Take it easy
Pivo za kredity nezlevni, tak co...
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

To se da nastavit v profilu masiny na strankach projektu. Jinak ja v mistech, kde by to mohlo nekoho obtezovat, omezim maximalni pouziti strojoveho casu v BSborekv píše:Mozna je to trochu OT, ale toto me zaujalo:Jedu ve dvou ucebnach (celkem 19 compu nonstop) rosettu. BOINC je spousten jako service. Jak zaridit, aby BOINC nejel pri aktivite uzivatele?vejpuste píše:Zadny nejede nonstop a jen cast jede i pri aktivite uzivatele.

Na stránce General preferences nastavíš "Do work while computer is in use?" na "No".borekv píše:Jak zaridit, aby BOINC nejel pri aktivite uzivatele?

A co Primegrid Libore? Deadline týden, výpočet ani na starých strojích nebude delší než 1,5 hod., Core 2 Duo to zmákne i za 5 min., test. jednotky i za minutu.vejpuste píše:Pozadavky : deadline alespon 5 dni, doba vypoctu max 3-5 hod, pamet max 100 MB, na mnozstvi dat az tak nezalezi.
Rosetta je lakava, ale zere moc pameti.
SIMAP byl nejlepsi, ale nema dlouho praci. Takze jedeme Einsteina, Seti a Malarii.
BOINCu zdar
Libor

Nezaujal me svym zamerenim a jeste min pote co jsem si precetl Truxuv prispevek.Pepino65 píše:A co Primegrid Libore? Deadline týden, výpočet ani na starých strojích nebude delší než 1,5 hod., Core 2 Duo to zmákne i za 5 min., test. jednotky i za minutu.

Zajimavy projekt, ale deadline <1 den neni moc na pocitace co vikend prospi.FordPrefect píše:2 Libor: a co Tanpaku? Doba vypoctu asi 30-60 min
Jinak ja mam na pocitani podobny nazor, jako Libor. Podporuji jen vedecke projekty, ktere posunou lidske vedeni dal. Neminim nekomu pomahat s vylepsenim vzhledu jeho desktopu. Na to je mi lito mych omezenych vypocetnich kapacit. Ale kazdemu podle jeho gusta. Co se tyce WCG, tak nemam obavu o to, ze by se stal dominantnim v DC. WCG si projekty vybira, a vsechny ostatni, ktere si nevybral, muzou jit cestou prave boincu. Proto jsem take koukl na stranky WCG a zjistil jsem, ze jim vybrane projekty jsou opravdu zajimave a prinosne. Proto jsem i cast svych kapacit venoval prave temto bohulibim projektum.