Optimalizovaná verze 4.45

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Burney
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SETI klient

Příspěvek od Burney »

Už se nemůžu dočkat. :-) Snad do tý doby nevydaj nějak zásadně upravenou novou verzi. :?
Obrázek
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI klient

Příspěvek od trux »

Burney píše:Už se nemůžu dočkat. :-) Snad do tý doby nevydaj nějak zásadně upravenou novou verzi. :?
No, ja budu samozrejme pracovat vzdy s tou posledni verzi a taky se bud snazit jim ty zmeny poslat, at je zabuduji do pristi verze. Na jejich generickeho S@H klienta to sice nebude mit moc vliv (jsou to vetsinou zmeny jen pro specificke procesory), u optimalizovanych aplikaci by to vsak zjednodusilo kompilaci
Poci

Příspěvek od Poci »

Mám Bartona 2500+ přetaktovaného na 3200+. Původní Boinc 4.45 mi dával výsledky 2019 double precision MIPS (Whetstone) a 3358 integer MIPS (Dhrystone) per CPU.

Po optimalizaci verzí 4.68 (SSE / bez SSE ) jsem se dostal na hodnoty : 1656 double precision MIPS (Whetstone) a 6142 integer MIPS (Dhrystone) per CPU.

To se mi nějak nezdá ... Proč jedna hodnota klesá a druhá tak dramaticky vzroste?
Co je tedy lepší?
Zamčeno