BOINC - Nano-Hive

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Honza píše:Skoda, ze nikdo nenapsal, ze pokud ma hodne chyb na stare verze, muze dat reset a stahnout si nove - mohlo to ostatnim usetrit nervy.
Ale vzdyt to tu Zdespi vcera psal. Presne tohle.
Libor
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Škoda, že někdo nečte příspěvky o kousek níže, mohlo mu to ušetřit nervy :lol:

To Vejpuste:
Děkuji ti náčelníku, že ses mně zastal :wink:
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Další věci:

Zdá se že na Vistách to zatím nefachá, klient nebyl na Vistách testován.
Zdá se, že použití Crunch3rova boinc jádra taky dělá nějaké problémy.
Honza

Příspěvek od Honza »

zdespi píše:Škoda, že nìkdo neète pøíspìvky o kousek níže, mohlo mu to ušetøit nervy :lol:
To Vejpuste:
Dìkuji ti náèelníku, že ses mnì zastal :wink:
Aha, tak to sorry, moje blbost :oops:
Vymontoval jsem z masiny jeden disk a pritom delal i nejake reinstaly a potratili se mi historie, cookies a vubec ty sikovnosti podle kterych se pozna, co uz jsem cetl.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Dle posledních zpráv se zdá, že NHAH bude zvyšovat přidělované kredity, aby bylo více konkurenceschopné vůči jiným projektům.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

verze aplikace 5.05

Příspěvek od LiborA »

Včera večer byla uvolněna verze aplikace 5.05 a zdespi již zjišťuje, co je nového v této verzi :) tak se snad brzi ozve co zjistil 8)
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

5.05 - menší opravy chyb, čištění kódu. Trochu podrobnější výpisy do logu pokud WU padne.

Dle slibu, začali zvedat kredity za WU. Od oka to dělá asi 5x víc než předtím.Zatím je to poměrně chaotické, ale to se vychytá.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

zdespi píše:Dle slibu, začali zvedat kredity za WU. Od oka to dělá asi 5x víc než předtím.Zatím je to poměrně chaotické, ale to se vychytá.
No tak to zvednutí je fakt drastické, zatím mi to přidělilo za jednu jednotku v přepočtu 47 kr./hod. což je drastické, ale na fóru slibují nějaké zpětné korekce.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

No je to fakt masakr. Teď jede skript, kterej zpětně zvyšuje kredity za jednotky. Je to zvýšení asi 5-6x oproti původnímu stavu.

V průměru (pro různé procesory) mi to dává asi 25-35 kr/h.

Eště ráno sem měl 2500 kr a teď už 18000. :lol:

Zdá se, že EaH by se měl začít bát odlivu kredit hunterů 8)
Honza

Příspěvek od Honza »

Snad to Brian srovna nejak do normalu.
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Současná výše přidělovaného kreditu je na Nano-Hive 3x větší než na stejném stroji na Einsteinu nebo CPDN, což do teď byly nejštědřejší projekty, které dávaly i 2x více kreditů než jiné. Měli by to srovnat a nejenom u Nano-Hive.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Barbar píše:Současná výše přidělovaného kreditu je na Nano-Hive 3x větší než na stejném stroji na Einsteinu nebo CPDN, což do teď byly nejštědřejší projekty, které dávaly i 2x více kreditů než jiné. Měli by to srovnat a nejenom u Nano-Hive.
Otázka je, jakým směrem srovnat. Teď jsem se zapojil do NANO, abych to vyzkoušel a celkem na ty kredity ziram...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Honza

Příspěvek od Honza »

Higgi píše:Otázka je, jakým smìrem srovnat. Teï jsem se zapojil do NANO, abych to vyzkoušel a celkem na ty kredity ziram...
No asi srovnat dolu, kdyz je to nadhodnocene.
Ja jsem naopak Nano prestal pocitat predevcirem nebo kdy...a taky jsem ziral :lol:
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Honza píše:
Higgi píše:Otázka je, jakým směrem srovnat. Teď jsem se zapojil do NANO, abych to vyzkoušel a celkem na ty kredity ziram...
No asi srovnat dolu, kdyz je to nadhodnocene.
Ja jsem naopak Nano prestal pocitat predevcirem nebo kdy...a taky jsem ziral :lol:
Jasny, dolu. Ale kde je ta optimalni hranice? Co je vlastne optimalni kreditovy ohodnoceni? Ve mne obcas hrka presvedceni credit huntera vs pocitat co se mi libi. Verim, ze nejsem jedinej. Nastesti se ty 2 veliciny tak nejak shoduji, tak je to v pohode. Ale dlouhodobe extremne vysoky kredit jednoho projektu muze credithuntery k nemu pretahnout....ne, ze by to treba pro malej projekt nebylo dobry, ale taky se muze stat, ze to pak srovnaji a hunteri se na to i vykaslou...Ale to jsme offtopic.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Ty credity si narokujete, nebo dostavate? Nano ted nepocitam, ale kdyz jsem ho pocital, tak jsem si vsimnul ze dost lidi pouziva BOINC core 5.5.0 ktere narokuje 3x vice creditu nez jine verze.
Takze "credithuntery" pritahuji obecne vsechny projekty kde neni fixni credit a muzou vyuzit spatneho benchmarku v jedne verzi BOINC core (podotykam ze je to ofic. verze). No a pokud se jich sejde v nejakem projektu vyznamne procento, tak zvysuji credit i tem ostatnim.
Odpovědět