BOINC CON - boinc.cz+boinc.sk

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

termín konání BOINC CON

Anketa končí za pon črc 31, 2006 9:59 pm

8.9.2006-9.9.2006
14
48%
22.9.2006-23.9.2006
15
52%

Celkem hlasů: 29

azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

v Beskydech neni moc internet. (prolezte si tread o srazu na smetaku), Se skype tam nemáme šanci.
Udělat konferenci přez skype (teamspeek...) si můžeme udělat kdykoli
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

azor666 píše:v Beskydech neni moc internet. (prolezte si tread o srazu na smetaku), Se skype tam nemáme šanci.
Udělat konferenci přez skype (teamspeek...) si můžeme udělat kdykoli
Pokud si dobře pamatuju, tak Rampa má modem :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Každopádně se zvolí jeden termín a pokud budu moct si udělat volno (jako že na 90% ano) tak rád za Rampou vyrazím. Na jaře sem za Beskydy bouchnul cca 2000,- a nelituju - jen sem tam měl být do neděle.
Je mi vcelku jedno kolik tam bude lidí, pořád lepší méně lidí kteří jsou ochotni přijet, pokecat a setkat se, než kopa otrávených lidí, kteří budou remcat kolik to bylo benzínu, že tohle blbě a támhleto ještě blbějc, atd. V dubnu byla prima skupina. V autě mám 4 místa, naberu lidi na cestě Písek :arrow: Tábor :arrow: Jihlava :arrow: Brno :arrow: Olomouc :arrow: Sulov :D. Pokud bude zájem z Prahy, pojedu přes Prahu. :D
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon črc 24, 2006 1:20 pm, celkem upraveno 1 x.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

jo tak přes skype jsem ještě nechlastal, ale bacha do měsíce bych měl mít neomezený 2Mb hahahuhu :lol:
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Takže já to vidím jako jasnou účast. Ovšem jak to bude vidět kotel, který právě rozjíždíme to si nejsem jist :? .
Předpokládám, že se mnou přijede i kolega Malvíny. Dopravu nabízím automobilem tuzemské výroby na trase Praha-Sulov.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

To Flegi:
Tvá žádost o foto z bazénu byla zaregistrována. Ovšem jelikož vlastníkem fotografií je pan Malvíny, který je strašně línej, tak se jich nejspíš dočkáš až na dalším Sulkově. :roll:
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

zdespi píše:To Flegi:
Tvá žádost o foto z bazénu byla zaregistrována. Ovšem jelikož vlastníkem fotografií je pan Malvíny, který je strašně línej, tak se jich nejspíš dočkáš až na dalším Sulkově. :roll:
No jestli jede Zdespi a Malviny tak to z 90ti% prijedu i ja... jen nevim jestli prijede i druha cast CCU :)
Obrázek
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

@Zdespi: Předběžně se hlásím o 1 místo v autě. Kdyby byl velký zájem o CON mohl bych vzít také auto, také tuzemské výroby ale starší (felda)
Hned jak bude jasný termín, tak zase založíme tread doprava na sraz, kde se to upřesní.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Honza

Příspěvek od Honza »

Koukam, hlasovani terminu 12:12 :Honza_think
By to klidne mohli lidi s boinc.sk rozhodnout...kdyz na jejich pseudoru neni hlasovani, mohou se klidne vyjadrit zde v tomto treadu.

Jinak rad pojedu, tentokrate take radsi na cely vikend.
Bud se k nekomu pridam, nebo by asi byla moznost Volvo V40 kombik.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

zdespi píše:Takže já to vidím jako jasnou účast. Ovšem jak to bude vidět kotel, který právě rozjíždíme to si nejsem jist :? .
Předpokládám, že se mnou přijede i kolega Malvíny. Dopravu nabízím automobilem tuzemské výroby na trase Praha-Sulov.
Tak to je bezva, na 95% by som isiel. Az bude upresneny termin, tak sa dohodneme. :D
Obrázek
Obrázek
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Paráda, takže jestli to dobře chápu, můj povoz je v podstatě pln.
Já,Malvíny,Azor666,PavolIR.
Ovšem pro nenáročné existuje, dle technického průkazu a názoru designérů významné tuzemské automobilové firmy, ještě jedno místo, kdesi vzadu uprostřed === mezi Pavolem a Azorem :lol:

ZdeSpi
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

jsem rád že se k nám přidají zdespi a pan malvíny :D (asi abych koupil hodně piva)
výsledek hlasování je nerozhodný leda že bych hlasoval ještě já :wink:
chtělo by to nějaké "oficiální" stanovisko SK
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Jsem rád, že Rampa je rád.
Pivo je důležitý prvek těchto akcí. Důležitý ve smyslu socializačním a samozřejmě lékařském, neboť je třeba dodržovat pitný režim.....
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

zdespi píše:Jsem rád, že Rampa je rád.
Pivo je důležitý prvek těchto akcí. Důležitý ve smyslu socializačním a samozřejmě lékařském, neboť je třeba dodržovat pitný režim.....
A wo tom to je...
A taky o kreditu... "lusk, lusk" :))))))
Obrázek
malviny
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od malviny »

Jsem rad, ze me zdespi promptne prihlasil. Ten prvni termin se mi prilis nehodi (prislusne jsem odhlasoval).
2 Rampa: Prosim Te, rozhodni termin brzo po uzaverce hlasovani 31.7., kdyz to budu vedet do 4.8., tak se preorganizuju jeste celkem bez potizi.
2 flegi: Ze mi veris, ze jsem stale ty fotky neprotridil, vid? Budu to muset odhrnout bez ladu a skladu. Kazdopadne do dalsi akce musim pametove prostory vyprazdnit :-)
Odpovědět