Optimalizovaná verze 4.45
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: SETI klient
No, ja budu samozrejme pracovat vzdy s tou posledni verzi a taky se bud snazit jim ty zmeny poslat, at je zabuduji do pristi verze. Na jejich generickeho S@H klienta to sice nebude mit moc vliv (jsou to vetsinou zmeny jen pro specificke procesory), u optimalizovanych aplikaci by to vsak zjednodusilo kompilaciBurney píše:Už se nemůžu dočkat.Snad do tý doby nevydaj nějak zásadně upravenou novou verzi.
-
Poci
Mám Bartona 2500+ přetaktovaného na 3200+. Původní Boinc 4.45 mi dával výsledky 2019 double precision MIPS (Whetstone) a 3358 integer MIPS (Dhrystone) per CPU.
Po optimalizaci verzí 4.68 (SSE / bez SSE ) jsem se dostal na hodnoty : 1656 double precision MIPS (Whetstone) a 6142 integer MIPS (Dhrystone) per CPU.
To se mi nějak nezdá ... Proč jedna hodnota klesá a druhá tak dramaticky vzroste?
Co je tedy lepší?
Po optimalizaci verzí 4.68 (SSE / bez SSE ) jsem se dostal na hodnoty : 1656 double precision MIPS (Whetstone) a 6142 integer MIPS (Dhrystone) per CPU.
To se mi nějak nezdá ... Proč jedna hodnota klesá a druhá tak dramaticky vzroste?
Co je tedy lepší?