BOINC - SZTAKI Desktop Grid

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

forest píše:Docela mě dneska ráno pobavilo když jsem se kouknul na statistiku lidí v ČR počítající na tomto projektu.
Mezi těma co za posledních pár dní ,,nahrabali,, na tomto projektu pár tisíc Creditu jsem našel i některé dlouhodobé zastánce názoru, že o Creditu BOINC není a některé jiné členy označovali honiči za Creditem :lol:

Nebudu ukazovat na nikoho konkrétního, kouknout se na to můžete sami kteří lidi mají za poslední týden na tomto projektu největší výkon: :wink:
http://www.boincstats.com/stats/user_st ... ate=&or=10
No ja tento projekt nepocitam, ale nie je tych par tisic kreditov nahodou dost nesuvisiacich s nejakou honbou za kreditom? Ak som spravne pochopil, tak nova aplikacia je 30-50x rychlejsia ako povodna, cize ak mal niekto predtym par percent venovanych SZTAKI a RAC povedzme 50, tak dnes ho ma okolo 2500, aj ked urobil len jedinu vec a to nainstaloval optimalizovanu verziu.

Ja keby som ratal nejaky projekt a objavila by sa optimalizovana verzia, hned by som ju instaloval (za predpoladu ze by nebola v rozpore s pozadovanou kvalitou vystupu, ale to ma na starosti validator) a to bez ohladu na kredit. Takze nie je Forest tvoje konstatovane prilis zjednodusene? :-)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslím že ne, stačí se kouknout na denní příděl do minulého týdne a za poslední týden :wink:
Většinou za předešlý týden bodů 0 a za poslední týden několik set či tisíc.

Myslel jsem že to také někoho po ránu pobaví :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

forest píše:Myslím že ne, stačí se kouknout na denní příděl do minulého týdne a za poslední týden :wink:
Většinou za předešlý týden bodů 0 a za poslední týden několik set či tisíc.

Myslel jsem že to také někoho po ránu pobaví :lol:
Aha, tak tam to uz vidno je. :-) Ale najvacsi kritici honicov kreditu maju ciste svedomie, pretoze rataju tak ako predtym akurat s optimalizaciou. :-)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Největší sranda je, když na CPU/OS, na kterém ten projekt jedeš, není udělána optimalizace. V mém případě jsem proto do projektu pokusně zapojil ještě jeden noťas a s příchodem verze 1.1209 o víkendu jsem ještě pro otestování této verze zapojil i domácí komp. Vzhledem k (ne)dostupnosti jednotek mi to i celkem vyhovuje, protože i kdybych náhodou ztáhl denně celých 500 jednotek, tak jsou zpočteny za cca 8 hodin a ještě zbyde 16 hodin na další projekty, které jedu.

Akorát toho mého superkompu (P1/133) je mi líto, včera jsem ho vypnul, protože nechci na něm počítat projekty s výpočtem v řádu desítek či stovek hodin a jediné dva slušné projekty (krátký výpočet, malá náročnost na RAM) , které na tom šli dělat jsou SZTAKI a SIMAP, které jsem různě střídal. Jenomže počítat na tomto stroji týden nějakých 12 jednotek SZTAKI, když je doma spočítam za cca 1/4 hodiny to mne opravdu přestalo bavit. Asi na něm už pojedu jen SIMAP, kde rozdíl v optimalizaci není tak drastický :) , nebo na něj přenesu Leiden, který jsem doma před časem zastavil.
sadir
Nováček

User of the day

Příspěvek od sadir »

22.6.2006
User of the Day: Forest & friends
Gratuluji :Honza_clap
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jůůůůůů a to jsem do něj zapojil jen na víkend jednu mašinku v práci :lol:
Díky za gratulaci sadir :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Dle vyjádření Adama Kornafelda (jednoho z vedoucích lidí projektu) by se měl projekt zase rozjet někdy tento týden, přesnější termín však není znám.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

podle ofiko stranek projektu by zitra mely byt k dispozici dalsi jednotky :wink: tak snad na nas taky par jednotek zustane,protoze pochybuju,ze i kdyby vyslo ven tak 100k WU ze vydrzej dele nez par hodin :oops: :wink:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Lesmen píše:podle ofiko stranek projektu by zitra mely byt k dispozici dalsi jednotky :wink: tak snad na nas taky par jednotek zustane,protoze pochybuju,ze i kdyby vyslo ven tak 100k WU ze vydrzej dele nez par hodin :oops: :wink:
No jo, ale zatímnic není a za chvíli jdu na jednání, to zas na mne asi nezbude nic :wink:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Tak protože momentálně (28.6. 16:30) jsou kromě webserveru všechny servery dole, tak to vypadá, že se něco skutečně děje.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

tak kde to vazne? :oops: :D :D :D cekam pomalu 2 dny u pocitace,bojim se odejit abych neprosvihl prvni naval WU a porad nic :D
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

tak pres noc se mi stahlo cca asi 250 WU... kazda tak kolem 5-6ti minut,takze jsou nejake delsi :D ale uz opet neni ani jedna,tak uvidime jak jim to dlouho vydrzi :wink: na takovejhle naval by potrebovali alepson uvolnit najednou tak 5milionu jednotek :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Já dostal kolem půlnoci jenom 2 :cry: Jak jsem tak nyní koukal do profilu na projektu.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Já jich dostal asi 120 a počítám je na noťasu (Pentium M 1600 MHz - core Dothan) od 10 do 30 minut.

Jinak jsem koukal, že by aktuální aplikace měla být 1.13 pro Linux a 1.14 pro Win - já mám však 1.13 i pro Wokna. Zkusím ručně přejít na verzi 1.14
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

Můžete mi říct co se počítá :?: Bohužel moje Maďarština značně pokulhává... :lol:
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Odpovědět