Nedokonceni vypoctu.

Fórum o projektu Rosetta@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Andilek1
Nováček

Nedokonceni vypoctu.

Příspěvek od Andilek1 »

Mam takovy maly dotazecek:s posledni varky Rossety mi vcera 2 jednotky nedopocitalo a dneska dalsi 3 s tim ze je chyba ve vypoctu.Je to normalni,nebo mam jen stahnute nejake spatne jednotky?Do vcerejska jsem se s timto nesetkal,a skoda casu na tyto jednotky :x
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Kdyz se juknu na svoji result page, nebo sem na svoji masinu, tak tam mam cca 70 jednotek bez jedineho erroru. Chodili mi jak 4.79, tabe beta, tak 4.80, hral jsem si grafikou a vubec delal ruzne veci, ale vsechno OK. Zasobu mam pouze na 0.1 dni, takze si vlastne stahuju velmi prubezne (a tudiz co nejvice typu). Nejaky hlasky o extra chybach WUs na Rosseta foru jsem nevidel, takze asi chyba stroje ci tak.
Pokud mas up-to-date BOINC a jsem presvedceny, ze masina je HW i SW OK, (pred)posledni sanci je reset projektu.
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

@ Andilek 1

Kolik mas MB RAM ?
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Zrovna jsem chtěl taky psát příspěvek že mi Rosetta také posílá špatné jednotky, ale Andílek byl rychlejší...na dvou kompech (jeden taktnutý a druhý default) mi to skoro dokončí jednotku a pak to hodí hlášku "chyba při výpočtu" a samozřejmě credit nedostanu, ale mezi tím jsou i jednotky které proběhnou OK...na obou mašinách jedou ostatní projekty(LHC,Predictor, Einstain,atd) naprosto v pohodě....ale je zajímavé že když tu "špatnou" jednotku dostal někdo znovu tak už jí spočítal OK...Že by Rosetta byla náchylná na některé kombinace HW či SW :?: Na obou mašinách je BOINC 5.2...(přesnou verzi nevím) s prekopírovaným BOINC EXE od Tuxe 5.3.1.....no ale naštěstí je hodně dalších projektů které mě zajímají, takže není problém Rosettu stopnout 8)
PS: Oba compy XP SP2 , jeden Celer 2,8GHz(256MB RAM),druhý Celer 800MHz->na 1000MHz (320MB RAM)
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

M1.LaN píše:@ Andilek 1

Kolik mas MB RAM ?
512MB,Mobile Sempron 3100(1,8GHz),ale do tedka jsem vsechny jednotky at uz z Rossety,Predictora ci Einsteina bez problemu dopocital.Ted jsem se dival je to rosseta 4.79.A ted zacina pocitat dalsi,tak uvidim.

Obrázek
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Ptal jsem se proto, ze mi to delalo na starsim pc, protoze jsem tam mel jenom 128MB Ram, a kdyz jsem pustil rosettu, a pak zastavil, tak se hned nahodil error, ale kdyz jsem tam hodil dalsi 128MB, tak uz v pohode, aspon prozatim se mi to uz nestalo ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Kapros
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapros »

Taky nemám na svém kompu problém s úspěšným výpočtem ztáhnutých jednotek. Alespoň doteď. Uvidím jak se bude chovat Rosetta 4.80 :Honza_pray :Honza_pray
Honza

Příspěvek od Honza »

Kapros píše:Taky nemám na svém kompu problém s úspìšným výpoètem ztáhnutých jednotek. Alespoò doteï. Uvidím jak se bude chovat Rosetta 4.80 :Honza_pray :Honza_pray
ctyri-osmdesatek mam za dnesek spocitano 10 a vsechny OK. Stahnul jsem par WUs na dalsi masinu a ta stazena asi pred 2 hodinama je spocitana v pohode.
Takze bud smula na spatnou WUs nebo je problem nekde jinde.
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Dalsi jednotka po 1:55:48 chyba pri vypoctu.BOINC mi na compu jede co je pusteny,takze doopravdy nevim kde je chyba :( Jen tak pro zajimavost mate nainstalovan posledni BOINC nebo mate ten samy co ja?

Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

BOINC 5.2.12 i .13 s pouzitim trux core 5.321.
Kouka, ze to asi jedes na notebooku - neprehriva se?
Ja bych zakazal nove jednotky, nechal dopocitat zasobu a dal reset projektu - pokud to neni HW ci SW chyba, jak jsem jiz psal.
Mas v antiviraku vyloucen adresar BOINC s kontroly? Nebo se neco zmenilo jineho? Co nastaveni uspavani a podobne blbustky?
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Honza píše:BOINC 5.2.12 i .13 s pouzitim trux core 5.321.
Kouka, ze to asi jedes na notebooku - neprehriva se?
Ja bych zakazal nove jednotky, nechal dopocitat zasobu a dal reset projektu - pokud to neni HW ci SW chyba, jak jsem jiz psal.
Mas v antiviraku vyloucen adresar BOINC s kontroly? Nebo se neco zmenilo jineho? Co nastaveni uspavani a podobne blbustky?
Ne asi ale urcite to jedu na notasu,a zatim se neprehriva,sice vetracek jede neustale,ale drzi se.Zadna zmena nastaveni neprobehla,ale jak jsem psaltak jen posledni varka jednotek.Jinak pri napajeni ze site (na baterku by to utah nejakou hodku a pul) mam veskere uspavani vypnuto,jen po zavreni se mi vypne LCD.Ted jsem skusil resetnout projekt,takze snad si stahne nove jednotky a potom uvidim.

Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Andilek1 píše:Ted jsem skusil resetnout projekt,takze snad si stahne nove jednotky a potom uvidim.
Zkus.
I nove stahnute jednotky mam opet bez chyby, cimz se pro mne Rosseta stava projektem z nejuspesnejsimi vypocty WUs.
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Honza píše:
Andilek1 píše:Ted jsem skusil resetnout projekt,takze snad si stahne nove jednotky a potom uvidim.
Zkus.
I nove stahnute jednotky mam opet bez chyby, cimz se pro mne Rosseta stava projektem z nejuspesnejsimi vypocty WUs.
Ted jsem se na to dival,a pres noc spocital asi 5 jednotek Rossety 4.80 a bez chyb.Takze bud se memu NB pouze jen nechtelo :D a nebo fakt prisli nejake divne jednotky :(

Obrázek
Odpovědět