bezpečnost použití BOINC klienta

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

@ Bubak - to uz dneska i telefonni ustredna pocita BOINC? :lol:
Myslim, ze by to slo resit jak pises...ale podminkou je vznik CMD verze Boinc Studia. A to bude jeste chvilku trvat (nevim, jak dlouho).
omzul
Nováček

Příspěvek od omzul »

Zdravím trapiče procesorů bez rozdílu jejich umístění :D
Koukám, že diskuse dosahuje nebeských výšin :) Ale když už je to v takovém rozletu, vážně by nestálo zato dát dohromady návody na instalaci? Viděl jsem tu téma nejrychlejší instalace.., BOINC a openSUSE 10.3 aj. Jako ideální se mi jeví wiki, kde by to mohlo být aktualizované, přehledné (vycucat to z fóra nemusí být jednoduché) a s jasnou strukturou. Možná by tam pak mohl být i návod na instalaci tak bezpečnou, že bezpečnější by bylo jen nepouštět počítač :lol:
Kdybych měl patřičné znalosti, spáchal bych to sám. Takto se mohu jen podělit o zkušennost s OpenOffice 2.3 - je tam export do MediaWiki. Dle mého názoru použitelný, ale nejsem ani wikipedista. Jen jsem to cvičně zkusil a výsledek nevypadal zle. Rozhození do částí a vygenerování "obsahu" kopírovalo úrovně nadpisů. Tož tak :wink:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Honza píše:@ Bubak - to uz dneska i telefonni ustredna pocita BOINC? :lol:
Me uz skoro rok. :-) Je to tahleta: http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... tid=510825 Takze nic moc masina. Je na ni naveseno 15 IP founu a ma 3 ISDN2 karty na proprickovani s master ustrednou. Prave proto u ni musim v prac. dobe cronem shazovat boinc. :-(
Vyhledove bych chtel tu master zrusit, ale to mi teda jeste ceka porizeni dalsich 80 IP founu.
Odpovědět