BOINC CON - boinc.cz+boinc.sk
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
v Beskydech neni moc internet. (prolezte si tread o srazu na smetaku), Se skype tam nemáme šanci.
Udělat konferenci přez skype (teamspeek...) si můžeme udělat kdykoli
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře pamatuju, tak Rampa má modemazor666 píše:v Beskydech neni moc internet. (prolezte si tread o srazu na smetaku), Se skype tam nemáme šanci.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Každopádně se zvolí jeden termín a pokud budu moct si udělat volno (jako že na 90% ano) tak rád za Rampou vyrazím. Na jaře sem za Beskydy bouchnul cca 2000,- a nelituju - jen sem tam měl být do neděle.
Je mi vcelku jedno kolik tam bude lidí, pořád lepší méně lidí kteří jsou ochotni přijet, pokecat a setkat se, než kopa otrávených lidí, kteří budou remcat kolik to bylo benzínu, že tohle blbě a támhleto ještě blbějc, atd. V dubnu byla prima skupina. V autě mám 4 místa, naberu lidi na cestě Písek
Tábor
Jihlava
Brno
Olomouc
Sulov
. Pokud bude zájem z Prahy, pojedu přes Prahu. 
dejv
Je mi vcelku jedno kolik tam bude lidí, pořád lepší méně lidí kteří jsou ochotni přijet, pokecat a setkat se, než kopa otrávených lidí, kteří budou remcat kolik to bylo benzínu, že tohle blbě a támhleto ještě blbějc, atd. V dubnu byla prima skupina. V autě mám 4 místa, naberu lidi na cestě Písek
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon črc 24, 2006 1:20 pm, celkem upraveno 1 x.
No jestli jede Zdespi a Malviny tak to z 90ti% prijedu i ja... jen nevim jestli prijede i druha cast CCU :)zdespi píše:To Flegi:
Tvá žádost o foto z bazénu byla zaregistrována. Ovšem jelikož vlastníkem fotografií je pan Malvíny, který je strašně línej, tak se jich nejspíš dočkáš až na dalším Sulkově. :roll:

- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
@Zdespi: Předběžně se hlásím o 1 místo v autě. Kdyby byl velký zájem o CON mohl bych vzít také auto, také tuzemské výroby ale starší (felda)
Hned jak bude jasný termín, tak zase založíme tread doprava na sraz, kde se to upřesní.
Hned jak bude jasný termín, tak zase založíme tread doprava na sraz, kde se to upřesní.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je bezva, na 95% by som isiel. Az bude upresneny termin, tak sa dohodneme.zdespi píše:Takže já to vidím jako jasnou účast. Ovšem jak to bude vidět kotel, který právě rozjíždíme to si nejsem jist.
Předpokládám, že se mnou přijede i kolega Malvíny. Dopravu nabízím automobilem tuzemské výroby na trase Praha-Sulov.
Jsem rad, ze me zdespi promptne prihlasil. Ten prvni termin se mi prilis nehodi (prislusne jsem odhlasoval).
2 Rampa: Prosim Te, rozhodni termin brzo po uzaverce hlasovani 31.7., kdyz to budu vedet do 4.8., tak se preorganizuju jeste celkem bez potizi.
2 flegi: Ze mi veris, ze jsem stale ty fotky neprotridil, vid? Budu to muset odhrnout bez ladu a skladu. Kazdopadne do dalsi akce musim pametove prostory vyprazdnit :-)
2 Rampa: Prosim Te, rozhodni termin brzo po uzaverce hlasovani 31.7., kdyz to budu vedet do 4.8., tak se preorganizuju jeste celkem bez potizi.
2 flegi: Ze mi veris, ze jsem stale ty fotky neprotridil, vid? Budu to muset odhrnout bez ladu a skladu. Kazdopadne do dalsi akce musim pametove prostory vyprazdnit :-)