No proste hezke vanoce a Stastny novy rok !!!
PF 2006
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
PF 2006
Pekny den vsem
pisu uz s predstihem, protoze dnes odjizdim, a uz bych se na internet nedostal. Hezke svatky, hodne zdravi, to je asi to nejdulezitejsi, pod stromeckem, at najde vse co si prejete, jste s tim koho mate radi, do noveho roku, at je lepsi, nez ten co byl. Pro team BOINC.CZ, aby mel stale vice clenu, aby jsme se umistily vyse ve statistikach. A jeste podekovani, Dejvidkovi, Higgimu, Honzovi, Truxovi, StanleymuNR, PavlovyIR a vsem dalsim, co pro tym delate hodne, co jste mi v zacatcich pomohly, vsem patri velke diky za trpelivost co se mnou mely, a ti na ktere jsem zapomel, at se nezlobi
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych tímto popřát všem členů týmu krásné vánoce, hromadu dárečků a prostě vše co si v tento den přejete. Do nového roku pak hodně štěstí, zdraví a také sexu, protože bez toho to taky nejde
Zároveň bych chtěl popřát celému týmu, aby pokračoval v dalším roce minimálně tak dobře, jako v tom letošním, aby přibyla spousta nových členů i pár opravdu aktivních, kteří se nespokojí jen s počítáním a čtením fóra, ale občas sem i něco napíší či pomohou s přípravou stránek a jiných věcí okolo týmu.
Dnešní den je dnem nadělování a tak jsem si i já pro vás všechny kdo se dneska kouknete na fórum, připravil dáreček
Najdete jej na tomto odkaze:
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?p=19007#19007
Tento dáreček bych chtěl věnovat také osobně dejvidkovi, jelikož je zakladatelem tohoto projektu a že jsem si na něm dal opravdu záležet, může zjistit v redakčním systému, jelikož abych mu udělal ještě větší radost, napsal jsem jej celý v html kódu, sám ví že to pro mě není lehké
Rád bych abychom do nového roku vstoupili s čistým štítem a ty pradávné rozepře nechali zapomenuté v letech minulých.
Zároveň bych chtěl popřát celému týmu, aby pokračoval v dalším roce minimálně tak dobře, jako v tom letošním, aby přibyla spousta nových členů i pár opravdu aktivních, kteří se nespokojí jen s počítáním a čtením fóra, ale občas sem i něco napíší či pomohou s přípravou stránek a jiných věcí okolo týmu.
Dnešní den je dnem nadělování a tak jsem si i já pro vás všechny kdo se dneska kouknete na fórum, připravil dáreček
Najdete jej na tomto odkaze:
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?p=19007#19007
Tento dáreček bych chtěl věnovat také osobně dejvidkovi, jelikož je zakladatelem tohoto projektu a že jsem si na něm dal opravdu záležet, může zjistit v redakčním systému, jelikož abych mu udělal ještě větší radost, napsal jsem jej celý v html kódu, sám ví že to pro mě není lehké
Rád bych abychom do nového roku vstoupili s čistým štítem a ty pradávné rozepře nechali zapomenuté v letech minulých.
Naposledy upravil(a) forest dne ned led 01, 2006 9:56 am, celkem upraveno 1 x.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Preji hezke Vanoce a poradne oslaveny vstup do Noveho roku 2006, dale take hodne zdravi a at nam to pekne pocita
.
Kód: Vybrat vše
o o 8 o o o o
8 8 8 o 8 8 o
8 8 .oPYo. .oPYo. .oPYo. 8 .oPYo. 8 8 .oPYo. odYo. .oPYo. .oPYo. .oPYo.
`b d' 8oooo8 Yb.. 8oooo8 8 8oooo8 `b d' .oooo8 8' `8 8 8 8 ' 8oooo8
`b d' 8. 'Yb. 8. 8 8. `b d' 8 8 8 8 8 8 8 . 8.
`8' `Yooo' `YooP' `Yooo' 8 `Yooo' `8' `YooP8 8 8 `YooP' `YooP' `Yooo'
| _...._
\ _ / .::o:::::.
(\o/) .:::'''':o:.
--- / \ --- :o:_ _:::
>*< `:}_>()<_{:'
>0<@< @ `'//\\'` @
>>>@<<* @ # // \\ # @
>@>*<0<<< __#_#____/'____'\____#_#__
>*>>@<<<@<< [__________________________]
>@>>0<<<*<<@< |=_- .-/\ /\ /\ /\--. =_-|
>*>>0<<@<<<@<<< |-_= | \ \\ \\ \\ \ |-_=-|
>@>>*<<@<>*<<0<*< |_=-=| / // // // / |_=-_|
\*/ >0>>*<<@<>0><<*<@<< |=_- |`-'`-'`-'`-' |=_=-|
___\\U//___ >*>>@><0<<*>>@><*<0<< | =_-| o o |_==_|
|\\ | | \\| >@>>0<*<<0>>@<<0<<<*<@< |=_- | ! ( ! |=-_=|
| \\| | _(UU)_ >((*))_>0><*<0><@<<<0<*< _|-,-=| ! ). ! |-_-=|_
|\ \| || / //||.*.*.*.|>>@<<*<<@>><0<<@</=-((=_| ! __(:')__ ! |=_==_-\
|\\_|_|&&_// ||*.*.*.*|_\\db//__ (\_/)-=))-|/^\=^=^^=^=/^\| _=-_-_\
""""|'.'.'.|~~|.*.*.*| ____|_ =('.')=// ,------------.
jgs |'.'.'.| ^^^^^^|____|>>>>>>| ( ~~~ )/ (((((((())))))))
~~~~~~~~ '""""`------' `w---w` `------------'

- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Také se přidávám a přeji Vám všem to NEJ a hodně klidu, a více času na všechno co rádi děláte, samozřejmě at Vám hodně NAJEŽÍ....a více výpočetního výkonu v příštím roce
VŠE NEJ

Moje hobby http://www.foto-tapety.cz