Nenápadné rozdělení CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Xenostellar
- Pokročilý

-
Xenostellar
- Pokročilý

-
Xenostellar
- Pokročilý

Mam pocit ze ten clovek asi moc reagovat nebude. Jeste vubec nic nespocital, nema pocitace ani kredit.reALTom píše:Posilal jsem mu tam zpravu, tak to snad da do poradku.
Neni tam takova ta moznost prevzit spravcovstvi? Ze bysme ho vyzvali.
EDIT: Poslal jsem zpravu sesti ceskym Dodo na SETI, jestli to nahodou neni nekterej z nich, ale moc tomu neverim. Jeste je jeden cesky Dodo na predictoru, ale tam se nak nedaj posilat zpravy.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenápadné rozdělení CNT
Chtěl bych zde upozornit na jednu dost důležitou změnu v Czech National Teamu.
CNT od září loňského roku vede a veškeré věci s týmem spojené vlastní nezisková organizace CNT o.s. Článek s podrobnostmi, personálním obsazení a dalšími věcmi byl dnes vydán na našem webu:
http://www.czechnationalteam.cz/view.ph ... 2009010002
Doporučuji k přečtení všem, kteří s předchozím vedením a uspořádáním měly jakékoliv problémy.
CNT od září loňského roku vede a veškeré věci s týmem spojené vlastní nezisková organizace CNT o.s. Článek s podrobnostmi, personálním obsazení a dalšími věcmi byl dnes vydán na našem webu:
http://www.czechnationalteam.cz/view.ph ... 2009010002
Doporučuji k přečtení všem, kteří s předchozím vedením a uspořádáním měly jakékoliv problémy.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
foreste, tvych kecu mam uz fakt plne zuby. Je mi z tebe a tveho chovani na bliti
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To nějak nechápu, šlo o pouhé oznámení.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Vis co je zvlastni? Ze pote, co jsi puvodni CNT obratil v trosky jsi najednou plny aktivity, zakladas o.s. a dokonce akceptujes jakysi vybor. Taky trochu nechapu, proc se nam sem s tim chodis vysmivat, kdyz tady s tebou nechce nikdo mit nic spolecneho.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
foreste, vysvetlim ti muj pohled na celou zalezitost naposled. Kdyz jsi se kdysi podlym zpusobem zmocnil hesel a tym si privlastnil, uvedomil jsem si tvou zrudnou motivaci. Proste a jednoduse se chces prizivit na fenomenalmim uspechu CNT. Kdyz slysim slovo forest, okamzite se mi vybavi lide s tvymi charakterovymi vlastnostmi, mj. adolf hitler, usama bin laden, soudruh paroubek nebo doktor mengele. Je to skupina patologickych zmrdu. A ty mas v teto skupine dozivotni clenstvi ...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nic v trosky neobrátil, tedy alespoň si toho nejsem vědom. Moje aktivita je +/- stejná jako byla za posledních 5 let stále, narozdíl od některých jiných lidí v českém DC světě. Po tom co dejvidek z týmu odešel a hesla mně předal, snažil jsem se naopak z týmu zachránit co se dalo a dokončit myšlenku kterou jsem vždy prosazoval, aby tým byl opravdu týmem a vše co týmové je, aby mu patřilo. Zároveň jsem dále pokračoval v propagaci DC u nás a v dalších aktivitách, ve kterých samozřejmě pokračuji dále, i když tým vede a vlastní CNT o.s. Nikdy jsem nechtěl osobně nic vlastnit, to jsem vždy říkal a prosazoval.gRis píše:Vis co je zvlastni? Ze pote, co jsi puvodni CNT obratil v trosky jsi najednou plny aktivity, zakladas o.s. a dokonce akceptujes jakysi vybor. Taky trochu nechapu, proc se nam sem s tim chodis vysmivat, kdyz tady s tebou nechce nikdo mit nic spolecneho.
Vznik sdružení jsem navrhoval už cca před 3 léty, tehdy se to ale zde setkalo s odporem. V současné době je to v CNT vnímáno naprosto opačně.
Nikdy jsem nic neukrad a správu kterou jsem dočasně měl pouze já, jsem předal vedení CNT o.s. hned po jeho založení. Tedy ji sdílí společně 3 lidé. Zároveň CNT o.s. vlastní doménu, šablony pro výrobu propagačních předmětů (které jsem na ni zdarma převedl), platí doménu (také jsem ji zdarma převedl), hosting a jako nezisková organizace má i několik výhod, které fyzická osoba nikdy mít nemůže.
Mrzí mě Forde že zrovna ty máš na mou osobu takovýto pohled, přitom jsi byl jedním z lidí kteří se mnou chtěli sepsat smlouvu o společném sdílení těch přístupů. Kdyby jsi z toho před dvěma lety nevycouval, hesla by byla mezi námi sdílená. Sdílel jsem je všechny s Miiichalem při posledním pokusu o záchranu spojení s boinc.cz, to se vám také nezamlouvalo. Nechápu proč ty hesla kdy byla pro koho tak důležitá aby se o ně hádal. Patří týmu a tak by to být mělo i nadále. Když se někomu něco stane, pokračování týmu je zajištěno.
Jsem rád že tyhle hádky už jsou dávno za námi a řešit to znovu nechci. Chtěl jsem jen na vznik CNT o.s. upozornit. Lidé kteří zde kdysi daly na výroky lidí kteří nechtěli situaci řešit, ale jen se hádat, mají nyní možnost na přehodnocení celé záležitosti a třeba i na návrat pod křídla Czech National Teamu, protože vykonstruovaným závěrům o krádeži, chamtivosti, majetnictví, vlastí slávě atd. je doufám nadobro konec. CNT se za ty 2 roky hodně změnilo. Je v něm hned několik lidí kteří spolupracují na propagaci, na webu, na statistikách a dalších věcech, lidé kteří se pravidelně scházejí na srazech, kteří se mezi sebou nehádají a kteří vytváří ve světovém měřítku obrovský výkon.
Můžete být součástí toho všeho a DC opravdu brát jako zábavu a užitečnou činnost pod křídli našeho týmu, nebo můžete být dále v truc týmu boinc.cz, který je prakticky od odchodu CNT (2 roky) mrtvý.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
foreste, tvuj prispevek mi opet pripomel vyse zmineneho dr. mengeleho, ktery se pred soudnim tribunalem hajil tim, ze to delal pro dobro jinych. Nevim, jest-li si z nas delas srandu, nebo jsi dusevne nemocny ...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jde to brát určitě dvojím způsobem:
1)mávnout nad tím rukou a trucovat dál
2)brát to jako možnost navázat na původní spolupráci
Je na každém jak si to přebere, hádat se o tom nehodlám.
1)mávnout nad tím rukou a trucovat dál
2)brát to jako možnost navázat na původní spolupráci
Je na každém jak si to přebere, hádat se o tom nehodlám.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
foreste, podvedl jsi docela dost lidi. Nebo jsi uz na to zapomel?