zdespi píše:Škoda, že nìkdo neète pøíspìvky o kousek níže, mohlo mu to ušetøit nervy
To Vejpuste:
Dìkuji ti náèelníku, že ses mnì zastal
Aha, tak to sorry, moje blbost
Vymontoval jsem z masiny jeden disk a pritom delal i nejake reinstaly a potratili se mi historie, cookies a vubec ty sikovnosti podle kterych se pozna, co uz jsem cetl.
zdespi píše:Dle slibu, začali zvedat kredity za WU. Od oka to dělá asi 5x víc než předtím.Zatím je to poměrně chaotické, ale to se vychytá.
No tak to zvednutí je fakt drastické, zatím mi to přidělilo za jednu jednotku v přepočtu 47 kr./hod. což je drastické, ale na fóru slibují nějaké zpětné korekce.
Současná výše přidělovaného kreditu je na Nano-Hive 3x větší než na stejném stroji na Einsteinu nebo CPDN, což do teď byly nejštědřejší projekty, které dávaly i 2x více kreditů než jiné. Měli by to srovnat a nejenom u Nano-Hive.
Barbar píše:Současná výše přidělovaného kreditu je na Nano-Hive 3x větší než na stejném stroji na Einsteinu nebo CPDN, což do teď byly nejštědřejší projekty, které dávaly i 2x více kreditů než jiné. Měli by to srovnat a nejenom u Nano-Hive.
Otázka je, jakým směrem srovnat. Teď jsem se zapojil do NANO, abych to vyzkoušel a celkem na ty kredity ziram...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Higgi píše:Otázka je, jakým směrem srovnat. Teď jsem se zapojil do NANO, abych to vyzkoušel a celkem na ty kredity ziram...
No asi srovnat dolu, kdyz je to nadhodnocene.
Ja jsem naopak Nano prestal pocitat predevcirem nebo kdy...a taky jsem ziral
Jasny, dolu. Ale kde je ta optimalni hranice? Co je vlastne optimalni kreditovy ohodnoceni? Ve mne obcas hrka presvedceni credit huntera vs pocitat co se mi libi. Verim, ze nejsem jedinej. Nastesti se ty 2 veliciny tak nejak shoduji, tak je to v pohode. Ale dlouhodobe extremne vysoky kredit jednoho projektu muze credithuntery k nemu pretahnout....ne, ze by to treba pro malej projekt nebylo dobry, ale taky se muze stat, ze to pak srovnaji a hunteri se na to i vykaslou...Ale to jsme offtopic.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Ty credity si narokujete, nebo dostavate? Nano ted nepocitam, ale kdyz jsem ho pocital, tak jsem si vsimnul ze dost lidi pouziva BOINC core 5.5.0 ktere narokuje 3x vice creditu nez jine verze.
Takze "credithuntery" pritahuji obecne vsechny projekty kde neni fixni credit a muzou vyuzit spatneho benchmarku v jedne verzi BOINC core (podotykam ze je to ofic. verze). No a pokud se jich sejde v nejakem projektu vyznamne procento, tak zvysuji credit i tem ostatnim.