BOINC - SETI beta
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Porad maji na strance se statusem servery vypnute, ja to behem poslednich par dni zkousel nahodit ale porad dostavam jenom errory :-/
edit: asi tu stranku neupdatuji, ted se mi stahly jednotky :-/ Nastal dalsi problem - aplikace zustala v pameti i kdyz se pocita Einstein, pritom mam nastaveno aby toto nedelal...
edit: asi tu stranku neupdatuji, ted se mi stahly jednotky :-/ Nastal dalsi problem - aplikace zustala v pameti i kdyz se pocita Einstein, pritom mam nastaveno aby toto nedelal...
Jsem se prave vratil z prace a koukam na SETI Beta forum a Pappa mi pise odpoved:

Pappa píše:Honza
Congrats!
Your result for Workunit ID 1778300 Is the First "Identified" Successfull Completion of a 4.14 AP Reuslt....
Applause
Eric know that there are still issues with 4.14 and plans to make a Manual Credit pass
Musim rict, ze takovy "milestone" potesiHonza píše:294k sec or ~82 hours for 30 pulses on my 3GHz C2D - http://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta/wo ... uid=461138
The other result within WU run on AMD X2 5000+ for 410k sec (113 hours) and got invalid - http://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta/re ... id=1778299
Both very fast machines.
There is very low probability that this - or ther 4 I've completed so far - will ever get validated...
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na domacim PC P4 2.4GHz uz mam u jedne jednotky za 52h 22.5%... Uvidim, kam se to az dostane. Vzhledem k tomu, ze je to beta/alpha projekt, keep crunching 
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
Nemate nekdo udelanej app_info.xml aby se v bete stahovaly jen WU astropulse? Pripada mi ujety pocitat v bete klasickou neoptim. app. To radsi at se tocitaji jiny projekty.
Nechce se mi delat neco co uz asi existuje. Jo a potreboval bych to pro Linux. Pokud sem nekdo napisete app_info.xml i pro widle, tak to treba taky nekomu pomuze.
Nechce se mi delat neco co uz asi existuje. Jo a potreboval bych to pro Linux. Pokud sem nekdo napisete app_info.xml i pro widle, tak to treba taky nekomu pomuze.
Private (old) + CCU stats.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Pokus 1. nekdo to pls skuste na testovaci instalaci a napiste co to vraci za errory.
Edit sry opraven preklep vcera uz jsem na to nevidel (btw mohlo by to fungovat i snim)
Kód: Vybrat vše
<app_info>
<app>
<name>setiathome-4.14</name>
</app>
<file_info>
<name>setiathome-4.14.i686-pc-linux-gnu</name>
<executable/>
</file_info>
<file_info>
<name>setiathome-4.14.i686-pc-linux-gnu.so</name>
</file_info>
<app_version>
<app_name>setiathome-4.14</app_name>
<version_num>414</version_num>
<file_ref>
<file_name>setiathome-4.14.i686-pc-linux-gnu</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
<file_ref>
<file_name>setiathome-4.14.i686-pc-linux-gnu.so</file_name>
</file_ref>
</app_version>
</app_info>
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
2 azor666: Diky. Hned jak se mi dopocitaji vsechny stazeny AP WU na mym notasu, tak to vyzkousim. Ale vzhledem k tomu, ze ten notas uz neni zadnej mladik (P-M 1,5) a AP WU jsou nevyzpytatelny co se tyka delky vypoctu, tak to bude jeste par tydnu trvat.
Private (old) + CCU stats.
-
Zvedavec1
- Nováček
Re: BOINC - SETI beta
Taky Vam SETI Beta zaclo vypisovat, ze nemate dost mista na disku, ze pro vypocet potrebuje 3602MB?

10 SIN
20 GOTO HELL
---
BOINC pocitam pod prezdivkou Destr
20 GOTO HELL
---
BOINC pocitam pod prezdivkou Destr