Myslim, ze by to slo resit jak pises...ale podminkou je vznik CMD verze Boinc Studia. A to bude jeste chvilku trvat (nevim, jak dlouho).
bezpečnost použití BOINC klienta
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Zdravím trapiče procesorů bez rozdílu jejich umístění
Koukám, že diskuse dosahuje nebeských výšin
Ale když už je to v takovém rozletu, vážně by nestálo zato dát dohromady návody na instalaci? Viděl jsem tu téma nejrychlejší instalace.., BOINC a openSUSE 10.3 aj. Jako ideální se mi jeví wiki, kde by to mohlo být aktualizované, přehledné (vycucat to z fóra nemusí být jednoduché) a s jasnou strukturou. Možná by tam pak mohl být i návod na instalaci tak bezpečnou, že bezpečnější by bylo jen nepouštět počítač
Kdybych měl patřičné znalosti, spáchal bych to sám. Takto se mohu jen podělit o zkušennost s OpenOffice 2.3 - je tam export do MediaWiki. Dle mého názoru použitelný, ale nejsem ani wikipedista. Jen jsem to cvičně zkusil a výsledek nevypadal zle. Rozhození do částí a vygenerování "obsahu" kopírovalo úrovně nadpisů. Tož tak
Koukám, že diskuse dosahuje nebeských výšin
Kdybych měl patřičné znalosti, spáchal bych to sám. Takto se mohu jen podělit o zkušennost s OpenOffice 2.3 - je tam export do MediaWiki. Dle mého názoru použitelný, ale nejsem ani wikipedista. Jen jsem to cvičně zkusil a výsledek nevypadal zle. Rozhození do částí a vygenerování "obsahu" kopírovalo úrovně nadpisů. Tož tak
Me uz skoro rok.Honza píše:@ Bubak - to uz dneska i telefonni ustredna pocita BOINC?![]()
Vyhledove bych chtel tu master zrusit, ale to mi teda jeste ceka porizeni dalsich 80 IP founu.
Private (old) + CCU stats.