boinc pod wine
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Barbar
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
boinc pod wine
Včera jsem z domova pod linuxem pomocí wine odeslal windowsovský CPDN SM z počítače bez internetu a stáhnul nový SC model. Dneska koukám, že trickle na ůčtu u tohoto počítače mám, ale dosud žádný kredit jsem neobdržel. Máte někdo zkušenost, jestli to server takto bude schopen zpracovat a kredit přidělí?
EDIT: Presunuto z BOINC, protoze je to specificke pro CPDN a ne BOINC obecne.
Myslim, ze by s tim nemel byt problem. Je treba delsi dobu vyckat, nez se trickle zapocitaji (viz Aktualni stav projektu, kde jsem informoval o zmenach v souvistlosti se zpomalenim databaze).
Precijen, tech tricklu uz je hezkych par milionu...
Myslim, ze by s tim nemel byt problem. Je treba delsi dobu vyckat, nez se trickle zapocitaji (viz Aktualni stav projektu, kde jsem informoval o zmenach v souvistlosti se zpomalenim databaze).
Precijen, tech tricklu uz je hezkych par milionu...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
@ JardaM - a taky o lidech. Na SETI je s db moc nepracuje - dodnes jim nechodi zakladni funkce jako pending kredit, ktere vyzaduji trosku aktivnejsi praci s db. Kdyzkoli pri koukani na trickles (drive i na stranku vlastniho accountu) se na CPDN delaji operace s db srovnatelne narocne, jako je pending kredit.
Nezapominej, ze db jinych projektu maji pouze zakladni info o kazde WU jako ktera masina to pocitala, jak to dopadlo atp. CPDN musi mit o kazde WU navic az 120 zaznamu o tricklech, ze kterych se vynasi do grafu teploty a srazky...
Diky tricklum je mozna na CPDN presna statistika a kredit za odvedenou praci, ale je to zaroven take slabe misto, ktere vyzaduje dost prace a vypocetniho vykonu.
Nezapominej, ze db jinych projektu maji pouze zakladni info o kazde WU jako ktera masina to pocitala, jak to dopadlo atp. CPDN musi mit o kazde WU navic az 120 zaznamu o tricklech, ze kterych se vynasi do grafu teploty a srazky...
Diky tricklum je mozna na CPDN presna statistika a kredit za odvedenou praci, ale je to zaroven take slabe misto, ktere vyzaduje dost prace a vypocetniho vykonu.