Milniky & gratulace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
shafa

Příspěvek od shafa »

Kibic:
Take it easy ;-)
Pivo za kredity nezlevni, tak co... :D

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Jiz mate 3 500 000, teda vy jedete. :D Zachvili se Vam budeme divat na zada. :)
Obrázek
Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Pred tydnem se mi podarilo presvedcit dalsi ucebnu a uz to zacina byt videt na grafech. 34 pocitacu v pracovni dobe odhaduju na 8-10 tis kreditu za den. Nedavno jsme taky prekonali hranici 2 mil.
Pristi tyden bude asi jeste jedna mensi.
Celkem maji Ucebny uz ted pres 100 pocitacu. Zadny nejede nonstop a jen cast jede i pri aktivite uzivatele. Ale lepsi nez nic.
GRAFY UCEBEN.
Uvazoval jsem i o dalsich projektech, ale nenasel jsem zadny vhodny.
Pozadavky : deadline alespon 5 dni, doba vypoctu max 3-5 hod, pamet max 100 MB, na mnozstvi dat az tak nezalezi.
Rosetta je lakava, ale zere moc pameti.
SIMAP byl nejlepsi, ale nema dlouho praci. Takze jedeme Einsteina, Seti a Malarii.
BOINCu zdar
Libor
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Libore, tvuj vykon je dlouhodobe obdivuhodny. :shock:
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne čtv lis 23, 2006 10:04 pm, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Liborovo výkon je masakrální :D :shock:
dejv
borekv
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od borekv »

Mozna je to trochu OT, ale toto me zaujalo:
vejpuste píše:Zadny nejede nonstop a jen cast jede i pri aktivite uzivatele.
Jedu ve dvou ucebnach (celkem 19 compu nonstop) rosettu. BOINC je spousten jako service. Jak zaridit, aby BOINC nejel pri aktivite uzivatele?
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

borekv píše:Mozna je to trochu OT, ale toto me zaujalo:
vejpuste píše:Zadny nejede nonstop a jen cast jede i pri aktivite uzivatele.
Jedu ve dvou ucebnach (celkem 19 compu nonstop) rosettu. BOINC je spousten jako service. Jak zaridit, aby BOINC nejel pri aktivite uzivatele?
To se da nastavit v profilu masiny na strankach projektu. Jinak ja v mistech, kde by to mohlo nekoho obtezovat, omezim maximalni pouziti strojoveho casu v BS
Fragaria
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fragaria »

borekv píše:Jak zaridit, aby BOINC nejel pri aktivite uzivatele?
Na stránce General preferences nastavíš "Do work while computer is in use?" na "No".

Podrobný návod najdeš v článku Nastavení projektů
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

vejpuste píše:Pozadavky : deadline alespon 5 dni, doba vypoctu max 3-5 hod, pamet max 100 MB, na mnozstvi dat az tak nezalezi.
Rosetta je lakava, ale zere moc pameti.
SIMAP byl nejlepsi, ale nema dlouho praci. Takze jedeme Einsteina, Seti a Malarii.
BOINCu zdar
Libor
A co Primegrid Libore? Deadline týden, výpočet ani na starých strojích nebude delší než 1,5 hod., Core 2 Duo to zmákne i za 5 min., test. jednotky i za minutu.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Pepino65 píše:A co Primegrid Libore? Deadline týden, výpočet ani na starých strojích nebude delší než 1,5 hod., Core 2 Duo to zmákne i za 5 min., test. jednotky i za minutu.
Nezaujal me svym zamerenim a jeste min pote co jsem si precetl Truxuv prispevek.
Nejradsi bych venoval CPU cas nejakemu projektu, ktery muze pomoct zdravi. Viz treba Malaria, SIMAP, ... Skoda, ze jsou nektere zajimave projekty na WCG, ktery nehodlam podporovat. Cisty BOINC projekt, ktery zkouma neco uzitecneho.
Libor

PS: ale uz jsme dost OT.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 Libor: a co Tanpaku? Doba vypoctu asi 30-60 min

Jinak ja mam na pocitani podobny nazor, jako Libor. Podporuji jen vedecke projekty, ktere posunou lidske vedeni dal. Neminim nekomu pomahat s vylepsenim vzhledu jeho desktopu. Na to je mi lito mych omezenych vypocetnich kapacit. Ale kazdemu podle jeho gusta. Co se tyce WCG, tak nemam obavu o to, ze by se stal dominantnim v DC. WCG si projekty vybira, a vsechny ostatni, ktere si nevybral, muzou jit cestou prave boincu. Proto jsem take koukl na stranky WCG a zjistil jsem, ze jim vybrane projekty jsou opravdu zajimave a prinosne. Proto jsem i cast svych kapacit venoval prave temto bohulibim projektum. :idea:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

FordPrefect píše:2 Libor: a co Tanpaku? Doba vypoctu asi 30-60 min

Jinak ja mam na pocitani podobny nazor, jako Libor. Podporuji jen vedecke projekty, ktere posunou lidske vedeni dal. Neminim nekomu pomahat s vylepsenim vzhledu jeho desktopu. Na to je mi lito mych omezenych vypocetnich kapacit. Ale kazdemu podle jeho gusta. Co se tyce WCG, tak nemam obavu o to, ze by se stal dominantnim v DC. WCG si projekty vybira, a vsechny ostatni, ktere si nevybral, muzou jit cestou prave boincu. Proto jsem take koukl na stranky WCG a zjistil jsem, ze jim vybrane projekty jsou opravdu zajimave a prinosne. Proto jsem i cast svych kapacit venoval prave temto bohulibim projektum. :idea:
Zajimavy projekt, ale deadline <1 den neni moc na pocitace co vikend prospi.
Libor
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 Libor: tak ted koukam, ze na mem domacim pc mam uz jen jednu WU tanpaku. Ta ma deadline az za 3 dny, a pochazi ze vcerejska.
Marty McFly
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty McFly »

2 Libor: TANPAKU ma Deadline 3 dny, doba výpočtu 1WU na Pentium 4, CPU 1600MHz, 512 RAM, max cca 5000 s.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

FordPrefect píše:2 Libor: tak ted koukam, ze na mem domacim pc mam uz jen jednu WU tanpaku. Ta ma deadline az za 3 dny, a pochazi ze vcerejska.
Uz jsem registrovanej a diky Pavolovi i na Proteins.
Libor
Zamčeno