Prohlížeč Opera

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Prohlížeč Opera

Příspěvek od dejvidek »

Opera software nabídla svůj prohlížeč "zdarma". Proč v uvozovkách? Čtete podmínky a postup.
1. Zaregistrujte se.
2. Přijde vám aktivační e-mail, který potvrdíte - kliknete na odkaz v něm.
3. Sem do fóra umístítě banner Opery.
4. Pak stačí, aby na něj kliklo 250 lidí a přijde vám na email zadaný v registraci klíč k Opeře.
5. Link banneru musíte upravit a to tak, že do linku doplníte svoje uživatelské jméno zadané při registraci.
6. Princip je takový, že si tu ty bannery prostě proklikáme navzájem, vím není nás tu 250 ale tak můžete si to logo dát i jinam - na svůj web třeba :-)
7. To kolik lidí kliklo na váš banner zjistíte na této stránce a nebo pokud se přihlásíte ke svému účtu, tak je počet kliknutí ve vašem profilu.

Takto vypadá link který sem vložíte, kulaté závorky je nutné změnit na hranaté [ a ]

(url=http://my.opera.com/dejvidek/affiliate/](img)http://promote.opera.com/small/opera180x60b.png(/img)[/url)

položku dejvidek nahraďte svým username. Pokum máte ve jménu mezeru, tak jí nahraďte plusem (+). Příklad: Jan Novak :arrow: Jan+Novak.
dejv

Djerry: 07.09.2005 23:23 204
Obrázek

tak sem to téma skoro celé smazal a nechal jen ty podpisy, aby to bylo hned v úvodu, kdo sem bude chtít přidat banner, tak sem napiště, přídám ho sem a příspěvek smažu, aby se to zase nenatáhlo na 40 příspěvků, člověk je tvor lenivý a tak se mu už nechtělo proklikávat se až k bannerům
Z jedné IP lze přičte jedno kliknutí za den - když z domova kliknete každý den, máte za týden 7 kliků.
Naposledy upravil(a) dejvidek dne stř úno 15, 2006 9:32 pm, celkem upraveno 30 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Email obsahuje kódy na všechny verze Opery, tj. pro Windows, Linux, MacOS, Solaris, FreeBSD, ale ne pro Symbian... Email přijde z adresy register@opera.com, takže si kdyžtak udělejte vyjímku na antispamu, abych vám to nesmazal.
Zde jsou lidé kteří již tady nemají banner - obdrželi registraci za 250 klikanců...
dejv

dejvidek - 27.06.2005
forest - 05.07.2005
Miras - 08.07.2005
Howard - 10.07.2005
PavolR - 11.07.2005
4D 61 72 74 69 6E=Martin - 11.07.2005
Necroman - 13.07.2005
bob van sikorski - 01.08.2005
reALTom - 16.08.2005
Lord_Scoorpion - 17.08.2005
Kapros - 30.08.2005
aknarts - odstraněn by dejvidek
Naposledy upravil(a) dejvidek dne úte srp 30, 2005 10:34 pm, celkem upraveno 5 x.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Poruším mlčenlivost, tohle si zkrátka nemůžu nechat pro sebe :wink:
Opera slaví jakýsi desátý výročí, či co a dává registrační kódy ZA NIC!! Regnete se a kód je váš. Nevím jak dlouho akce potrvá, dlouho určitě ne, slyšel sem že dneska a zejtra. Takže případní zájemci neváhejte.
Třeba se někomu hodí....
Kapros
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapros »

Taky jsem si nechal vygenerovat kód (trvalo to trošičku déle, ale povedlo se). Takže už jedu bez reklam (bannerů). Web je opět funkční (otázkou je, ale na jak dlouho). Každý zájemce by měl o5 bez problémů dostat registrační klíč. Druhou možností jak získat reg. key je poslat prázdný mail na registerme@opera.com

Jinak děkuji všem klikačům, kteří mi klikali na banner.

2Honza, ZOD:
Můžete odstranit můj banner.
Kapros
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapros »

Pokud by měl někdo z členů CNT zájem o registrační kód pro Operu rád mu jej přenechám (mám jeden nevyužitý). Stačí se ozvat na SZ nb ICQ.
Djerry
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Djerry »

Mam problem. vice nez tyden se mi na strankach opery nepricitaji klikence, stale jsem na 203. klikam si sam pravidelne, a doufam ze ostatni na me take nezanevreli, presto nic noveho :?
Obrázek
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Poslední tak nějak tejden pořád něco provádí se stránkama Opera komunity, víc to nejde než de. Většinou sem při kliknutí na banner dostával 404ku. Klikám pokud možno každej den...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Tak to je divny, mne to funguje bez problemu. ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Taky sem teď kliknul, poslední cca týden sem ale nekliknul, nějak sem si zapomněl :-)
dejv
Djerry
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Djerry »

PavolR píše:Tak to je divny, mne to funguje bez problemu. ObrázekObrázekObrázek
tak se nekdo zkuste na to podivat, kolik mi najdete klikancu, treba je chyba u me, nebo u me doma mezi klavesnici a zidly :D
Obrázek
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Djerry : tak jsem se ti na to koukl a mas tam dokonce 203 a to klikam v posledni dobe kazdy den :?

Jestli muzu pozadat, tento prispevek se muze smaznout v podstate uz nic neresi, je neaktualni a zabira misto
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne čtv úno 16, 2006 11:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Djerry
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Djerry »

hmmms, to je presne to co vidim i ja, takze u me chyba neni, jenom budu doufat, ze nejede pouze databaze na webu, ale jinak se to nacita. presto dekuji vsem kteri na me nezanevreli. uz jenom kousek....

to kapros: dik za nabidku, ale myslim ze uz jsem tak blizko ze ten kod vyuzije nekdo kdo nema jeste treba nic. pro me by to bylo zbytecne... teda snad. uvidime jak to dopadne
Obrázek
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Furt mas 203 , zkus se tam lognout , treba se to aktivuje :roll:

Jestli muzu pozadat, tento prispevek se muze smaznout v podstate uz nic neresi, je neaktualni a zabira misto
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne čtv úno 16, 2006 11:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Ted jsem kliknul a co nevidim? Prave vysla Opera 8.50 , ktera je nyni ZDARMA bez banneru a reklam :shock: :D !!!
ohniva lisko tes se, prichazi tvuj konec!
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tím ztrácí thread o Opeře smysl a nebo to bude třeba místo debaty nad Operou, uvidíme :) Operu 8.50 stahujte odsud.
dejv
Odpovědět