Změna přezdívky u projektů.

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Změna přezdívky u projektů.

Příspěvek od Bony »

Tak jsem se rozhodl změnit přezdívku na svém učtu u jednotlivých projektu. Ale když jsem na všech projektech přepsal přezdívku z BONY na Team 380V (na můj učet počítá více lidí), tak se mi ted ve statistikách objevuje "Team 380V/Bony". V Boinc magorovi se mi zobrazuje jen ta nová a to u všech projektů. Není to tím že predictor je stále ještě částečně pozastavený? A nebo to je tím že v CPDN jsem sice registrovaný(přezdívku jsem taky změnil) ale momentálně tento projekt nechroustám na žádném kompu (nemusí se provést aktualizace společně s Boinc Magorem?) Nebo ta stará přezdívka zmizí až za určitý čas? :?
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Ano problem je v Predictoru, neexportuje statistiky, tedy ani tve zmenene jmeno.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Díky StanleyNR za rychlou odpověd a rychlé vyřešení mého dotazu :) ....to snad ani nemělo smysl zakládat nový thread...jestli to chce někdo z adminů a moderátoru smazat tak klidně. :wink:
Zamčeno