Nenápadné rozdělení CNT

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenápadné rozdělení CNT

Příspěvek od dejvidek »

2Ford: Já sem tě varoval, aby si sem nechodil :lol: :lol: :lol:
dejv
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Asi takhle: Tawarus má pravdu. My víme jak to bylo a nováčky to zajímat nemusí. Můžeme být rádi, že nějací nováčci jsou a pomoci jim najít informace a zodpovědět otázky ohledně BOINC. To je přeci důvod proč tohle fórum existuje. Tyhle kecy nikam nevedou. Je na čase probrat se z hořké nálady a hodit to za hlavu. Nakonec i konkurence může pomoci všem týmům.

Mimochodem: Vítám nového člena :)
vlcak1
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od vlcak1 »

Víš Tawarusi, já jsem taky jen takový počtář, který si počítá a počítá. Celou dobu od 1998 jsem si počítal svý ET mimozemšťany (SETI) a byl jsem v klídku. Do Boinc jsem vklouzl víceméně náhodou. Ani jsem nějak nevědíl, že něco takového existuje. Přihlásil jsem se do CNT. To ještě byl v plném rozkvětu a temné proudy nebylo vidět. Já si občas zašel na fórum, kde jsme se vzájemně klepali na rameno, jaký jsme vlastně počtáři. Pak se to začalo kazit a jelo to s kopce raketovou rychlostí. No a než jsem zase zašel na fórum, bylo vymalováno. Zpětně jsem si přečetl celou událost, popsanou oběma stranama a usoudil jsem, že bude lepší počítat za Pobřeží slonoviny. No, neudělal jsem to. Vyhodnotil jsem si situaci po svém a přešel k Boinc. cz. Můj odhad situace se jeví jako oprávněný, protože Forest neustále útočí i zde na tomto serveru. V jiné části fóra pomlouvá to, že správce nedodává články, z mého hlediska o ničem. Zde neustále vsouvá, jakých úspěchů dosáhl CNT apod. Ty rány neustále jitří Forest. Ať nás nechá být, sem se necpe. Pochybuji, že by Dejvídek lezl k němu a ve fóru prováděl stejné kejkle. Já tam nelezu, protože CNT je pro mě mrtvé a Forest si každou poznámkou zatlouká hřebíček do pomyslné rakve.

Pravdu máš v tom, že nováčky to nezajímá. Každý má také právo rozhodnout se, za koho bude počítat. Já ale nemám rád diktátory a lidi, co si z nadšeních druhých dělají byznys. Vychcánků vidím kolem sebe každý den dost. Proto je dobré, aby se nováčci také seznámili s týmem, za který kopou. To je aby se pak nedivili.
Obrázek
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

vlcak1 píše:... Forest neustále útočí i zde na tomto serveru. V jiné části fóra pomlouvá to, že správce nedodává články, z mého hlediska o ničem. Zde neustále vsouvá, jakých úspěchů dosáhl CNT apod. Ty rány neustále jitří Forest. Ať nás nechá být, sem se necpe. Pochybuji, že by Dejvídek lezl k němu a ve fóru prováděl stejné kejkle. Já tam nelezu, protože CNT je pro mě mrtvé a Forest si každou poznámkou zatlouká hřebíček do pomyslné rakve.
Aby sme boli uplni, Forest to iste robi aj na BOINC.SK, presne si to vystihol.
Osobne mam na neho ignore a odvtedy mi klesol tlak krvy.
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

dejvidek píše:... A výmluvy, že jsi jen chtěl upozornit na založení CNT o.s. je další kec který nemá hlavu a patu....
Co je to CNT o.s. ?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2slavko: o.s. = Občanské sdružení
dejv
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

dejvidek píše:2slavko: o.s. = Občanské sdružení
dejv
Da sa to pit'?
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

slavko.sk píše:
dejv
Da sa to pit'?
Pochybuju, je to totiz pekny hnus :lol:
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

