azor666 píše:Body za WU tedy tedy nikdo neurčuje, podle toho kolik je na jednotku potřeba operací je i obdržených bodů.
Takto jsem ten systém pochopil já. Také by mně zajímalo jestli jsem to pochopil správně???
Díky za to že nejsem sám kdo v tom nemá zcela jasno.
S tím určením kolik Creditu je přiděleno které WU jsem narážel na to, že u WU které se dle testu který jsme prováděli na dvou WU se stejným výsledným časem (tedy předpokládám že by si nárokovaly i stejně Creditu) neoptimalizovaně, optimalizovaně vypočítaly s časem zcela rozdílným je jasně znát, že i toto přidělování nebude zcela férové. Tedy alespoň tak to z mého pohledu prozatím vypadá.
Protože při použití optimalizace bych dostal za WU vypočítanou za 25minut stejně jako za WU kterou budu počítat 45 minut.
I z praktických výsledků je znát stejný nepoměr, jelikož za WU které jsem vypočítal za 3700s dostávám 30 ,75 Creditu a za WU vypočítané za 5200s úplně stejných 30,75Creditu. Oproti tomu za WU vypočítané kolem 1400s dostávám kolem 19 Creditu.
Prozatím jsem počítal na Enhanced jen WU se zhruba těmahle 3 druhy výpočetních časů.
Nechtěl bych se dožít toho, aby někteří filutové házely do koše WU které by pro ně byly Creditově nevýhodné, nedivil bych se že by to někdo provozoval, jelikož podobných podvodů již bylo mnoho a někteří lidé jsou snad schopní téměř všeho
Chtělo by to tedy dle mého názoru ještě nějak upravit, aby byl příděl nějakým způsobem srovnaný a nedocházelo k těmhle rozdílům.