taky pozastavím. Další stahování nezačne hned, ale po krátkém odložení: je to vidět na Projektech. Nebo krátce spustím jiný projekt.
Je to pracné, ale vím předem, kolik WU nasyslím. A taky bych to nedoporučoval k tahání 20 WU.
Je hloupé, že to popisuji na CPDN, používám to spíš na ostatních projektech.
- Honasss
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
.. když už, tak na založkách projekty a práce...Chyba! "Pozastavit" je na dvou záložkách: Projekty a Možnosti.
Na Projektech se zastaví zvýrazněný projekt, na Možnostech jen konkrétní WU.
jinak jsme se nepochopili, jak to píšeš to i funguje, ale když dám pozastavit nebo žadnou další práci (zal.projekty) nic se netahá.