zdravim, dlouho sem nepoužíval Boinc ale řek sem si že už je čas
stáhnul sem si novou verzi ale během instalace se vyskytla nějáká chyba odkazujíí na nějákou složku ve Windowsech jménem Downloaded Installations.
tato chyba se vyskytla i když sem chtěl odinstalovat starého boinc klienta (4.45).
Nevíte čím to může být?? ddík za rady
bohužel to nepomohlo. a ten návod je k ničeu
bych se dal screen shot ale nevi jak na to
píše to v překladu že to neůže najít cestu k instalačnímu balíku BOINC.msi, mám tam sice možnost zadat cestu akorát nevimjakou.... [/img]
Ten návod je plně využitelný, teď jsem zrovna dokončil "instalaci" na tři kompy. Můj postup:
1. Do adresáře C:/Program files rozbalím obsah archívu boinc5213.rar
2. Vzhledem k tomu, že nemám adminovské práva vynechávám záležitosti cfg souborů i registračních souborů
-> program nelze ovládat vzdáleným přístupem
-> program neběží jako služba
3. Do Start -> Programy -> Po spuštění dám zástupce programu boincmgr.exe s paramtrem " /s"
-> spuštění po přihlášení
To je celá "instalace".
Ještě musíš nastavit připojení k síti (pokud používáš proxy apod.), a přihlásit se do jednotlvých projektů (nebo ze stávající funkční instalace zkopírovat příslušné soubory account_*.xml (viz onen návod). A pokud ti toto nebude fungovat, hledej problém jinde, teď jsem takto rozchodil BOINC na 2 WinXP a jedněch Win2K
Při instalaci Boinc klienta 5.2.13 (s instalátorem) v práci mi to hází neustále hlášku Error 1711. An error occured while writing installation information on disk. Check to make sure enough disk space is available, and click Retry, or Cancel to end the installation.
Mám práva admina a na disku je volných 2,5 GB. Co s tím. Že by nějaká omezení správce sítě?
Urcite mas nekam na disk moznost zapisu. Tam si rozbal http://www.boinc.cz/download.php?soubor=80 a zkus spustit. boinc.exe Pokud mas pridelene misto aspon 150 MB, tak by mela vetsina projektu bez problemu fungovat.
Pripada mi, ze jsi to chtel instalovat nekam, kde nemas prava zapisu.
Libor
A co si BOINC nainstalovat na jiném PC a jen tu instalaci přenést na ten firemní PC a spustit?
Nebo použij instalaci bez instalátoru http://www.boinc.cz/download.php?soubor=80
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.