FordPrefect píše:
slavko.sk píše:
dejv
Da sa to pit'?
Pochybuju, je to totiz pekny hnus :lol:
Bleeeeee
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nevim jak to popsat, aby ti slavko nebylo zle :-D
dejv
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

dejvidek píše:Nevim jak to popsat, aby ti slavko nebylo zle :-D
dejv
Vystihol si podstatu ;)
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

Po dlouhé době koukám na fórum a dívám se, že se tu vzpomíná na staré časy :) Ne, nebudu přilejvat oleje do ohně. Já jako "nováček" jsem žádný rozpad nezažil a ani v tomhle týmu netrucuju, prostě jsem si vybral první tým, který mi vyhovoval, z mojí pozice bylo výhodnější jít to týmu, kde bylo míň lidí s menšíma kreditama, abych se mohl dostat nahoru, což v CNT nešlo, tam bych byl někde ve spodní tisícovce. Šel jsem sem a tady už asi i zůstanu, je fakt, že něco je líp popsaný tady, něco na stránkách CNT, ale cíl, jak tu někdo nahoře napsal je pro oba týmy stejnej. Počítat za Banánovou Republiku a ukázat ostatním, že jim můžeme natrhnout triko. Jinak i rivalita mezi týmama v ČR je fajn, docela mě pobavii ze Space Family, mají dobrej web a ta akce s přetaktováním na QMC zatopila určitě všem zůčastněným v obýváku. Myslím, že je fajn, když se takový šílenci zorganizujou a na fóru se tu vyblbnou, mi stačí, že se tu vyblbnu klidně i jednou za půl roku co se tu ukážu :)
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2gigadisk: Jednou za půl roku se jedem vyblbnout do Beskyd, tak koukej přijet :D
dejv
byty.ml.
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od byty.ml. »

Taková rejpavá otázka...proč jsou stránky boinc.cz, tak mrtvý? Já si počítám jentak proradost a ty "války" mi jsou dost k smíchu...party nadšenců se hádaj kdo jak bude dělat něco absolutně dobrovolnýho :Honza_clap ...když jsem s boinc začal, tak jsme si něco početl a sympatičtější mi každopádně bylo a je boinc.cz ... ale stránky, ze kterých se momentálně nikdo nic nedozví mě docela mrzí...pro info občas zabrouzdám na stránky CNT....na stránkách boinc se onedozvím nic...to mě trochu mrzí... :Honza_boohoo
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

byty.ml. píše:Taková rejpavá otázka...proč jsou stránky boinc.cz, tak mrtvý? Já si počítám jentak proradost a ty "války" mi jsou dost k smíchu...party nadšenců se hádaj kdo jak bude dělat něco absolutně dobrovolnýho :Honza_clap ...když jsem s boinc začal, tak jsme si něco početl a sympatičtější mi každopádně bylo a je boinc.cz ... ale stránky, ze kterých se momentálně nikdo nic nedozví mě docela mrzí...pro info občas zabrouzdám na stránky CNT....na stránkách boinc se onedozvím nic...to mě trochu mrzí... :Honza_boohoo
To máš pravdu, asi proto, že většina z nás si tu počítá jen tak pro radost a na web není prostě čas :) . Problémy se snažíme průběžně řešit. Jestli má CNT lepší web a fórum nevím, prakticky tam nechodím. Rozdělení považuji za chybu, ale co se stalo stalo se (o tom přeci Boinc není :wink: ). Důležité je, že pokud hledáš odpověď na nějaký problém tak ji nakonec najdeš ať tady, u CNT nebo jinde. Pro mne osobně je škoda, že nezůstalo jedno společné fórum společné pro všechny týmy, dochází tak k tříštění informací. Ale chápu, že když někdo založí vlastní tým, tak chce mít fórum pod hlavičkou svého týmu a nikoliv pod hlavičkou s názvem týmu ze kterého se odštěpil.
Odpovědět